YDinopoulos Απρίλιος 17, 2006 #15781 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga για το πετραδάκι ευθύνεται ο δήμος όχι το προπορευόμενο όχημα η ασφάλεια σου αν έχει θραύση κρυστάλλων για κλοπή η απο καιρικά φαινόμενα μπορείς να το περάσεις εκεί αλλιως.... δε θα βγάλεις άκρη! έχουμε στα φορτηγα συχνά ζημιές τέτοιες και δεν φταίει κανείς. Τ ο πετραδακι εφυγε απο την ροδα μου στο παρμπριζ ΤΟΥ Αρχική απάντηση από gznp ’στα αυτά τώρα, you made him an offer he couldn't refuse λέμε... Λες να κοψω το κεφαλι του αλογου του κ να το χωσω στο κρεββατι του ? :D
esdee Απρίλιος 17, 2006 #15782 Απρίλιος 17, 2006 ως καλοπροερετος AMDας πρεπει να ρωτησω τον ea6gka τι εχει στο στομα του ο SLN στην Photo του avatar του
YDinopoulos Απρίλιος 17, 2006 #15783 Απρίλιος 17, 2006 Εμενα μου φαινεται πως εχει πεσει photoshop στην φωτο. Κατι ειχε στο στομα κ σβηστηκε ! Σαν πολυ δεν εξεχει το μαγουλο στα δεξια ??? :hehe::hehe:
Dr.Paneas Απρίλιος 17, 2006 #15784 Απρίλιος 17, 2006 σημερα κι εμενα ειχε προβληματα το msn. ρε σεις ειμαι ετοιμος να φτιαξω το δικο μου μπλουζακι του thelab.gr το εχω εξοπλισει με το logo του website, με λογοτυπα ati, sli, dfi κλπ και μου λειπουν οι υπογραφές τον admins και των mods. please όποιος admin ή moderator του Λαμπη έχει χρόνο ας κανει μια υπογραφή και να την σκανάρει και να την ανεβασει εδω στο φορουμ ή έστω ενα μαιλ.Thx
astrolabos Απρίλιος 17, 2006 #15785 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas σημερα κι εμενα ειχε προβληματα το msn. ρε σεις ειμαι ετοιμος να φτιαξω το δικο μου μπλουζακι του thelab.gr το εχω εξοπλισει με το logo του website, με λογοτυπα ati, sli, dfi κλπ και μου λειπουν οι υπογραφές τον admins και των mods. please όποιος admin ή moderator του Λαμπη έχει χρόνο ας κανει μια υπογραφή και να την σκανάρει και να την ανεβασει εδω στο φορουμ ή έστω ενα μαιλ.Thx Οι newspostah δε σου κάνουν; Σε πηγάδι ουρήσαμε εμείς;
Makis Hourdakis Απρίλιος 17, 2006 #15786 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas σημερα κι εμενα ειχε προβληματα το msn. ρε σεις ειμαι ετοιμος να φτιαξω το δικο μου μπλουζακι του thelab.gr το εχω εξοπλισει με το logo του website, με λογοτυπα ati, sli, dfi κλπ και μου λειπουν οι υπογραφές τον admins και των mods. please όποιος admin ή moderator του Λαμπη έχει χρόνο ας κανει μια υπογραφή και να την σκανάρει και να την ανεβασει εδω στο φορουμ ή έστω ενα μαιλ. Thx Για να ικανοποιήσεις τι υποχθόνιους σκοπούς τις θες τις υπογραφές;;;
dpresv Απρίλιος 17, 2006 #15787 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 21:11] Εμενα μου φαινεται πως εχει πεσει photoshop στην φωτο. Κατι ειχε στο στομα κ σβηστηκε ! Σαν πολυ δεν εξεχει το μαγουλο στα δεξια ??? :hehe::hehe: μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν είχε τίποτα, έχω την τιμή το τμήμα λαιμού που φαίνεται δίπλα καθώς και το πουκάμισο να ανήκουν σε μένα.... :jump: υποστηρίζει ότι είναι έτσι επειδή είχε πιεί αλλά η καθημερινή του φάτσα δεν απέχει πολύ από αυτό! :clap:
SLN Απρίλιος 17, 2006 #15788 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 21:08] ως καλοπροερετος AMDας πρεπει να ρωτησω τον ea6gka τι εχει στο στομα του ο SLN στην Photo του avatar του Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 21:11] Εμενα μου φαινεται πως εχει πεσει photoshop στην φωτο. Κατι ειχε στο στομα κ σβηστηκε ! Σαν πολυ δεν εξεχει το μαγουλο στα δεξια ??? Δυστυχώς Γιάννη μου έχεις δίκιο, έπεσα θύμα του προγράμματος Photochop... Έπρεπε να έβλεπες ποσο σοβαρός και μετρημένος ήμουνα στην αρχική φωτογραφία πριν την κατακρεουργήσουν οι αλήτες. Έχω μάρτυρες ότι παρα τα 7-8 Johnnie εκείνο το βραδυ δεν παρεκτράπηκα σε κανένα σημείο και κράτησα την γνωστη σοβαροφάνεια που με διακρίνει...
ea6gka Απρίλιος 17, 2006 #15789 Απρίλιος 17, 2006 ηρθε η ωρα να μαθευτει η αληθεια για τη φωτο ....ο κυριο που βλεπετε μολις εχει μαθει ποσο πιανει ο οπτερον του στη λαικη και απο τα νευρα του προτιμησε να τον καταπιει, ξεχασε ομως να του κοψει τα πινς και ετσι του καρφωθηκε στη γλωσσα...η γκριματσα ειναι την ωρα που τον "καταπινει".
FrOsT Απρίλιος 17, 2006 #15790 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Δυστυχώς Γιάννη μου έχεις δίκιο, έπεσα θύμα του προγράμματος Photochop... Έπρεπε να έβλεπες ποσο σοβαρός και μετρημένος ήμουνα στην αρχική φωτογραφία πριν την κατακρεουργήσουν οι αλήτες. Έχω μάρτυρες ότι παρα τα 7-8 Johnnie εκείνο το βραδυ δεν παρεκτράπηκα σε κανένα σημείο και κράτησα την γνωστη σοβαροφάνεια που με διακρίνει... OK η foto είναι πραγματική
GoriLLakoS Απρίλιος 17, 2006 #15791 Απρίλιος 17, 2006 24/5 πεφτουν τραγικα οι τιμες των ιντελ σειρας 9...
Maximus Απρίλιος 17, 2006 #15792 Απρίλιος 17, 2006 Τη μια μας πετάς για ΑΜ2, την άλλη εδώ νέα στοιχεία, keep up the good work
phil1416003162 Απρίλιος 17, 2006 #15793 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 22:42] Τη μια μας πετάς για ΑΜ2, την άλλη εδώ νέα στοιχεία, keep up the good work Μια ψηφο και απο μενα στον gorillako για news poster:p
Dr.Paneas Απρίλιος 17, 2006 #15794 Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Για να ικανοποιήσεις τι υποχθόνιους σκοπούς τις θες τις υπογραφές;;; Ακου να δεις τι σκεφτικε το δόλιο μυαλο του ....
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2006 #15795 Απρίλιος 18, 2006 Command & Conquer -The First Decade- στα χερια μου απο Play.com !!! 43 Γιουρια. Αξιζει ομως γιατι ειναι απο τα πλεον αγαπημενα παιχνιδια/σειρα
darkCount Απρίλιος 18, 2006 #15796 Απρίλιος 18, 2006 Δεν το βρήκες από Ελλάδα στα 30 έουρα και το πήρες απόξω? 29.99 πλαίσιο και παπασωτηρίου
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2006 #15799 Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Δεν το βρήκες από Ελλάδα στα 30 έουρα και το πήρες απόξω? 29.99 πλαίσιο και παπασωτηρίου Oταν το παραγγειλα (πριν 3 εβδομαδες) το Πλαισιο το ειχε 2 Ευρω πιο ακριβα. Χρεωθηκε η πιστωτικη κ αναγκαστικα περιμενα να ξαναφερουν στοκ! Αρχική απάντηση από FrOsT Αυτό δεν είναι που έχει όλα τα C&C μέσα? Oh....yes !
esdee Απρίλιος 18, 2006 #15800 Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από phil Μια ψηφο και απο μενα στον gorillako για news poster:p δεν δουλευει ετσι τωρα που ειναι πασχα, θα μαζευτουμε ολοι στην εξω απο τα ανακτορα και ο rootx με τον Βασιλη δεξια του και τον Βαραβα αριστερα του, θα μας ρωτησει αν θελουμε ο τελευταιος να ελευθερωθει η να γινει ο Βασιλης ξανα newsposter
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.