Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

ετοιμασου για μεταθεση στη σιβιρια σωτηρη , απετυχες να διαδοσεις το λινουξ στο λαμπ , απογοητευσες το κομμα.

Έχεις μείνει πίσω.

Στα μέτρα της φιλολαϊκής πολιτικής, και μετά από πολυετείς μάχες και διαμάχες στο εσωτερικό του ΚΚΣΕ ο κύριος Ζιουγκάνωφ ΔΕΝ εξορίζει τους linuxάδες Σιβηρία, αλλά Ανταρκτική;):rofl:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:40]

1) ’λλο κουμμούνι, άλλο linuxάς, τά χεις μπλέξει από τις πολλές ταμπέλες :p

2) Για το ότι τα Ελληνικά σου δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα έπρεπε, δεν σου φταίει το Linux.

1) το ιδιο πραμα ειναι λεμε. Linux is communism

2) τα ελληνικα μου ναι, αλλα η αναζητηση μου γυρναγε συνεχεια αποτελεσματα απο διορθωσεις του ανοιχτου λογισμικου.

Αρχική απάντηση από .38-.45

1) το ιδιο πραμα ειναι λεμε. Linux is communism

Χμμμμ, το ΚΚΕ θά πρεπε τώρα να έχει τρελές εγγραφές από ISP και από datacenter :rofl:

Την κ. Παπαρήγα θα διαδεχθεί στο βήμα η.... otenet :p

ετοιμασου για μεταθεση στη σιβιρια σωτηρη , απετυχες να διαδοσεις το λινουξ στο λαμπ , απογοητευσες το κομμα.

U win some, u loose some... ready to kubuntu, me i mean :hehe:

Καιρό είχα να μπω στο Off-Topic (33600 γαρ - μη ρωτάτε πώς αντέχω όταν πριν κατέβαζα με τα ΜΒ/sec) και βλέπω ένα κουλουβάχατο (δε νομίζω να έχει ερμηνεία για αυτό σε λεξικά :)).

Κάπου στην 800 είχα μείνει. Αρχίζουμε με μια καινούρια προσθήκη στην παρέα, μια κοπελιά που ξέρει και ισπανικά και θα της πρότεινα να μας έκανε την τιμή να ποστάρει στο Post yer Pics! αλλά μάλλον ο Αλέξης θα παρεξηγηθεί. Μετά βλέπω έναν Αλέξη να δέχεται επίθεση για την ορθογραφία του. Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου, ειδικά μάλιστα αν το παιδί έχει ένα πρόβλημα. Αυτό που με ενόχλησε όμως Αλέξη ήταν κάποια λόγια για τους Έλληνες, ειλικρινά με ενόχλησαν και δεν θέλω να πιστεύω ότι τα εννοούσες. Τώρα οι μικροτσακωμοί που γίνανε...ας μην ασχοληθώ.

Μετά ηρέμησαν τα πράγματα. Ησυχία. Μέχρι που έγινε το #hellas εδώ μέσα. Ε ρε παιδιά, ήρεμα δηλαδή. Σας είχα προειδοποιήσει και για τον 117, πρέπει να είναι 24/7 speedαρισμένος (no offence Nikos :D) αλλά γενικά μην το κάνουμε εδώ μέσα IRC. Μερικές φορές αυτές οι Καληνύχτες που λέγονται εδώ μέσα έχουν κάποια αξία, αν το κάνουμε Chatroom, θα είναι ένα μπάχαλο πρώτης τάξης.

Δε νομίζω αυτό το θέμα να υπάρχει για να λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι, για αυτό υπάρχει το MSN και το mIRC. Αν είναι να παραμείνει ανοιχτό, να μείνει όπως ήταν. Όχι σαν chatroom. Δεν είναι όμορφο, δε λέει. Δεν έχει λόγο ύπαρξης ΙΜΟ.

Και για τα νευρά που παίχτηκαν από εδώ κι από εκεί, μην αρπάζεστε. Εγώ είμαι (όπως μου έχουν πει άλλωστε) αρκετά ευέξαπτος και αρπάζομαι γρήγορα. Εδώ προσπαθώ να είμαι πιο cool. Μια παρέα (υποτίθεται) ότι είμαστε.

Πραγματικά πάντως, αν η Δ.Ο. δει ότι δεν πάει άλλο ας το κλείσει. Καλύτερα κλειστό παρά ξεφτιλισμένο.

εχω να παιξω mirc καμια 7 χρονια. παντως ετσι απο περιεργια , κανουμε μια δοκιμη να δουμε πως θα ειναι στο mirc?

εχω να παιξω mirc καμια 7 χρονια. παντως ετσι απο περιεργια , κανουμε μια δοκιμη να δουμε πως θα ειναι στο mirc?

Πρόβλεψη: θα παίξει για 3-4 μέρες και μετά θα πιάσει πάτο... γιατί? άλλο πράγμα να κάνεις refresh και να βλέπεις το uber post σου να παραμένει στην θέση του ;)

εγω παντως δεν εχω τετοιο κολλημα , και περιεργο που δεν εχετε σβησει σελιδες απο αυτο το θρεντ, για να καθαριζει ισως (δεν ξερω) και να πηγαινει και πιο γρηγορα μετα η σελιδα (το λεω γιατι υποθετω να φορτωνει 800+ σελιδες). σε αλλα φορα κυριως του εξωτερικου σε general discussions με μεγαλη κινηση μενουνε ενα 3μηνο οι σελιδες μετα στο καδο, σιγουρα εσυ θα ξερεις περισσοτερα , μια αποψη ειναι η παραπανω

Eleor ρε παιδιά . Γιατι να κλεισει & μια χρησιμοτητα που εχει να την πετάξουμε. [απλα και ωραια να πεις κατι απλα , δεν ειναι αναγκη παντα για ανοιγμα θρεντ]

Ετσι ειναι σαν να γυρνάμε την πλάτη στο πρόβλημα [spamm] η πιο απλα να κρύβουμε την σκόνη κάτω απο το χαλί :D .

Ας κρατήσουν μερικοι τις ορμές τους [2-3 ειναι ] . Και ας καταλάβουν πως δεν μας νοιαζει τι κανουν 24/7 ανα 5 λεπτά.

my 2 e .

Αρχική απάντηση από gznp

Καλύτερα κλειστό παρά ξεφτιλισμένο.

Δεν τίθεται θέμα, η απόφαση έχει παρθεί. Μου είναι πιο εύκολο να κάνω delete 2-3-13 posts ή να κάνω 1-2 ban, παρά να κάθομαι να κάνω split & move στη Μαύρη Τρύπα ή να κυνηγάω ξεκάρφωτα threads. Απλά πράγματα...

Όσο για το θέμα προσωπικών επιθέσεων κλπ, θα το φροντίσω κι αυτό.

Αν κάποιος ποστάρει επανειλλημένα σε greeklish ή τη λέει σε κάποιον άλλον, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να πετάγονται από κάτω 3-4 χρήστες και να του λένε "αμάν ρε φίλε" και "γράφε ελληνικά ή φύγε" κλπ. Η λύση είναι "Αναφορά στο διαχειριστή" και μην απαντάτε στην ερώτηση, που θα πάει, δεν είδαν τους κανόνες θα δούνε το ΡΜ.

Όλα θα τα βολέψουμε ;)

@Darkcount: σιγα τη συνδεση.. κοιτα εδω και μαλιστα απο το σπιτι.(οι χρονοι αποκρισης μου δεν ειναι καλοι..):jump: :jump: :jump::boxed: :boxed:

post-3543-1416072577,5875_thumb.jpg

κατάληψη σε αστυνομικό τμήμα...

Μάλιστα έιχε δυνάμεις πέρα απο τις συνηθισμένες λόγω του κοινωνικού φόρουμ

και του ότι περίμεναν τέτοιες κινήσεις....

καλοί είναι αυτοί ρε....

αμα μου ξανακάνει στρουμφάκι σήμα για να με γράψει και σταματήσω....

φτύστε με....

η αχρηστία όλη συσσωρευμένη σε μπλε στολές

Ημαρτον

Σε προσέβαλε το χιουμοριστικό ύφος του Σωτήρη? τσάμπα τα χθεσινά μας πμ μου φαίνεται.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ωραια απαντηση η τελευταια.... :TD:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26736

Εντάξει, μην κάνεις έτσι :coax:

Του χρόνου που θα ξαναπάω Eurovision, θα σε βάλω κι εσένα στη σκηνή!

Έλεος ρε Bill, μη μου πεις ότι σε πείραξε!

Αρχική απάντηση από RootX

Σε προσέβαλε το χιουμοριστικό ύφος του Σωτήρη? τσάμπα τα χθεσινά μας πμ μου φαίνεται.

Δεν με προσεβαλε...απλα δεν μ'αρεσε....

Αυτό το Γοριλλάκι έχει γίνει τελευταία πολύ ''ευερέθιστο''....

Δεν ξέρω...

Ίσως πρέπει οι Φράγμες, Κοπρίτιδες, Ταμείες κλπ να αρχίσουν να προσέχουν μην τους βρει κανα κακό....

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.