Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

δωρο της μικρης μου αδερφης. επαιξα λιγο μαζι του, και μετα ηρθε η ιδεα.

To εχω και εγω με μπλε...αλλα ραγισε..:D

Με τι φωτογραφικη τραβας???

@Darksaga.....τι λες τωρα???Νομιζα οτι δεν τραβαγες...:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

χωρίς παρεξήγηση, όσο πάς και μου θυμίζεις περισσότερο αυτόν

ice-age.jpg

Καλά μιλάμε ελιωσα....:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:31]

Με τι φωτογραφικη τραβας???

η συγκεκριμενη ειναι με nikon d50 + nikkor 35-70 f3.5-4.3 + sb600

γιατι;

Eπειδη ηταν πολυ καλα τραβηγμενη η φωτο....

Τα off topic εχουν σταματησει να βγαινουν στα νεα θεματα??

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Eπειδη ηταν πολυ καλα τραβηγμενη η φωτο....

Τα off topic εχουν σταματησει να βγαινουν στα νεα θεματα??

εδω και καιρο και απ οτι βλεπω και οι αγγελιες.... και δεν καταλαβενω το γιατι....

γιατι το κυριο θεμα του forum ειναι οι υπολογιστες.

τα υπολοιπα ειναι επειδη μας αρεσουν να τα κουβεντιαζουμε. οποιος θελει να τα δει, ξερει που πρεπει να ψαξει.

Αυριο Κυριακη παιζουν στη Θεσσαλονικη στο Μυλο οι Fragile Vastness. Οι Θεσσαλονικεις φαν του ειδους ας πανε, τα παληκαρια ειναι πολυ καλοι κ το αξιζουν.

και πανω που λες οτι εχεις βρει εναν τροπο να περνας ανωδυνα την ζωη σου γιατι καταφερες να βρεις μια ισορροπια με τις γυναικες που συναναστρεφεσαι..........................................................

ερχεται μια απο αυτες και σου ριχνει ενα χτυπημα..........με στιλετο στην πλατη........

εντελως αδικο..........εντελως φτηνο εντελως αφυσικο και μεσα σε πληρη υποκρισια και ψεμα......

και αναρωτιεσαι?η γυναικα ή η θαλασσα ειναι το πιο απροβλεπτο πραγμα στον πλανητη:weep:

οκ..........................ας ενημερωσουμε καταλληλα το αρχειο...............ωστε να ανατρεξουμε σε αυτα σε παρομοια μελλοντικη περιπτωση..............:nothing:

με τις γυναίκες δεν βγάζεις ΠΟΤΕ άκρη, παραπέμπω στο γνωστό ανέκδοτο με το θεό και τη γέφυρα

Η γυναικα μακραν.Η θαλασσα το πολυ πολυ να σε πνιξει να τελειωνεις η γυναικα μπορει μεν να σε αφησει να ζησεις αλλα μια κατεστραμενη ζωη..:bye:

ειναι αγγελικα ομορφη.............κοιταζοντας αυτη τη φωτο μονο ωραια πραγματα σου ρχονται στο μυαλο.................

μια λεπτομερεια ομως κανει την διαφορα..............

τα ματια της κρυβονται.........και το κεφαλι ειναι σκυμμενο................γιατι?

γιατι ξερει οτι η εικονα ειναι ψευτικη..........

συνεχιζει ο φραγμας να γραφει ιστορια σ΄ αυτο το 'ταπεινο' φορουμ.Εχεις εμπνευση σημερα.....

Oταν στο ebay διαφορα αντικειμενα(κινητα) απο την ιδια αγγελια τοτε η προσφορα σου σε ποιο παει;;πχ ΕΔΩ :confused:

Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 03:38]

συνεχιζει ο φραγμας να γραφει ιστορια σ΄ αυτο το 'ταπεινο' φορουμ.Εχεις εμπνευση σημερα.....

θα προτιμουσα αντι να εχω εμπνευση στο ΠΟΘ................να ειχα υπνο........

Εισαι σε καλη κατασταση ακομα εγω χτες εφτασα στις 8 ΤΟ ΠΡΩΙ..

Ρε παίδες..τι παίζει με τον HellasVagabond..

Πολύ spamming λεμε...

Βαριέμαι να τσακωθώ..άσε που θα φάω πάλι ban..και δε λεει να ειμαι banned να γίνει το παρτυ και να μην μπορω να γραψω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.