sotiris Μάϊος 3, 2006 #16603 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από F117 καιρό έχω να μιλήσω......! και τι ακριβώς είπες?
SLN Μάϊος 3, 2006 #16604 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 19:48] και τι ακριβώς είπες? Εμμεσως πλην σαφως (αν δεν κανω λαθος στην ερνηνεια του ποστ) επανελαβε το παρακατωΑρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:06] Λυπάμαι, αλλά παρακολουθώ ένα thread το οποίο μεταλλάχθηκε σε chat channel. Η διαφορά του με το chat είναι ότι οι καταχωρήσεις παραμένουν.
hurin Μάϊος 3, 2006 #16605 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Shaman Make it stop!Focking addictive, doctor i'm not well... http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf Κόλλησα και γω !
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #16606 Μάϊος 3, 2006 καπιος να πει στον eleven να αδιασει τα pm του.....Αρχική απάντηση από hurin Κόλλησα και γω ! τρελο σκαλομα και εδω
cherryman Μάϊος 3, 2006 #16607 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr καπιος να πει στον eleven να αδιασει τα pm του..... eleven άδειασε τα pm σου.χαχαχα, μα είναι δυνατόν; έλεος.
spc Μάϊος 3, 2006 #16608 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 το αυτο. το αγαπημενο ολων φτανει στο τελος του. Παρακαλούμε όπως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ενημερωθούμε εγκαίρως προκειμένου να προετοιμαστούμε για την μάχη του τελευταίου post.
ea6gka Μάϊος 3, 2006 #16609 Μάϊος 3, 2006 κανονικα επρεπε να κλεισει οταν εκλεισα τα 1000. σοβαρα , καλυτερα να κλεισει , το μαμησαμε τελειως. RIP
astrolabos Μάϊος 3, 2006 #16610 Μάϊος 3, 2006 Έχει ξεφύγει τελείως από τον αρχικό σκοπό της δημιουργίας του. Πάντως θα ήθελα να κλέισει με το ποστάρισμά μου της τελικής κατάταταξης
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #16611 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Shaman Make it stop!Focking addictive, doctor i'm not well... http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf Μαλλον απο κει που το πηρες δεν το διαβασες καλα..... Λεει να το ανοιξεις σε πολλα παραθυρα και να το παιζεις και αναποδα και κανονικα.... Αρχική απάντηση από XTCgr σιγά μην πουλάνε και f16... για παλιό mig πρόκειται Καλα μην βαρας...΄λολ λοοοολ λεμε...
greekfragma Μάϊος 3, 2006 #16612 Μάϊος 3, 2006 εγω θα προτεινα κατι καλυτερο........καθε μελος να εχει την δυνατοτητα να ποσταρει 1 φορα την ημερα..........και δεν εννοω 23:59 και 12:01 αλλα 1 ποστ ανα 24ωρο. οποτε σιγουρα οσοι το καταντησαν τσατ να σκεφτουν πολυ καλυτερα την επομενη μερα τι θα γραψουν........και ποτε θα το γραψουν......... αν παρ ολαυτα το θρεντ κλεισει θελω να εκφρασω την λυπη μου γιατι εκτος απο μερικες ημερες οπου οντως ειχε ξεφυγει σε αριθμο απαντησεων στυλ τσατ......αλλες μερες που η λειτουργεια του ηταν κανονικη σε εκανε να χαιρεσαι για αλλο ενα κομματι του παρεϊστικου thelab
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #16614 Μάϊος 3, 2006 Αμα κλεισει ομως.....ολα τα spam και τα ακυρα πραγματα θα σκανε μεσα σε κανονικα thread... Πιστευω πως προειδοποιητικα το ειπε ο Root....
Sol Μάϊος 3, 2006 #16615 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaαν παρ ολαυτα το θρεντ κλεισει θελω να εκφρασω την λυπη μου γιατι εκτος απο μερικες ημερες οπου οντως ειχε ξεφυγει σε αριθμο απαντησεων στυλ τσατ......αλλες μερες που η λειτουργεια του ηταν κανονικη σε εκανε να χαιρεσαι για αλλο ενα κομματι του παρεϊστικου thelab συμφωνώ 100%, ακόμα και χωρίς να ποστάρει κανείς είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζεις το Π.Ο.Θ. Νομίζω πως μόνο τις τελευταίες μέρες ξεφτιλήστηκε το θέμα, με απανωτά post, εντελώς άκυρα, ξεκάρφωτα. Δεν λέω πως χρειάζεται να γράψει κανείς κατεβατό για να ποστάρει, οι περισσότερες απαντήσεις είναι 1 γραμμή, ενώ όλοι έχουν postαρει τουλάχιστον μία απάντηση με 1 γραμμή (σαν chat δηλαδή). απλά άλλο το ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ και άλλο το ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ νομίζω πως αν συμμαζευτούν οι τελευταίες σελίδες, στη χειρότερη κάψτε τις εντελώς δεν χάνεται καμμία super πληροφορία, θα βελτιωθεί, επανέλθει στη παρείστικη μορφή που λέει και ο fragma. Μετά όποιο post είναι αντικειμενικά άκυρο ή χαζό να διαγράφεται. GIVE Π.Ο.Θ Α CHANCE! χμμ μπέρδεμα: (oρισμός FORUM SPAM) Stupid Pointless Annoying Message. Forum Spam is the posting of nonsense on a forum. Most forums have anti-spam rules. Some forums try to prevent spam by using "Spam Allowed" sections, but those are flawed, for spam is only spam when not allowed. Anything called, "Spam" but allowed by rules is, of course, not spam.
.38-.45 Μάϊος 3, 2006 #16616 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 23:57] Αμα κλεισει ομως.....ολα τα spam και τα ακυρα πραγματα θα σκανε μεσα σε κανονικα thread... ενω τωρα, τα μαζευουμε ολα σε ενα και ημαστε ενταξει; μαλλον δεν περιγραφεις αυτο φορουμ..
astrolabos Μάϊος 3, 2006 #16617 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 00:07] συμφωνώ 100%, ακόμα και χωρίς να ποστάρει κανείς είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζεις το Π.Ο.Θ. Νομίζω πως μόνο τις τελευταίες μέρες ξεφτιλήστηκε το θέμα, με απανωτά post, εντελώς άκυρα, ξεκάρφωτα. Δεν λέω πως χρειάζεται να γράψει κανείς κατεβατό για να ποστάρει, οι περισσότερες απαντήσεις είναι 1 γραμμή, ενώ όλοι έχουν postαρει τουλάχιστον μία απάντηση με 1 γραμμή (σαν chat δηλαδή). απλά άλλο το ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ και άλλο το ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ νομίζω πως αν συμμαζευτούν οι τελευταίες σελίδες, στη χειρότερη κάψτε τις εντελώς δεν χάνεται καμμία super πληροφορία, θα βελτιωθεί, επανέλθει στη παρείστικη μορφή που λέει και ο fragma. Μετά όποιο post είναι αντικειμενικά άκυρο ή χαζό να διαγράφεται. GIVE Π.Ο.Θ Α CHANCE! χμμ μπέρδεμα: (oρισμός FORUM SPAM) Stupid Pointless Annoying Message. Forum Spam is the posting of nonsense on a forum. Most forums have anti-spam rules. Some forums try to prevent spam by using "Spam Allowed" sections, but those are flawed, for spam is only spam when not allowed. Anything called, "Spam" but allowed by rules is, of course, not spam. Να σας θυμήσω πως ξεκίνησε το Π.Ο.Θ. Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........ Αρχιζω και ελπιζω να με συγχωρεσετε αν ξεφυγω.
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #16618 Μάϊος 3, 2006 Υδροψυξη χωρις ανλτια θα κωλολεει?????http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4955398.stm
Sol Μάϊος 3, 2006 #16619 Μάϊος 3, 2006 έχεις δίκιο, καταλαβαίνω πως εφόσον πρόκειται για thread με 'άκυρα' post είναι δύσκολο να το επιβλέπεις, συντηρήσεις, αλλά τόσο καιρό (κοντά 3 χρόνια) φαντάζομαι λειτουργούσε ok? Ίσως τώρα με τόσα πολλά μέλη θα πρέπει να γίνει αυστηρότερο? Από την άλλη αυτό αντικρούει τον αρχικό σκοπό δημιουργίας του... Τέσπα μπορεί και να έχετε δίκιο
astrolabos Μάϊος 3, 2006 #16620 Μάϊος 3, 2006 Μα ποιος ανακύρηξε το Πείτε ό,τι θέλετε σαν τη μάντρα των άκυρων πόστ; Δεν νομίζω να ήταν αυτή η αρχική σκέψη του δημιουργού του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.