Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αν μπορει να με δωσει κανενα παιδι κανενα λινγκ που να δειχνει τις επιδοσεις 2 x7800gtx 256μβ

σε συγκριση με μια 7900gtx.ευχαριστω

Το δωμάτιό μου αυτή τη στιγμή... :p

Στο σπίτι αυτή τη στιγμή παίζουν 5PC και ένα iMAC. :tomato:

btw, το μηχανάκι αριστερά είναι ένα Dell Optilex GX620 με έναν P4 3.00GHz EM64 (άρα μάλλον ο 630 είναι), DDR2 512 ένα 80αρη SATA WD ένα CD-RW και όλα τα άλλα onboard. Ωραίο μηχανάκι για γραφείο. Το στείλανε του πατέρα μου απο τη δουλειά και μου το φερε να του το φέρω στα μέτρα του. 45sec Pi βγάζει. not bad.

Μου έκανε εντύπωση πάντως το επίπεδο θορύβου του, η ποιότητα κατασκευής και το η ταχύτητά του. Γενικώς πολύ σβέλτο μηχανάκι. Για boot πρέπει να κάνει λιγότερο απο 20sec. Δεν το μέτρησα αλλά γενικώς αφήνει ωραίο αέρα.

edit: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτό που διάβασα μόλις στο manual:

Επίσης, δεν επιτρέπεται η πώληση, η ενοικίαση ή με άλλο τρόπο μεταφορά των προϊόντων ή χρήση τους απο τελικούς χρήστες που εμπλέκονται σε δραστηριότητες που σχετίζονται με όπλα μαζικής καταστροφής, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή ή χρήση ατομικών όπλων, υλικών ή εγκαταστάσεων και πυραύλων ή την υποστήριξη επιχειρήσεων με πυραύλους και χημικά ή βιολογικά όπλα

:worship:

post-753-1416072552,1909_thumb.jpg

Εβαλα και το Phase επανω και το βραδυ θα ειναι μεγαλο....αμα δεν περασω τον unseen στο 32m δεν ξαναποσταρω στο lab.... .-

μολις το κανω αυτο θα παω για τον hipro στο 1m..:hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Εβαλα και το Phase επανω και το βραδυ θα ειναι μεγαλο....αμα δεν περασω τον unseen στο 32m δεν ξαναποσταρω στο lab.... .-

μολις το κανω αυτο θα παω για τον hipro στο 1m..:hehe:

Αμην και πότε

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

^^

:drool: :drool:

Πετρο σε υπερυχαριστω! Μου εφτιαξες ολη την μερα!

Τι να σου πω, εγώ είχα δυσκολίες να κοιμηθώ...

Αρχική απάντηση από Chosen

Τι να σου πω, εγώ είχα δυσκολίες να κοιμηθώ...

Να κοιμηθεις? Εγω που ολη μερα το σκεφτομαι κ δεν τολμω να σηκωθω απο την καρεκλα...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Να κοιμηθεις? Εγω που ολη μερα το σκεφτομαι κ δεν τολμω να σηκωθω απο την καρεκλα...

Γιατί; Αγόρασες κι εσύ το ίδιο αξεσουάρ με την καρέκλα; :ρρ

Όχι μαν, εννοούσα "δεν μπόρεσα να κοιμηθώ μπρούμυτα"... ;o

Αρχική απάντηση από Chosen

w00tage!

ItalDesignBrera_14_lg.jpg

f-u...

καποια στιγμη θα το παρω (παω να αναψω κερακι γιατι δεν βλεπω αλλο τροπο)...αυτο ομως ειναι το πρωτοτυπο που ειχαν βγαλει...λιγο πιο ομορφο απο αυτο που κυκλοφορησε... το ειδα στο δρομο τις προαλλες...κοκκινο αλλα δεν ειχε κανα αυτοκολλητο δοκιμαστικου αρα ιδιώτη ηταν το αμαξι...

Δεν έχετε βάλει ποτε αλάτι η ζάχαρη σε coca cola ρε?

Η coca cola, η ειδικότερα τα ανθρακούχα ποτά αλληλεπιδρούν με κρυσταλλικής φύσεως ουσίες...

Καλά, το μαμισα, δεν το είπα καλά, ρε Σοτιράκι η SLN βάλτε ένα χέρι ρε... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.