---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2006 #15882 Απρίλιος 20, 2006 E, εκεί που λύνω τα θέματα τις μιας χρονιας, καθώς ψάχνω τις λύσεις on-line για επαλήθευση, παίρνει το μάτι μου τις notifications του thelab και έρχομαι και ρίχνω κανένα reply, καλή ώρα.
Makis Hourdakis Απρίλιος 20, 2006 #15884 Απρίλιος 20, 2006 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Να έχεις μαζέψει ένα μηχάνημα, να πηγαίνει τζάμι και πριν το βάλεις στην άκρη για να το επιστρέψεις στον κάτοχό του να αρχίζει μανιακώς τις μπλε οθόνες... :cry: :cry: :cry:
astrolabos Απρίλιος 20, 2006 #15885 Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Να έχεις μαζέψει ένα μηχάνημα, να πηγαίνει τζάμι και πριν το βάλεις στην άκρη για να το επιστρέψεις στον κάτοχό του να αρχίζει μανιακώς τις μπλε οθόνες... :cry: :cry: :cry: Καλωσήρθες στον κόσμο της τεχνικής υποστήριξης. Τον Merphy τον ξές;
Makis Hourdakis Απρίλιος 20, 2006 #15886 Απρίλιος 20, 2006 Δεν θέλω να τον ξέρω τον κύριο... Εν τω μεταξύ, πήγα να κάνω system restore και μου πετάει μια μπλε οθόνη σε εκείνο το σημείο. ’μα ξαναbootαρει τώρα σφυράτε μου... 5 λεπτά συνεχώς προσπαθώ να μπω... :cry: shell32.dll is corrupted... :bye: :bye: :bye: Ούτε σε safe mode μπαίνει...
Makis Hourdakis Απρίλιος 20, 2006 #15887 Απρίλιος 20, 2006 ’μα περάσω το shell32.dll απο το δικό μου PC (ίδιο ακριβώς λειτουργικό) στο άλλο θα παίξει;
spc Απρίλιος 20, 2006 #15888 Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [07-04-2006 20:53] Ρε σεις ένα παιδι που εγραφε παλια εδώ Δεν θυμαμαι ονομα, φατσικα τον ηξερα Νομιζω ειχε nickname chromo,?? chroma?? gotcha! (ο νέους κι ο παλαίους)
---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2006 #15889 Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ’μα περάσω το shell32.dll απο το δικό μου PC (ίδιο ακριβώς λειτουργικό) στο άλλο θα παίξει; Ναι θα παίξει...Τραβάτε εδώ λίγο: http://ypepth.gr/el_ec_home.htmΠαρατηρήστε την ημερομηνία ακριβώς κάτω από εκεί που λέει "Downloads" στη menu bar...Όχι δηλαδή για να μη λέμε πως είμαστε πίσω σε θέμα παιδείας...10 χρονια μπροστά ρε είναι το υπουργείο λέμε!
Makis Hourdakis Απρίλιος 20, 2006 #15890 Απρίλιος 20, 2006 Ευχαριστώ πολύ Zap. Τώρα έβαλα το δίσκο του στο δικό μου και κρατάω καλού κακού και ένα backup. Δεν αντέχω άλλο γμτ. Είπα τώρα μεγάλη βδομάδα επιτέλους θα ξεκουραστώ και μου χουν πέσει όλα μαζί γμτ... :cry:
---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2006 #15891 Απρίλιος 20, 2006 Ρε μια χαρά την έχεις... Τι να πούμε και εμείς που δίνουμε... :(
Makis Hourdakis Απρίλιος 20, 2006 #15892 Απρίλιος 20, 2006 Τελικά τα corrupted files ήταν πολλάααα. Ξανά το λειτουργικό απο την αρχή. Και θέλω να του κάνω και ένα low level format να καθαρίσει καλά ο δίσκος και το boot sector αλλά φοβάμαι με το τροφοδοτικό που έχει.
Dr.Paneas Απρίλιος 20, 2006 #15893 Απρίλιος 20, 2006 http://members.lycos.co.uk/druidspage/costas/Seek_and_Destroy.mp3με τον καινουριο Line6 SpiderII. το σολο ειναι αυτοσχεδιο της στιγμής. Προγραμμα επεξεργασίας cooledit 2 (το χρησιμοποιησα για να βαλω τα ντραμς).
---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2006 #15894 Απρίλιος 20, 2006 TheLab talent show.... θα αρχίσουμε σιγά σιγά να βγάζουμε ένας ένας τα ψώνια μας... Ο ένας κιθάρα, ο άλλος τραγούδι, ο άλλος πασαρέλα, kempap/second, προφιτερόλ/second, κτλ κτλ κτλ Έλα όλα τα μωρά στη πιστααααααααα!!!! :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Dr.Paneas Απρίλιος 20, 2006 #15895 Απρίλιος 20, 2006 http://members.lycos.co.uk/druidspage/costas/NeM.wma Σε clean zapotek τα 10Ευρα έξω απο το μποξεράκι
---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2006 #15896 Απρίλιος 20, 2006 Aσχετο... Ήταν μια φορα στην έκθεση και η καθηγήτρια μας είχε φωτοτυπήσει ένα άρθρο από εφημερίδα με τίτλο: "Τους μαθητές δεν τους αγαπάμε, τους διδάσκουμε." Το "αγαπάμε" όμως είχες βγει "αγα άμε"... Ως γνωστό ρεμάλι εγώ πήγα και άλλαξα το τίτλο του προτού από αυτά που είχε αφήσει στην έδρα, αφού μας τα είχε μοιράσει τα υπόλοιπα, από "αγα άμε", σε "γα*άμε" κάνοντας τις ευνόητες αλλαγές... Και σε μια φάση στο μάθημα ως ήταν λογικό παίρνει αυτά από την έδρα στα χερια τις, με αυτό που είχα αλλάξει, πρώτο... E ρε γέλια λέω... Μετά θυμήθηκα πως τι last time που είχα κάνει κάτι ανάλογο, είχα αλλάξει κάτι που είχε γράψει ένας φίλος στο πινακα και το είδε τυχαία με πήγε στο διευθυντή, επειδή ήμουν και επιμελητής, όχι γιατί κατάλαβε πως το είχα κάνει εγώ, παραλίγο να φάω 2μέρη... Πω ρε "φουστι" λέω τι βάψαμε. Αυτή να τα ανεμίζει πέρα δώθε χωρίς να τα κοιτάει, την είχε πιάσει λογοδιάρροια. Long story short, σηκώνομαι χύμα και τις τραβάω το πρώτο δήθεν για το παιδί που καθόμαστε μαζί το οποιο ευτυχώς έλειπε.... 2-3 παιδιά που ήξεραν τι είχα κάνει είχαν ψοφήσει στο γέλιο ενώ εγώ είχα ψιλό ιδρώσει... Axxxxxxxxxxx, αναμνήσεις.......
esdee Απρίλιος 20, 2006 #15897 Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Aσχετο... Ήταν μια φορα στην έκθεση και η καθηγήτρια μας είχε φωτοτυπήσει ένα άρθρο από εφημερίδα με τίτλο: "Τους μαθητές δεν τους αγαπάμε, τους διδάσκουμε." Το "αγαπάμε" όμως είχες βγει "αγα άμε"... Ως γνωστό ρεμάλι εγώ πήγα και άλλαξα το τίτλο του προτού από αυτά που είχε αφήσει στην έδρα, αφού μας τα είχε μοιράσει τα υπόλοιπα, από "αγα άμε", σε "γα*άμε" κάνοντας τις ευνόητες αλλαγές... Και σε μια φάση στο μάθημα ως ήταν λογικό παίρνει αυτά από την έδρα στα χερια τις, με αυτό που είχα αλλάξει, πρώτο... E ρε γέλια λέω... Μετά θυμήθηκα πως τι last time που είχα κάνει κάτι ανάλογο, είχα αλλάξει κάτι που είχε γράψει ένας φίλος στο πινακα και το είδε τυχαία με πήγε στο διευθυντή, επειδή ήμουν και επιμελητής, όχι γιατί κατάλαβε πως το είχα κάνει εγώ, παραλίγο να φάω 2μέρη... Πω ρε "φουστι" λέω τι βάψαμε. Αυτή να τα ανεμίζει πέρα δώθε χωρίς να τα κοιτάει, την είχε πιάσει λογοδιάρροια. Long story short, σηκώνομαι χύμα και τις τραβάω το πρώτο δήθεν για το παιδί που καθόμαστε μαζί το οποιο ευτυχώς έλειπε.... 2-3 παιδιά που ήξεραν τι είχα κάνει είχαν ψοφήσει στο γέλιο ενώ εγώ είχα ψιλό ιδρώσει... Axxxxxxxxxxx, αναμνήσεις....... εισαι τρελος δολοπλοκος
Chosen Απρίλιος 20, 2006 #15898 Απρίλιος 20, 2006 Από τις καλύτερες φάσεις στη δουλειά, όταν κάποιος απομακρύνεται από το πισί του και το αφήνει σε "ξεκλείδωτο" desktop. Αυτόματα η πρώτη κίνηση είναι από συγκεκριμένα 5-6 άτομα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους φάρσες, οι οποίοι παίρνουν το πληκτρολόγιο και στέλνουν μήνυμα στη λίστα του τμήματος (120 άτομα, συμπεριλαμβανομένων managers, team leaders, case controllers κλπ). Σήμερα κάναμε ένα poll για τα πιο αστεία emails που εστάλθησαν χρησιμοποιώντας το πισί κάποιου άλλου. Παραθέτω το Top-3: 1) "I cried for DiCaprio in Titanic." 2) "Hey guys, come check out how smooth my skin is after I started using Nivea moisturiser!" 3) "Guys, I need help: how do you stuff a rubber chicken?" (εκτός συναγωνισμού, ο τυπάς που γέμισε το πληκτρολόγιο ενός άλλου με υγρή κόλλα κατά τη διάρκεια του διαλλείματος για φαγητό)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.