Jump to content



Πειτε ο,τι θελετε......


jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Sol

Ίσως τώρα με τόσα πολλά μέλη θα πρέπει να γίνει αυστηρότερο? Από την άλλη αυτό αντικρούει τον αρχικό σκοπό δημιουργίας του... Τέσπα μπορεί και να έχετε δίκιο :(

Δεν είναι μόνο αυτό, κάνεις μερικές παρατηρήσεις σε ήπιο τόνο, και σου τη λένε κι από πάνω, ότι είναι το ΠΟΘ, μπορώ να λέω ό,τι θέλω.

Δεν θα ήθελα να κάνω προσωπικές επιθέσεις, ο νοών νοείτω.

Όταν ξεκίνησε, το forum είχε σαφώς λιγότερα μέλη, ναι έχει την πλάκα του ένα παιχνίδι με τα post, αλλά πάνω από 10 :blink: την ημέρα βλάπτουν.

Όταν λες κάτι, καλύτερα να έχει κάποια ουσία.

Αλλιώς καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Αναλογιζόμενος ότι αυτό το ρητό ισχύει για τον προφορικό λόγο, και scripta manent, ε τότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη φούρια μερικών.

Όσον αφορά αυτό που λέει ο astrolabos:

Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........

Αρχιζω και ελπιζω να με συγχωρεσετε αν ξεφυγω.

Όταν λέω κάτι, χρησιμοποιώ την standard αναγνωρισμένη - πιστοποιημένη με ονομασία προέλευσης Ελληνική Γλώσσα, όχι άναρθρες κραυγές και ανούσια emoticon.

Αν ο άλλος χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, καλύτερα να μη γράφει σε forum αλλά να πάει σε κάναν ειδικό, να πάρει και κάποια φαρμακευτική υποστήριξη να ζήσουμε κι εμείς οι χημικοί. Κλέφτες θα γίνουμε?

  • Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

Όσον αφορά αυτό που λέει ο astrolabos:

Όταν λέω κάτι, χρησιμοποιώ την standard αναγνωρισμένη - πιστοποιημένη με ονομασία προέλευσης Ελληνική Γλώσσα, όχι άναρθρες κραυγές και ανούσια emoticon.

Αν ο άλλος χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, καλύτερα να μη γράφει σε forum αλλά να πάει σε κάναν ειδικό, να πάρει και κάποια φαρμακευτική υποστήριξη να ζήσουμε κι εμείς οι χημικοί. Κλέφτες θα γίνουμε?

Να υποθέσω ότι δεν έχεις ακούσει για Group Therapy ε; Να την δοκιμάσετε εσείς οι χημικοί. Κάνει καλό :p

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:03]

να ζήσουμε κι εμείς οι χημικοί. Κλέφτες θα γίνουμε?

εσύ συγκεκριμένα παίζει και να χες περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας

ή έστω σαν καφετζής... :tomato:

Το ΠΟΘ φτιάχτηκε για να μπεις να γκρινιάξεις, να παραπονεθείς, να "χώσεις" (μέσα σε νορμάλ πλαίσια) και λοιπά, όχι για να γίνει το chat room του κάθε πιτσιρικά που έχει όρεξη να κάνει συζήτηση με τον κολλητό του..

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω θα προτεινα κατι καλυτερο........καθε μελος να εχει την δυνατοτητα να ποσταρει 1 φορα την ημερα..........και δεν εννοω 23:59 και 12:01 αλλα 1 ποστ ανα 24ωρο.

Δεν είναι και άσχημη ιδέα, αλλά βλέπω τεχνικές δυσκολίες για κάτι τέτοιο. Έχω όμως μια άλλη ιδέα: Do's & Dont's!

Παραδείγματα Do's:

- Τα πήρες κρανίο με το πισί, την κοπέλα, τον τροχονόμο, τον εφοριακό σου.

- Αγόρασες καινούριο φούρνο μικροκυμάτων και θες να μοιραστείς τη χαρά σου.

- Θες να πεις μια καλημέρα επειδή επιβίωσες το χθεσινοβραδυνό μεθύσι.

- Είσαι σε επαγγελματικό ταξίδι στο Λιόπεσι (LOL) και θες να πεις ένα "γεια" στην ’ννα Βίσση.

Παραδείγματα Dont's:

Μήτσος: Κίτσο, τελικά πήρες 1900ΧΤ;

Κίτσος: Ναι ρε

Μήτσος: Τι λέει στα θριντιμάρκ; Τούμπανο;

Κίτσος: Χέζει η αρκούδα στο δάσος;

Μήτσος: lol

Κίτσος: lol

’σχετη: lol βρε Κίτσο μου, ώρες ώρες δεν παίζεσαι!

Κίτσος: αχ σε καλό να μας βγει τόσο γέλιο...

Μήτσος: So, τελικά πόσο βγήκε το μαλλί;

Και μερικά ακόμα παραδείγματα από το τι να περιμένει κανείς από τους mods/admins στα Do's & Dont's: στα Do's θα δίνουμε ένα κωλούρι/μπισκότο ή τοπικό μασάζ από τον SLN. Στα Dont's να περιμένετε από επίπληξη στο ίδιο το thread, σε ΡΜ, σε στέρηση της δυνατότητας ποσταρίσματος (μερικοί το λένε ban) για 3, 7, 30 μέρες ή μόνιμα, ανάλογα με το πόσο σπαστικά/εκνευριστικά είναι τα εμπλεκόμενα posts.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κανείς από την ελαστικότητα αυτών των τυπικών κανονισμών, αν κάποιος δεν είναι ενοχλητικός, δεν υπάρχει λόγος να του την πει κανείς. Στην αντίθετη περίπτωση, θα αρκεστώ απλά σε μια αναφορά μηνύματος...

Oταν στο ebay σου βγαζει Administrative cancel σε μια δημοπρασια που συμμετειχες τι συμβαινει?

Ο seller την ακυρωσε ή οι του ebay?

Δεν νομιζω το τσατ να ηταν ο λογος δημιουργιας του λαμπη.. αλιως θα μπορουσε να λεγεται thegap.gr:hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:40]

Και μερικά ακόμα παραδείγματα από το τι να περιμένει κανείς από τους mods/admins στα Do's & Dont's: στα Do's θα δίνουμε ένα κωλούρι/μπισκότο ή τοπικό μασάζ από τον SLN.

Αντε ρε χαλβα!!

Εμενα με ρωτησε κανεις?????

Ειμαι της αποψης Σωτηρη παντως...οποτε δεν εχω να τοποθετηθω περαιτερω πανω στο ζητημα καθως με καλυψε ο τυπος στο ποστ 16700of16704.

για να μην ανοιγω καινουργιο thread μπορει καποιος να μου προτεινει σε system mechanic κατι?οτιδηποτε, αρκει να ειναι εξισου καλο 'η και καλυτερο

btw,κ. Chosen κατι πιο χειροπιαστο?

Αρχική απάντηση από Chosen

... στα Do's θα δίνουμε ένα κωλούρι/μπισκότο ή τοπικό μασάζ από τον SLN....

2-3 σουβλακια???

:p :P :p

Γιαυτο βρε του το έβαλα....να μαζωχτεί λιγάκι :p

Του έδειξα το μικρό screenshot....:hehe:

Συγνωμη που ποσταρω σε αυτο το ετοιμοθανατο thread....

αλλα μου δημιουργηθηκε μια απορια σχετικη με την ζωη, τον θανατο, τον ερωτα και την υπαρξη/σκοπο του ανθρωπου στον κοσμο.

Οταν εχεις μια TFT οθονη, που στο διαολο μπαινει* το κεντρικο ηχειο** απο τα surround σου? :baby: :baby:

*Την γνωστη απαντηση την ξερω κι εγω, ψαχνω για εναλλακτικες λυσεις, μιας που... ανατομικα δεν πρεπει να βολευει να βλεπεις ταινια με τον ηχειο στο συγκεκριμενο μερος.

**Αυτο που στις CRT μπαινει πανω στο μονιτορ...

Βάζεις το ηχείο μπροστά από την οθόνη, αν δεις ότι κόβει από το την οθόνη βάζεις κάτω από την οθόνη τόμο εγκυκλοπαίδειας(ας χρησιμεύσει και σε κάτι).

To βιδώνεις στον τοίχο πάνω από την οθόνη ή το τοποθετηθείς κάτω από αυτήν εφόσον χωράει.

Με την Dell ήταν μια χαρά από κάτω, με την Nec δεν χωράει και το έχω μπροστά από αυτήν, χαραμίζει χρήσιμο χώρο όμως... μάλλον για βίδωμα το βλέπω από πάνω.

κρεμάς το ηχείο πίσω από την οθόνη στον τοίχο.

αν δεν έχει τοίχο, το κρεμάς από το ταβάνι.

σε περίπτωση που ούτε ταβάνι έχεις* ακολουθείς τη συμβουλή του frost.

*τσαντήρι rulez

Νομαρχια Πρεβεζας , σχολια κατοικων του νομου , μερικα εχουν πολυ γελιο

http://www.preveza.gr/gr/htm/contact/index.asp

Ο ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ 5-0 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ΕΝΩ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Π.Σ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ 1-1.

:hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

μάλλον για βίδωμα το βλέπω από πάνω.

Μην ξεχάσεις να αλλάξεις και την σχετική επιλογή στον driver της XFi (''below''->''above'' (ή κάπως έτσι) monitor) (πως με φτιάχνουν αυτές οι λεπτομέρειες των οδηγών - νομίζεις ότι κάνεις κάτι :p)

Ναι ναι, αν και σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου στο linux το Σουκου, θα ζητήσω από τον Σωτηράκι έναν kernel με προεπιλογή το above :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.