def Απρίλιος 25, 2006 #15981 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Ναι ευχαριστω για την απαντηση
esdee Απρίλιος 25, 2006 #15982 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Kαλα ρε νεος με yonah και single μονο 12 sec κατω? Τουλαχιστον 1 λεπτο επρεπε καλυτερος... Μεσα στους επεξεργαστες εισαι γ@μω.. κανε κατι... δεν ειναι ομως μεσα στις μνημες... αν δεν μπει χερι esdee πανω δεν τα σπαει τα 17min
deadlock7 Απρίλιος 25, 2006 #15983 Απρίλιος 25, 2006 Καλα ο φιλτατος asker φανηκε για τα καλα και με τη βουλα πλεον.Ευτυχως που δεν εχει χρονο να διαβασει και τα off topic threads. ΥΓ:Φραγμουλη σε θελω ηρεμο οπως παντα ετσι?
SLN Απρίλιος 25, 2006 #15985 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 16:04] δεν ειναι ομως μεσα στις μνημες... αν δεν μπει χερι esdee πανω δεν τα σπαει τα 17min Εσυ ρε πουλημενε, ολο "εκει τριγυρω" περιδιαβαινεις!! Ρε θα σε χαλασουνε λεμε οι τυποι... Θα το πω του ΟΡΒ οτι ξεπουλας την εταιρια για μερικα sec και μερικους βαθμους Κελσιου παρακατω, να σου παρει πισω το αβαταρ...
esdee Απρίλιος 25, 2006 #15986 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Εσυ ρε πουλημενε, ολο "εκει τριγυρω" περιδιαβαινεις!! Ρε θα σε χαλασουνε λεμε οι τυποι... Θα το πω του ΟΡΒ οτι ξεπουλας την εταιρια για μερικα sec και μερικους βαθμους Κελσιου παρακατω, να σου παρει πισω το αβαταρ... σε παρακαλω... δεν εχω ξεπουλησει ουτε δευτερολεπτο την εταιρια! αντιθετως δειχνω ανωτεροτητα καθως τους κανω και optimize τα λειτουργηκα!.ουτε που ακουμπαω το mouse αν αυτο ειναι σε intel bench rig! εχεις δει δαφνες στο ονομα μου με intel ??? (btw με πιανου single stage benchαρει ο γοριλλας?) θα πεταχτει τωρα ο ψευτης και θα πει οτι benchαρω με intel και...
GoriLLakoS Απρίλιος 25, 2006 #15987 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από esdee σε παρακαλω... δεν εχω ξεπουλησει ουτε δευτερολεπτο την εταιρια! αντιθετως δειχνω ανωτεροτητα καθως τους κανω και optimize τα λειτουργηκα!.ουτε που ακουμπαω το mouse αν αυτο ειναι σε intel bench rig! εχεις δει δαφνες στο ονομα μου με intel ??? (btw με πιανου single stage benchαρει ο γοριλλας?) θα πεταχτει τωρα ο ψευτης και θα πει οτι benchαρω με intel και... Mε το δικο μου... Kια κατι εμαθα επισης οτι σου ερχεται Intel 975X bad axe rev.3.4 ΚΑΙ Conroe 2.4ES.... Επισης ο Yonah Σου Step 4 δεν παει καλα εεεεεε????ατιμε βρωμιλο...
Sol Απρίλιος 25, 2006 #15988 Απρίλιος 25, 2006 πειραματίζεται το παλικάρι... δοκιμάζει διάφορες γεύσεις! μαθαίνει τις δυνάμεις του 'εχθρού' για να ξέρει που θα χτυπήσει μετα (πολύ μετα???) congrats Γορίλλα, τρελλά αποτελέσματα με yonah!
GoriLLakoS Απρίλιος 25, 2006 #15989 Απρίλιος 25, 2006 ρε παιδια βαλτε ολοι απο 5 ευρα σε κανενα paypall στο alex.grνα παρει ενα στακερ να ηρεμησει...
---Zapotek-- Απρίλιος 25, 2006 #15990 Απρίλιος 25, 2006 Ωρε Billako, εσυ στο Multirama Extreme δουλευεις ειπαμε? Δλδ αν ερθω για κανενα ψωνιο εσυ θα με... "εξυπηρετησεις"? Btw, ποιοι αλλοι δουλευουν εκει? Να ξερω αμα ειναι μην τρεχω σε ξενους. (Alex, κανα-δυο ποστς το βραδακι επιτρεποντε... δε κοβεται τοσο αποτομα το ατιμο... λαου λαου...)
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #15991 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Ωρε Billako, εσυ στο Multirama Extreme δουλευεις ειπαμε? Δλδ αν ερθω για κανενα ψωνιο εσυ θα με... "εξυπηρετησεις"? Btw, ποιοι αλλοι δουλευουν εκει? Να ξερω αμα ειναι μην τρεχω σε ξενους. (Alex, κανα-δυο ποστς το βραδακι επιτρεποντε... δε κοβεται τοσο αποτομα το ατιμο... λαου λαου...) λολολολ και ελεγα και εγω οτι θα με ακουγε αυτο το παιδι..... αλλααααα το χαβα του.... Αρχική απάντηση από GoriLLakoS ρε παιδια βαλτε ολοι απο 5 ευρα σε κανενα paypall στο alex.gr να παρει ενα στακερ να ηρεμησει... αν θες καντο np επισεις δοσεμου και της 2 7800gtx(7900 δεν θυμαμε καλα) που εχεις......
ΝTG Απρίλιος 25, 2006 #15992 Απρίλιος 25, 2006 γουει οφ τοπικ εχει ξεχαστει το ραδιοφωνο σε ενα σταθμο οπου η τυπισα ειναι πολυ μαγκιορισα μιλαμε..... πολυ υφακι στην ομιλια της.... αλλα και η μουσικη της δεν παει πισω... βαρυ λαικο η μανταμ...(τωρα μητροπανο στα παλια του) πολυ πονος θεσσαλια μερια για οποιον ξερει...
---Zapotek-- Απρίλιος 25, 2006 #15993 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG γουει οφ τοπικ εχει ξεχαστει το ραδιοφωνο σε ενα σταθμο οπου η τυπισα ειναι πολυ μαγκιορισα μιλαμε..... πολυ υφακι στην ομιλια της.... αλλα και η μουσικη της δεν παει πισω... βαρυ λαικο η μανταμ...(τωρα μητροπανο στα παλια του) πολυ πονος θεσσαλια μερια για οποιον ξερει... Φυσα, ρουφα, τραβα, τονε, πατα, τονε, κι αναυτονε, να ουμ... Και ντριγκι ντριγκι....
esdee Απρίλιος 25, 2006 #15994 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Mε το δικο μου... Kια κατι εμαθα επισης οτι σου ερχεται Intel 975X bad axe rev.3.4 ΚΑΙ Conroe 2.4ES.... Επισης ο Yonah Σου Step 4 δεν παει καλα εεεεεε????ατιμε βρωμιλο... μπερδευτικα με το Phase γιατι το ατιμο ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το παλιο δικο μου οσο για τα υπολοιπα... λασπολογιες , αν ειχα yonah θα ειχε ιδη μπει στο cascade, οποτε πηγαινε δεν πηγαινε θα το εσπρωχνα
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #15995 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG γουει οφ τοπικ εχει ξεχαστει το ραδιοφωνο σε ενα σταθμο οπου η τυπισα ειναι πολυ μαγκιορισα μιλαμε..... πολυ υφακι στην ομιλια της.... αλλα και η μουσικη της δεν παει πισω... βαρυ λαικο η μανταμ...(τωρα μητροπανο στα παλια του) πολυ πονος θεσσαλια μερια για οποιον ξερει... Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Φυσα, ρουφα, τραβα, τονε, πατα, τονε, κι αναυτονε, να ουμ... Και ντριγκι ντριγκι.... πες μας τι πηνεις και δεν μας δινεις.........
esdee Απρίλιος 25, 2006 #15996 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Ωρε Billako, εσυ στο Multirama Extreme δουλευεις ειπαμε? Δλδ αν ερθω για κανενα ψωνιο εσυ θα με... "εξυπηρετησεις"? Για εξυπηρετησεις απο τον Βασιλη μετα τις 22:00 στειλε pm σε μενα μην τρεχεις και στο μαγαζι που δουλευει
Makis Hourdakis Απρίλιος 25, 2006 #15997 Απρίλιος 25, 2006 Καληνύχτα παιδιά! Μην σταματάτε να ονειρεύεστε! Παλέψτε για τους στόχους σας και κάποια μέρα τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν!
---Zapotek-- Απρίλιος 25, 2006 #15998 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr πες μας τι πηνεις και δεν μας δινεις......... Καταλοιπα της 5μερης... Ειχαμε φερει ναργυλεδες, πουρα, κτλ.... Btw, αν εχετε κανενα γνωστο που πηγε Ροδο για 5μερη και εμεινε στο Blue Horizon ρωτηστε τον για το Λυκειο της Μανδρας, με τροπο... Αν ηταν εκει τις ιδιες ημερες με εμας δεν υπαρχει περιπτωση να μη μας καταλαβε...
esdee Απρίλιος 25, 2006 #15999 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Καληνύχτα παιδιά! Μην σταματάτε να ονειρεύεστε! Παλέψτε για τους στόχους σας και κάποια μέρα τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν! What i dream today, i will achieve it tomorrow (τα traditional chinses στο avatar μου )
---Zapotek-- Απρίλιος 25, 2006 #16000 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από esdee Για εξυπηρετησεις απο τον Βασιλη μετα τις 22:00 στειλε pm σε μενα μην τρεχεις και στο μαγαζι που δουλευει Χαχαχαχαχααχαχ... Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Καληνύχτα παιδιά! Μην σταματάτε να ονειρεύεστε! Παλέψτε για τους στόχους σας και κάποια μέρα τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν! Οχι για να μη λετε για μενα μετα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.