Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:21]

@greekfragma :S περαστικάαααααααα!πιες τπτ ζεστο.....τπτ μέλια δεν κάνει? :/ δεν θα ρθω αύριο στα υπόγεια που δουλεύειες :p

μου τελειωσανε και τα ροφηματα γμτ........πολυ θα γουσταρα μια ζεστη σοκολατιτσα με γευση φουντουκι.......μετα θα μουνα τζιτζι για υπνο....:upside:

ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα.............................:baby:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

:shutup:με πιασαν οι αμυγδαλες μου και εχω πυρετο.......η τηλεοραση δεν εχει τιποτα και δεν νυσταζω..........παρ ολα αυτα αυριο δουλευω στις 11.......:shutup:

:bye:

Hang tight ωρε και περαστηκα!

Αρχική απάντηση από greekfragma

:shutup:με πιασαν οι αμυγδαλες μου και εχω πυρετο.......η τηλεοραση δεν εχει τιποτα και δεν νυσταζω..........παρ ολα αυτα αυριο δουλευω στις 11.......:shutup:

αφου είσαι άρρωστος δικαιολογήσαι ρε φίλε, ξεκούραση, περαστικά!

The Lab Late Night Sessions!

σας κρατάνε συντροφιά μέχρι πρωίας!

και το λεγα οτι θα με κολλαγε η θειτσα στο μετρο απο χθες.......εριχνε κατι βηξιματα μεσα στο βαγονι ειχανε τρομαξει οι μισοι εκει μεσα...........γυρω της δεν ζυγωνε κουνουπι.....:hehe:

τουλαχιστον εχω λυζοπαϊνη.και μαμω τις εφευρεσεις μιλαμε........παιρνεις 1 και για καμια ωρα εισαι σχεδον περδικι.

αλλα επειδη δεν την παλευω αλλο....καληνυχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......:)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:28]

και το λεγα οτι θα με κολλαγε η θειτσα στο μετρο απο χθες.......εριχνε κατι βηξιματα μεσα στο βαγονι ειχανε τρομαξει οι μισοι εκει μεσα...........γυρω της δεν ζυγωνε κουνουπι.....:hehe:

τουλαχιστον εχω λυζοπαϊνη.και μαμω τις εφευρεσεις μιλαμε........παιρνεις 1 και για καμια ωρα εισαι σχεδον περδικι.

αλλα επειδη δεν την παλευω αλλο....καληνυχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......:)

δεν ειναι για αυτό που νομίζεις η απορία για το γένος δλδ....είναι οτι περιμένω να μου πεις το ΠΟΥ μετα θα κάνω άμα το που ταιριάζει σε αυτό που "περιμένω" να ακούσω ;p

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 01:05]

Mortis εχεις PM!!!!!!!

Ενεκα η καινουργια σελιδα...

:hehe:

:whistling :whistling

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:31]

δεν ειναι για αυτό που νομίζεις η απορία :p για το γένος δλδ....είναι οτι περιμένω να μου πεις το ΠΟΥ :p μετα θα κάνω :o :O άμα το που ταιριάζει σε αυτό που "περιμένω" να ακούσω ;p

οχ..λολ..με κάνεις και φοβάμαι:p ιδιωτικό πανεπιστήμιο είναι λειτουργεί με franchise σε συνεργασία με το βρετανικό Herdforshire...το ξέρεις????:blink:

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 00:37]

@..::LaLa::.. πιφ πιφ πιφφφφ

το σωστο ειναι πιφφ..

με 2 φ και 2 τελιτσες.

ολα τα υπολοιπα ειναι φτηνες απομιμησεις.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:39]

το σωστο ειναι πιφφ..

με 2 φ και 2 τελιτσες.

ολα τα υπολοιπα ειναι φτηνες απομιμησεις.

λοοοοοοολ... Μαν...γιου ρόουτ!

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 01:40]

LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

Ωαριος.:T:

Αντε, παλικαρια και κοπελουδα, πλεον, παω να τη πεσω...

C yaz. :)

Υπερχρονισμός by GorrilakoS

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 00:01]

Πλάκα πλάκα, τα μεγαλύτερα σκορ στον κόσμο βγαίνουν σε ένα υπνοδωμάτιο... Ειρωνία ε; :p

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 00:07]

Και οι καλυτερες ιδεες ερχοντε στη τουαλετα...

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 00:34]

Συμφωνώ και επαυξάνω :p

εδώ ολόκληρο κώδικα σκέφτηκα στην τουαλέτα:p

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 00:49]

μερικα πραγματα δε λεγοντε τοσο ευκολα σε κοπελες ...:hehe:

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 00:51]

όχι ρε πες!! όχι θέλω να δω τι θα μου πεις... το πολύ πολύ να μου σκιστεί κανα καλσόν:p

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 00:55]

Αν σου σκιστει ελα να σου δωσω λιγο μανο να βαλεις... :p

To λεω....

Και που τον εγραψες, σε κωλοχαρτο? :p:P:P

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:08]

Σκατά κώδικας θα ήταν :D

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 01:17]

μην με κάνεις να ποστάρω τον κώδικα τώρα γιατί δεν έχουμε εξεταστεί κιόλας....:p

Να τι κατάλαβα

Πρωτοποριακός κώδικας γραμμένος σε κωλόχαρτο θα δοκιμαστεί σε υπνοδωμάτιο και αναμένεται να σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ.

Να βοηθήσω? :p

@.38-.45 χααχχααχ :p αυτά τα πιφφ.. είναι original μεν αλλά light edition...... :p

@..::LaLa::.. axmmmmmmm..............στο ίδιο με αλεχ? λοοοοοοοολ!δεν περιμενα να ακούσω αυτό.........αλλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!......!ΟΚ!:p :P εργασίες κ λιώσιμο ε? έχω εναν φίλο που έιναι στο πανεπιστήμιο Κρήτης στην επιστήμη.....γιαυτό !στο CSD loool UOC :p

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:43]

@.38-.45 χααχχααχ :p αυτά τα πιφφ.. είναι original μεν αλλά light edition...... :p

@..::LaLa::.. axmmmmmmm..............στο ίδιο με αλεχ? λοοοοοοοολ!δεν περιμενα να ακούσω αυτό.........αλλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!......!ΟΚ!:p :P εργασίες κ λιώσιμο ε? έχω εναν φίλο που έιναι στο πανεπιστήμιο Κρήτης στην επιστήμη.....γιαυτό !στο CSD loool UOC :p

στο ίδιο τμήμα είμαστε με τον άλεξ:p αυτός μου είπε για το TheLab.gr:P:P

από εργασίες άλλο τπτ αυτόν τον καιρό ειδικά...

ρε γμτ,τώρα που το θυμήθηκα ρίξτε μια ματιά εδώ

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26366

μονο αυτό μου μένει να τέλειώσω την εργασία και δεν ξέρω πως να το κάνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.