Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δεν ξερω για ποιο λογο, αλλα καθε χρονο τα playoff φερνουν χρωμα στην μονοτονη ζωη....

Μπορει ολα τα αλλα να πηγαινουνε στραβα, αλλα ξερεις οτι υπαρχει φως στο τουνελ....

Και ακομα δεν εχουνε αρχισει τα ξενυχτια και οι μεγαλες "τσιτες"... Απλα ιντερνετικα το παρακολουθω...

I am one happy camper

Υ.Γ. Θα σκασει κανεις Busta Rhymes στις 26 του μηνου να χτυπηθουμενενενε??? Σημερα εβγαλα τον εισητηριακη τυπωμενο πανω σε χαρτι "eurovision 2006". Απολυτη ξενερα... Busta Rhymes κι απο διπλα Eurovision....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 01:56]

προχτες το έκανα λαμπίκο και σήμερα δε βρίσκω πουθενά ένα #@$^*&(^$ CD....

παλι καλα. εγω δε μπορω να καταλαβω ποιος μπηκε στο αμαξι και αφησε για σουβενιρ ενα cd με τα Windows 2003 Server x64
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:07]

, το παπαδοπουλο εθνικο ΑΣΤΕΡΑ που εκτρεφει και τα τσιαουα,

Ευαγγελοπουλο τον λενε τον εθνικο αστερα(ΤΜ) μας ρε (ακυρε) ξαδερφε!

Παπαδοπουλος ηταν ο αλλος το ΄67 ρε παλιοφασιστομουτρο που θες τον δικτακτορα Εθνικο Σταρ!!!:tomato: :tomato:

πωπω ενα τυπογραφικο λαθος θα μου στοιχισει πολυ ακριβα , φυσικα εσυ λουκρητια αμεσως μην το αφησεις να πεσει, ευτυχως που δεν βγαινει το ΠΟΘ στις νεες απαντησεις

:hehe:

ερωτηση:ποιο bios ειναι καλυτερο για dfi?κατι για 623 θυμαμαι αλλα.....................για πειτε:rolleyes:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

ΧΑΧΑΧΑ....:D

που ειναι το αστειο???? ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ

καλαμποκι για τις κοτες που ξερουνε μονο να μηλανε και οχι να ακουνε

Ήξερα οτι στο forum έχει παχουλά μέλη, αλλα οχι και τοσο -->

και τον βάρους 170 κιλών Ρίτσαρντ «Δε Λαμπ» Μπόντι

:jump: :jump: :tomato:

Gute nacht:)

Αρχική απάντηση από Chosen

Φρόνιμα...

moi?????

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

παλιό...

Νομίζω ότι το έχει αυτός που δουλεύει στην computer-data

εγω νομιζ ο chackmate οτι το εχει...:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

εγω νομιζ ο chackmate οτι το εχει...:D

Βασικά εμένα μου το είχε πεί αυτός ο τύπος όταν είχα πάει να πάρω κάτι πραγματάκια πριν 2 χρονάκια..λολ

@darkCount

Αυτός έχει φάει μπαν από τουλάχιστο άλλα 2 φορα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.