Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

προς (όχι και τόσο) αξιαγάπητη ..::LaLa::.. :

αν μου ξαναδιορθώσεις την υπογραφή, θα αρχίσω να σου διορθώνω τα ορθογραφικά.-

Tonto el que no entienda είναι, είπαμε, κάναμε ένα λάθος στο lab μόνο, γιατί στα άλλα fora τό χα σωστό, και μας έφαγες.

Το γεγονός ότι είναι στίχοι από τραγούδι, τους δίνει προφανώς και ελευθερία στο πώς συντάσσονται, αναφορικά με τα ρήματα, κλπ.

Καλός ο προγραμματισμός σε VB advance button clicking αλλά ξεκόλλα :p

http://www.xs4all.nl/~josvg/cits/sb/sb908.html

http://www.loglar.com/song.php?id=15338

Αρχική απάντηση από ΝTG

τελικα τι εγινε εκεινο το λαπτοπ???

Που αρμενιζει???

βασικά σήμερα πήρα τηλ, θα ενημερώσω το thread, η ασφάλιση αποδείχτηκε χρονοβόρος διαδικασία ρε gmt. αν δεν το ασφάλιζα, τώρα θα τό χα πίσω, και ακόμη δεν τό χω ασφαλίσει.

Επίσης, με έμβασμα σε ξένη τράπεζα από ~20 θα πήγαινε ~40, ας όψεται το web banking ;)

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

ρε έχω ένα κόλλημα γενικότερα με τα ισπανικά και δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι,sorry:p

καταλαβαινεις δλδ περιπου πως αισθανονται οι περισσοτεροι με τα ελληνικα ....?!?!!?!?!?

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:58]

προς (όχι και τόσο) αξιαγάπητη ..::LaLa::.. :

αν μου ξαναδιορθώσεις την υπογραφή, θα αρχίσω να σου διορθώνω τα ορθογραφικά.-

προς (όχι και τόσο) αξιαγάπητη ..::LaLa::.. : (Καλά με κάνεις πολύ χαρούμενη!!!:p)

βρες μου ένα ορθογραφικό και σου δίνω 200 ευρώ :p (όχι όμως ορθογραφικά από βιασύνη ε??)

μπορώ να σου αναλύσω όλη τη νεοελληνική γραμματική:p

Ζητώ να μου χαρίσουν πλάστη για φύλλο κρούστας, με λίγες ώρες χρήσης και με υπόλοιπο εγγύησης.

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:02]

καταλαβαινεις δλδ περιπου πως αισθανονται οι περισσοτεροι με τα ελληνικα ....?!?!!?!?!?

Καταλαβαίνω,αλλά δεν μπορώ να τους κρίνω ή να τους χλευάζω όταν απλά δεν γνωρίζουν ορθογραφία ή έχουν κάποιο πρόβλημα..(βλ.δυσλεξία...) Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους διορθώνω όπου και όσο ξέρω..Ε μέχρι να βαρεθώ ή μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα:p

Ώπαααα παιδιά...βρήκαμε το Αντι-ΑλεξWebSenseDictationFilter που ψάχναμεεεεε....

’μα κάνεις τέτοια μαγκιά σε συγχωρώ που διορθωσες 2 Moderators στο ίδιο θρεντ...και θα καθυστερήρω το "αποσμητικό" σου για μερικές μέρες ακόμα... :p

Αρχική απάντηση από giody

Ζητειται επεξεργαστης Intel Northwood 3άρης με 800fsb socket 478!

:worship: :worship: :worship:

@darkCount loool είσαι πολύ κακός!! ο άλεξ ούτως ή αλλως έχει βελτιώσει την ορθογραφία του... όσο για το tonto++ sorry αλλά δεν ήξερα ότι ήταν στίχος..:)

Αρχική απάντηση από sotiris

ω ρε φούστη spam

:worship: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

προς (όχι και τόσο) αξιαγάπητη ..::LaLa::.. : (Καλά με κάνεις πολύ χαρούμενη!!!:p)

βρες μου ένα ορθογραφικό και σου δίνω 200 ευρώ :p (όχι όμως ορθογραφικά από βιασύνη ε??)

μπορώ να σου αναλύσω όλη τη νεοελληνική γραμματική:p

Συ είπας.-

Παίρνουμε λοιπόν κάποια post σου από το programming και τα αναλύουμε:

Χμμ...για να πιάσει κανείς δουλειά πρέπει απλά να την αξίζει...και φυσικά να μπόρεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις της.. Αν πιστεύεις ότι με τις γνώσεις που έχεις μπορείς να τα βγάλεις πέρα,τότε το πτυχείο είναι απλά για τα μάτια του κόσμου και για τα "νόμιμα" παραπάνω λεφτά(του πτυχείου)στο μισθό σου.

Αν εγώ είμαι η θεά προγραμματιστάρα,που έχω βγάλει τα μάτια μου στο programming και ξέρω ότι οι γνώσεις μου είναι αρκετές για να μπορέσω να συνεισφέρω στην ανάπτηξη της εταιρείας(γιατί αυτός θα είναι ο λόγος που θα σε προσλάβουν..),τότε δεν μπορεί κανείς να έρθει να μου πει, α ξέρεις δεν μπορώ να σε πάρω γιατί δεν είναι πιστοποιημένες οι γνώσεις σου....ίσα ίσα..εκείνους τους συμφέρει περισσότερο,αφού θα μου δίνουν λιγότερα απ'ότι θα έδιναν σε κάποιον που έχει τις ίδιες γνώσεις με μένα αλλά και ένα πτυχείο παραπάνω...

Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι παίρνουμε πτυχεία,masters,διδακτορικά και stuff για τα παραπάνω λεφτά... :p

Τι κάνει μπαμ με τη μία?

Το "πτυχείο", που είναι "πτυχίο".

με 3 φορές που το επαναλαμβάνεις δεν μπορείς να πεις ότι ήταν λόγω βιασύνης.

Τα 200 μου παρακαλώ.

Υπάρχει και το "ανάπτηξη" που είναι "ανάπτυξη", από το ανα+πτύσσω (πτύσσω=διπλώνω)

Πιάνουμε άλλο ένα post σου:

λοοολ θύχτηκες??:p καλά καλά δεν το συνεχίζω...βλέπεις πόσο καλός άνθρωπος είμαι έτσι???

"θύχτηκες" αντί για "θίχτηκες", άλλο θίγω, άλλο θυσιάζω.

και τελειώνουμε με αυτό:

α όσο για τις σχολές της Ελλας, θα προτινα ΕΜΠ αλλά δεν ξέρω αν είσαι μαθητής του 19,9....:book::rolleyes:

Εδώ έχουμε ένα συντακτικό, και ένα ορθογραφικό:

Συντακτικό:

"της Ελλας" (το Ελλας μάλιστα άνευ τόνου) -> "της Ελλάδος" (αν ήθελες τη λόγια εκδοχή)

Ορθογραφικό:

"προτινα" αντί για "πρότεινα"

προ + τείνω

Όλες οι διορθώσεις έχουν ελεγχθεί βάσει του Μείζονος Ελληνικού Λεξικού, εκδόσεις Τεγόπουλου- Φυτράκη.

no offence γενικότερα, αλλά ως γνωστόν:

1) η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια, πρέπει να είναι τίμια

2) mess with the best, or die like the rest (με σήμα τον TUX).

Αρχική απάντηση από darkCount

Ώπαααα παιδιά...βρήκαμε το Αντι-ΑλεξWebSenseDictationFilter που ψάχναμεεεεε....

’μα κάνεις τέτοια μαγκιά σε συγχωρώ που διορθωσες 2 Moderators στο ίδιο θρεντ...και θα καθυστερήρω το "αποσμητικό" σου για μερικές μέρες ακόμα... :p

Κατω οι αυθαιρεσιες τον Moderatoριδων και λοιπον αρχων του Λαμπη!:TD:

Ψωμι-Παιδια-Ελευθερια ρααααααααα!!!!:happy2::happy2::happy2:

@darkCount loool είσαι πολύ κακός!! ο άλεξ ούτως ή αλλως έχει βελτιώσει την ορθογραφία του... όσο για το tonto++ sorry αλλά δεν ήξερα ότι ήταν στίχος..:)

Μη του ζητας συγνωμη, καντο να φτυσει αιμα το κουναβι...

Μου εβαλε το Debian, θελει να μου το παιξει και γλωσσομαθεις...:hehe:

loool

δεν μπορώ να πω...καλό....το πτυχίο πράγματι δεν το ήξερα... το ανάπτυξη ΉΤΑΝ λόγω βιασύνης,ούτε το θίχτηκες ήξερα,αλλά έτσι μου το έβγαλε το λεξικό στο κινητό και τέλος το Ελλας,επίτηδες το έβαλα έτσι,αλλά τεσπα..δεν ήξερα ότι θα πιαστεί κι αυτό..Α και όσο για τους τόνους,δεν βάζω πάντα γιατί βαριέμαι..διαφορετικά θα έπρεπε να πιάσεις για λάθος και ότι σε πολλά ποστ το ότι ξεκινάω μια πρόταση με μικρό..:p

Παρ'όλα αυτά...καλή δουλειά!!:T: Τα 200 θα στα στείλω με κουριερ,οκ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.