Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εντελει ηρθαν τα Ubuntu μετα απο 2 παραγγελιες.

ερωτηση:σκεφτομαι να τα βαλω σε ενα μηχανημα παρομοιο της υπογραφης

η μητρικη θα λεγα οτι ειναι λιγακι ποιο καινουργια γιατι εχει και σλοτ αλλα και socket.

θα παιξουν η θα φαω πορτα?

Αρχική απάντηση από esdee

δεν εχει fx57 o Βασιλης (πια) ...

τελικα υπαρχει Θεος και οσους ειχε τους εκαψε γιατι ειναι διπροσωπο intelοφιδο :p

Exω δυο...αλλα περιμενουν rma...:D:D:D φιδι της AMD...:D

Οσο για την Aopen...επειδη εισαι πονηρος...θα σηκωσω σε λιγο φωτο και με την μουρη σου....xaxaxa

και οπως σου ειπα θα κανω...θα περιμενω να ποσταρεις τα αποτελεσματα σου με LN2 στον FX και μετα εγω καπακι απο κατω θα ποσταρω με αερα και yonah....αποτελεσματα εχω...εσενα περιμενω..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Exω δυο...αλλα περιμενουν rma...:D:D:D φιδι της AMD...:D

Οσο για την Aopen...επειδη εισαι πονηρος...θα σηκωσω σε λιγο φωτο και με την μουρη σου....xaxaxa

και οπως σου ειπα θα κανω...θα περιμενω να ποσταρεις τα αποτελεσματα σου με LN2 στον FX και μετα εγω καπακι απο κατω θα ποσταρω με αερα και yonah....αποτελεσματα εχω...εσενα περιμενω..:D

η οικογενεια της AMD δεν θα σε ξαναδεχτει πισω, απο εδω και περα εισαι καταραμενος να benchαρεις με τον memory controller πανω στο board ... :p

η οικογενεια της AMD δεν θα σε ξαναδεχτει πισω, απο εδω και περα εισαι καταραμενος να benchαρεις με τον memory controller πανω στο board ... :p

A ναι???Νομιζα οτι διαλυθηκε η οικογενεια της amd....αλλα για να το λες εσυ...μαλλον εισαι ο μοναδικος χωρις coldbug..:p

Α !Και μιας και λες για οικογενειες...εσενα το σπιτι της ιντελ...ξερεις..,στην ηλιουπολη...εκει που συχναζεις...δεν σε θελει πια...

τον fx σου ο Γιοργος τον εκανε μπρελοκ....:hehe:

Ρε σταματηστε και εχω λυθει λεμε:rofl: :rofl: :rofl:

Δε πειραζει Βαγγελη για τον FX.Εχω και εγω εναν 148 για μπρελοκ.Θα ειμαστε ασορτι στο παρτι:coax::hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 22:08]

τον fx σου ο Γιοργος τον εκανε μπρελοκ....:hehe:

Αχ τι καλα θα ειμαι ασορτι με τον Γιωργο γιατι ετοιμαζα και εγω το dremel για το καινουργιο μου μπρελοκ

post-1377-1416072551,8765_thumb.jpg

@---Zapotek-- καλή επιτυχεία και καλό κουράγιο να έχεις!στρώσου ! :D gznp λολ λες? :p :P

Gorillako oe0 περιμένεις δλδ Ln2 τον esdee και εσύ χωρις "μνήμες" :p pif γουορρρρρρρρρρρρρ

Αχ τι καλα θα ειμαι ασορτι με τον Γιωργο γιατι ετοιμαζα και εγω το dremel για το καινουργιο μου μπρελοκ

Man ασε κατω αυτο το καπακι..ΑΜΕΣΩΣ...ε φανταστηκε μου Βαγγελη???

Ελαααα...χωρις αυτο θα εχω μονο εναν 57...:hehe:

Αρχική απάντηση από F117

@---Zapotek-- καλή επιτυχεία και καλό κουράγιο να έχεις!στρώσου ! :D gznp λολ λες? :p :P

Gorillako oe0 περιμένεις δλδ Ln2 τον esdee και εσύ χωρις "μνήμες" :p pif γουορρρρρρρρρρρρρ

βρηκα μνημες...εχω μνημες...περιμενω το αυριανο 32m run του esdee να ποσταρω και εγω...αν του ριχνω πανω απο λεπτο θα γελαω...:D

ωχ ωχ ωχχχχχχχχχχχχ!λοοοοοοολ!πωπωπωπω!έλαααα esdee.......έχεις την επόμενη κίνηση......άμα θες μου δίνεις τον 57 :D np :p

Βαγγέλη ότι χοντρό ανεβαίνει θα το κόβω υπογείως....

:hehe:

μικρέ Γορίλλα ξεπουλιέσαι για τα νούμερα απο δω κι απο κει.....

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:01]

pictures_macgyver_saves_lost.gif

:D .Μιας και είσαι μέσα στα πράγματα για πες τίποτα τιμές για τις 2407

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.