Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

παμε παμε......

Tουμπεκι ολοι...ηρθε ο αγριος.....!!!!

Δεν εχω αναγκη εγω ρα.... ενα βραδυ με τον esdee στο promotion αρκει να με φτιαξει...:hehe:

ΠΑρε την μπανανα σου να ηρεμησεις τωρα..

http://cgi.ebay.com/Banana_W0QQitemZ9515426910QQcategoryZ88433QQrdZ1QQcmdZViewItem

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Tουμπεκι ολοι...ηρθε ο αγριος.....!!!!

Δεν εχω αναγκη εγω ρα.... ενα βραδυ με τον esdee στο promotion αρκει να με φτιαξει...:hehe:

ΠΑρε την μπανανα σου να ηρεμησεις τωρα..

http://cgi.ebay.com/Banana_W0QQitemZ9515426910QQcategoryZ88433QQrdZ1QQcmdZViewItem

Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα ρε χιμπατζή???

Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα ρε χιμπατζή???

Νop!!!Εσυ μαλλον εχεις....

Αλλα να μην αρχιζουμε τους χαρακτηρισμους ομως...;)

Ετσι?

Νop!!!Εσυ μαλλον εχεις....

Αλλα να μην αρχιζουμε τους χαρακτηρισμους ομως...;)

Ετσι?

lolol

Αν είχες και εσύ κοπέλα θα αποκτούσες

η το κόβεις η συνεχίζουμε τους Χαρακτηρισμούς...

Σορυ αλλά αυτό βλέπω στο avatar

Εσυ τι εισαι?

Ρε...εισαι 5χρονων στο μυαλο....

Αυτό που κάποτε είχες πει είμαι..

Εκτός αν ξεχνάς

Αυτό που κάποτε είχες πει είμαι..

Εκτός αν ξεχνάς

Και βεβαια ξεχναω...

Σιγα μην θυμαμαι τι καθομαι και λεω στον καθενα...λολ...

Ε ναι..και αυτο με την κοπελα ηταν καπως ψιλη μπαλια...αμα δεν ηθελες να μην εδινες δικαιωματα....

Σιγα μην θυμαμαι τι καθομαι και λεω στον καθενα...λολ...

Ε ναι..και αυτο με την κοπελα ηταν καπως ψιλη μπαλια...αμα δεν ηθελες να μην εδινες δικαιωματα....

Έδωσα μονό στο ότι είναι κοπέλα μου και τίποτα παραπάνω

Και όχι να έχω τον καθένα να τις λέει διαφορά.

Γιατί έτσι ξερώ να λέω και εγώ πολλά

Πραγματικά ρε DjAlexxx, όταν διαβάζω post σου μόνο μια έκφραση μού ρχεται στο μυαλό:

Τρία πουλάκια κάθονταν, πάνω σε μια χελώνα, το ένα κοίταζε ψηλά, το άλλο κοίταζε τα χιόνια, το τρίτο το καλύτερο γ@μούσε τη χελώνα.

Δηλαδή είσαι η ύψιστη ασυναρτησία.

Μπορεί βέβαια να έχω αρχίσει κι εγώ να παραξενεύω, να συριοποιούμαι νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Βέβαια τολμώ να πω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση σιγοντάρει κι ο άλλος ο ακυρόπουλος ο μπιλάκος.

(μπιλάκο στο διαγωνισμό αν δεν κερδίσω θα σε μπανάρω - νά τα τα παράνομα τα στοιχήματα)

Φιλικά,

Ακυρόπουλος Ακυρίδης

Αρχική απάντηση από DarkSaga

αυτή η παπάτζα χ2 στα mosfet είναι της μητρικής η έξτρα?

ξέρει κανείς?

Στην 975 gigabyte ειναι μεσα....

Θα βγει σε καμια βδομαδα και δευτερη εκδοση που θα λεγεται GA1975C και δεν θα τα εχει...:D

Αρχική απάντηση από sotiris

Βέβαια τολμώ να πω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση σιγοντάρει κι ο άλλος ο ακυρόπουλος ο μπιλάκος.

(μπιλάκο στο διαγωνισμό αν δεν κερδίσω θα σε μπανάρω - νά τα τα παράνομα τα στοιχήματα)

Φιλικά,

Ακυρόπουλος Ακυρίδης

Μην ανησυχειται κυριε ακυροπουλε...οπως ειχαμε πει....θα σας πω που παει το cpu και εσεις μετα απλα θα ερθετε και θα κερδισετε....

Το σιγονταρει τι σημαινει?

σιγοντάρω= προτρέπω-καλύπτω κάποιον που κάνει κάτι . - πάω με τα νερά του , αναλόγως την περίσταση αλλαζει ελαφρά και η ενοια,

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:04]

δεν κατάλαβα??τι είδους δικαιώματα έδωσε ο άλεξ ή εγώ??

Απαγορεύει κανείς να είναι μέλος η κοπέλα του οποιουδήποτε εδώ μέσα?? Το λέει πουθενά και δεν το διάβασα??:mad:

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

δεν κατάλαβα??τι είδους δικαιώματα έδωσε ο άλεξ ή εγώ??

Απαγορεύει κανείς να είναι μέλος η κοπέλα του οποιουδήποτε εδώ μέσα?? Το λέει πουθενά και δεν το διάβασα??:mad:

Ας μην το συνεχίσουμε λέω εγώ. Reboot και πάμε γι'άλλα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.