Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 04:20]

sssa5cr.th.jpg

:D :D :D ;p κ tattoo ;p

esdee :innocent: :innocent:

Gorillako.....έναν fx Πλζζζζ:upside:

Πολύ με asrock μοιάζει. Μαζί με το mobo έδιναν και ενα πακετάκι προφυλακτικά του ίδιου ονόματος για γούρι? :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 03:41]

:D .Μιας και είσαι μέσα στα πράγματα για πες τίποτα τιμές για τις 2407

Τιμή δεν ξέρω ακόμη, αλλά κοίτα εδώ για να περάσει η ώρα :ρρ

Αρχική απάντηση από Chosen

Τιμή δεν ξέρω ακόμη, αλλά κοίτα εδώ για να περάσει η ώρα :ρρ

Ελπίζω να έχεις αρχίσει γυμναστήριο κλπ. γιατί έχεις να φέρεις πολλές :hehe::p

Αρχική απάντηση από sotiris

Ελπίζω να έχεις αρχίσει γυμναστήριο κλπ. γιατί έχεις να φέρεις πολλές :hehe::p

Θα παίζουν μόνο σε μηχανάκια με Vista.

Αρχική απάντηση από Chosen

Θα παίζουν μόνο σε μηχανάκια με Vista.

Εν ανάγκη θα φτιάξουμε κάνα εξωτερικό Vista DRM με HDCP (:p) emulator μεταξύ οθόνης και gpu.

Xτες εκλεισα 4 μηνες απο τοτε που εκανα την επεμβαση. Σημερα εκλεισα τα -50 κιλα ! Το βραδυ θα αυτο-κεραστω ενα παγωτακι ! :happy2:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:01]

Xτες εκλεισα 4 μηνες απο τοτε που εκανα την επεμβαση. Σημερα εκλεισα τα -50 κιλα ! Το βραδυ θα αυτο-κεραστω ενα παγωτακι ! :happy2:

Xμμ..που θα πας?Να περασω μια βολτα να φαω ενα κιλακι!:innocent:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:06]

ψιτ , ΗΡΑ-ΓΑΥΡΟΣ = 2-0

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :daisy:

Αυτο θα λες και του χρονου που θα 'μαστε πρωταθλητες?:hehe:

Aν το αξιζετε να το παρετε κι εγω θα σας παραδεχτω και θα επιβραβευσω!

Αν δεν ερθουν τα χρηματα ομως,δεν ερχονται οι τιτλοι ακομη κι αν ειχατε τον Μουρινιο προπονητη.Πικρη η αληθεια,αλλα μπαλα δεν βλεπουμε στην Ελλαδα..

Αρχική απάντηση από ea6gka

του χρονου θα το παρει ο ΗΡΑ φιλε μου γιατι ο ΗΡΑ εχει προπονητη με COHONAZ

20050916170755377.jpg

NO BS:devil:

Να σου πω ενα αστειο γεγονος με τον γυφτουλα τον προπονητη σας?

Την εποχη που επαιζε στον γαυρο, ειχαμε ανοιξει ενα αρκετα καλο εστιατοριο στην παραλιακη. Μια χρονια λοιπν ο Ολυμπιακος (εποχη Κοσκωτα), αποφασισε να κανει το πρωτοχρονιατικο παρτυ του στο εστιατοριο μας.

Ηρθαν ολοι κουστουμαρισμενοι κ ντυμενοι αψογα κ σκαει ο μαλιας με φορμα κ παντοφλες !

Επικρατησε χαος στο μαγαζι κ ολοι τον εκραζαν... Καλο παιδι ειναι κ τον παω πολυ. Αλλα ειναι τυπος στα @@ του για ολα !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Να σου πω ενα αστειο γεγονος με τον γυφτουλα τον προπονητη σας?

Την εποχη που επαιζε στον γαυρο, ειχαμε ανοιξει ενα αρκετα καλο εστιατοριο στην παραλιακη. Μια χρονια λοιπν ο Ολυμπιακος (εποχη Κοσκωτα), αποφασισε να κανει το πρωτοχρονιατικο παρτυ του στο εστιατοριο μας.

Ηρθαν ολοι κουστουμαρισμενοι κ ντυμενοι αψογα κ σκαει ο μαλιας με φορμα κ παντοφλες !

Επικρατησε χαος στο μαγαζι κ ολοι τον εκραζαν... Καλο παιδι ειναι κ τον παω πολυ. Αλλα ειναι τυπος στα @@ του για ολα !

Και θες δηλαδή να πεις οτι οι του Ολυμπιακού επί Κοσκωτά ήταν σοβαροί και δεν ήταν ο εικονιζόμενος επειδή πήγε με φόρμα?

Το ξανατονίζω... επι Κοσκωτά....

@ JimmyFox

To "επι Κοσκωτα" ηταν για τοποθετηθω στον χρονο. Ηταν ολοι με κουστουμια κ αυτος με φορμα/σανταλι. Εγω το θεωρω ασοβαρο. Δεν ξερω εσυ πως το θεωρεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.