Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ερωτηση...

Αν προσπερασεις καποιον σε δρομο με χωμα και ενα απο τα πετραδακια του δρομου πεταχτει στο παρμπριζ του απο πισω κ του κανει σημαδακι, του πληρωνεις την ζημια η οχι ?

Δεν υπηρχαν πινακιδες που να λενε ουτε ορια ταχυτητας, ουτε αν επιτρεπεται η οχι το προσπερασμα!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:27]

Ερωτηση...

Αν προσπερασεις καποιον σε δρομο με χωμα και ενα απο τα πετραδακια του δρομου πεταχτει στο παρμπριζ του απο πισω κ του κανει σημαδακι, του πληρωνεις την ζημια η οχι ?

Δεν υπηρχαν πινακιδες που να λενε ουτε ορια ταχυτητας, ουτε αν επιτρεπεται η οχι το προσπερασμα!

Eννοειτε πως οχι!Ειναι υποχρεωμενος να κρατησει αποσταση ασφαλειας(οση κι αν ειναι αυτη).Βεβαια επειδη δεν ειμαι και αστυνομικος δεν μπορω να το πω και με σιγουρια 100%..

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ερωτηση...

Είσαι καγκούρι τελικά :rofl:

Θα μπορούσε πάντα να είχε φύγει από το δρόμο σου :hehe:

Αρχική απάντηση από deadlock7

Eννοειτε πως οχι!Ειναι υποχρεωμενος να κρατησει αποσταση ασφαλειας(οση κι αν ειναι αυτη).Βεβαια επειδη δεν ειμαι και αστυνομικος δεν μπορω να το πω και με σιγουρια 100%..

Tι αποσταση ασφαλειας να κρατησει βρε στο προσπερασμα?:p

απλα απιστευτο...το ακουσα πριν απο μερικες μερες μετα απο χρονια...θυμηθηκα τα παρτυ του δημοτικου...χεχε...

Μα αυτο σου λεω.Οτιδηποτε και να κανεις πρεπει να εχεις μια αποσταση ασφαλειας και ευθυνεσαι μονο εσυ,οχι ο αλλος.Τωρα το προσπερασμα σε χωματοδρομο να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω αν επιτρεπεται και πρωτη φορα το ακουω!Συνηθως ειναι στενοι δρομοι για να μπορει να γινει και παντα σε χαμηλη ταχυτητα.Πως καταφερε να κανει προσπερασμα με τετοια ταχυτητα ωστε να ερθει κοτρωνα στο παρμπριζ του schumi δεν ξερω!

Για μένα είναι σαν να ακούω ότι κάποιος θα κάνει μήνυση στο Δήμο επειδή ένα δέντρο του έσπασε με το κλαρί του το παρμπρίζ (ή στη μητέρα Φύση λέτε?). Πολύ κουλό μου ακούγεται, δεν του έλεγες κι εσύ τπτ περί θεωρίας του Χάους και ότι μπορεί να τον γλίτωσες από πολύ χειρότερα...?

Πέραν της πλάκας πιστεύω ότι δεν πρέπει να πληρώσεις τπτ. Ψάξτο και πες μας.

Ο δρομος ειναι μεγαλος. Ειναι η λεωφορος Λαυριου. Απλα ειχαν σκαψει στο κεντρο κ δεν το ειχαν ασφαλτοστρωσει ακομα. Μιλησα παντως με τον ασφαλιστη κ μου ειπε οτι θα μπορουσε οταν εκανα προσπεραση, να κοψει ταχυτητα, ωστε να μεγαλωσει η αποσταση ασφαλειας. Οτι κ να κανει, αφου εγω δεν εκανα καποια εσφαλμενη κινηση, δεν εχω κανενα προβλημα. :D

Ακομη να τον φτιαξουν αυτον τον κ***δρομο?Ημαρτον απο περσι το καλοκαιρι που περνουσα συχνα χαλια ειναι..

για το πετραδάκι ευθύνεται ο δήμος όχι το προπορευόμενο όχημα

η ασφάλεια σου αν έχει θραύση κρυστάλλων για κλοπή η απο καιρικά φαινόμενα μπορείς να το περάσεις εκεί αλλιως.... δε θα βγάλεις άκρη!

έχουμε στα φορτηγα συχνά ζημιές τέτοιες και δεν φταίει κανείς.

Το οτι ένα PC κλείνει στο άσχετο, καμιά φορά ακόμα και μετά ελάχιστα δευτερόλεπτα που θα ξεκινήσει να μαντέψω πως είναι σημάδι οτι το τροφοδοτικό (Codegen 350W, του κιλού δλδ) είναι έτοιμο να τα φτήσει; Το θέμα είναι οτι δεν είναι δικό μου το PC και το φοβάμαι...

10Amp η 12αρα λέμε..... (ονομαστικά, δεν έχω πρόχειρο πολύμετρο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.