Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Kαλο μηνα... Raid 5 και 2 απο τους 3 δισκους χτυπημενοι σε εταιρεια που κοβει 400+ τιμολογια το 8ωρο... (ευτυχως δουλεψε ο backup server)

Χρηστο βγαλε το φιδι απο την τρυπα....

koukouroukou5fm.jpg

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:36]

Edit: SLN, όλο ghey καταστάσεις είσαι ή ιδέα μου είναι? :p

Δεν φταιω εγω... Στην πραγματικοτητα δεν θελω, αλλα τα λεφτα ειναι πολυ καλα.

Αρχική απάντηση από SLN

Δεν φταιω εγω... Στην πραγματικοτητα δεν θελω, αλλα τα λεφτα ειναι πολυ καλα.

ξεχασες το ειμουν νεος ... :p (ειμουν νεος και χρειαζομουνα τα λεφτα)

Βρε παλικάρια για λύστε μου μια απορία...Όλες οι νέες ATI και Nvidia καρτούλες έχουν γυμνούς τους πυρήνες? Εντάξει οι ΑΤΙ μια ζωή γυμνές ήταν...και η Nv στο τσιτσίδι το γύρισε ή βάζουν ακόμα το καπάκι?

Αρχική απάντηση από F117

:o esdee.....δεν την εχω ξεχάσει την BMW

ουτε το ημιαξονιο εχει ξεχασει την ροπη της ... :p

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:53]

Βρε παλικάρια για λύστε μου μια απορία...Όλες οι νέες ATI και Nvidia καρτούλες έχουν γυμνούς τους πυρήνες? Εντάξει οι ΑΤΙ μια ζωή γυμνές ήταν...και η Nv στο τσιτσίδι το γύρισε ή βάζουν ακόμα το καπάκι?

H 6600gt γυμνό ειχε πιο πριν ειχα ατι μονίμως και πιο πριν που είχα nv @ tnt πάλι γυμνό αλλα δεν παιρνω και ορκο για την τντ .

loooooooool :p αφου πάντα μένω και παραμένω μλκς :p:o γμ το icon :p θα φάμε τπτ τώρα? ή πάλι νηστικοί? :o:p:D :|

Αρχική απάντηση από Athens2004

Πολύ θα ήθελα να ήμουν το πίσω δεξί φτερό της Ferrari. :devil:

γρατζουνισμενο με το κλειδακι της θα σουνα!!

Δεν προτιμας να ησουν το καθισμα της mercedes ????Να τριβεται πανω σου......:rofl:

Αρχική απάντηση από Chosen

Τα κομμάτια τα ίδια...

Αρχική απάντηση από ea6gka

λολ , καπως ετσι θυμαμαι καλοκαιρια 96-97 στη χανιωτη , γελουσαν οι αγγλιδες με τη παρτι μας στη παραλια :hehe: :hehe: :rofl:

εσυ φανταζομαι εισουν απο το ποτο ετσι, για το παλικαρι στο video εισαι σιγουρος οτι ειναι απο το ποτo?:rolleyes:

Πείτε ρε σάπιοι για τις κάρτες μη σας αλανιάσωωωωω.

Σκέφτομαι αναβάθμιση αλλα αν είναι γυμνός ο πυρήνας πάλι στους ίδιους προβληματισμούς θα πέσω...αιντα help λιγακι!

Αρχική απάντηση από esdee

οποιος οδηγαει supercar με σαγιοναρες should burn in hell.

(η paris δεν θα καει ετσι και αλλιως :p)

δεν είναι supercer η μερτσέντα ρε.

το πόλης είναι, με τις βολικές πόρτες.

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:08]

εσυ φανταζομαι εισουν απο το ποτο ετσι, για το παλικαρι στο video εισαι σιγουρος οτι ειναι απο το ποτo?:rolleyes:

ενταξει, καποιοι ξυπνανε δυσκολα :p
Αρχική απάντηση από .38-.45

ενταξει, καποιοι ξυπνανε δυσκολα :p

λολ... ο συγκεκριμενος απο το video πρεπει να ξυπνησε 'αλλου'

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.