Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

μα που πηγαν ολοι , νικολουλη βλεπετε? :hehe:

Όχι, Μικρούτσικο:p Βάνας ('η όπως λέγεται) FTW!!

Πήγα gamics σήμερα.Δεν είχα και πολύ χρόνο για να πω ότι βγάζω και ασφαλές συμπέρασμα, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Καλή κίνηση, να βλέπουμε και άλλα τέτοια, αλλά μέχρι εκεί για μένα.Πάντως δεν αξίζει τα 10 ευρώ με τίποτα.

Είδα και το xquad των multirama.Εξαιρετική δουλειά, μου άρεσε φοβερά.Οι φωτογραφίες το αδικούν.Όταν πήγα το είχαν σε μια μεγάλη plasma και έπαιζε tomb raider.Δεν ξέρω σε τι ανάλυση έπαιζε, ποιός,τι, γιατί και πως έφταιγε, πάντως κόλλαγε!!!Ουγκ, έμεινα μολιάγκας λέμε! :blink: :blink: :blink:

Σε λίγες ώρες φεύγω.Καλό Πάσχα λοιπόν σε όλους.Καλά να περάσετε παιδιά, να αλητέψετε, αλλά να είστε σώοι.

Αντιός.

οι γαλλοι δειχνουν το δρομο λεμε

Σε απεργία πείνας προχώρησε Γάλλος βουλευτής για να αποτρέψει το κλείσιμο εργοστασίου ιαπωνικής εταιρείας στην εκλογική του περιφέρεια. Ο Ζαν Λασάλ, 52 ετών, έχασε 21 κιλά από τότε που άρχισε τη διαμαρτυρία του και εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή. Ωστόσο, δέχθηκε να σταματήσει την απεργία πείνας, αφότου η εταιρεία Toyal ανακοίνωσε στον υπουργό Εσωτερικών Νικολά Σαρκοζί ότι δεν θα κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής χρωμάτων στο Ακού των Πυρηναίων. Σε αυτό εργάζονται 150 άτομα της περιφέρειας του Γάλλου βουλευτή. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι σχεδίαζε να ανοίξει ένα άλλο εργοστάσιο, σε απόσταση περίπου 60 χλμ. και ο Ζαν Λασάλ φοβόταν ότι εκείνο στο Ακού θα έκλεινε, παρά την διαβεβαίωση της Toyal για το αντίθετο. «Μόλις υπέγραψα τη συμφωνία και αποφάσισα να δώσω τέλος στην απεργία πείνας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο βουλευτής του κεντροδεξιού κόμματος UDF. «Δεν έχω καμία επιθυμία να πεθάνω σε κάθε περίπτωση, αλλά μετά από σχεδόν 40 ημέρες χωρίς φαγητό, δεν μπορώ να σταματήσω. Σαν ένας θλιμμένος κλόουν. Δεν ζητάω να νικήσω. Ζητάω μόνο να θριαμβεύσει η κοινή λογική» τόνισε ο Λασάλ. news.in.gr

απορω αν θα το εκανε κανεις εδω , καποτε:rolleyes:

Αρχική απάντηση από ea6gka

απορω αν θα το εκανε κανεις εδω , καποτε

Απαντησες μονος σου με τον τόνο στο Εψιλον.....

Να δω τον Βενιζελο και τον Παγκαλο σε απεργια πεινας και τι στον κοσμο....Λοοοοοολ

καλημερες........σε 3-4 ωριτσες ξεκιναω να παω να βρω τα καλοπαιδα του Σαλονικιωτικου λαμπ τιμ.οσοι πιστοι προσελθετε.:D

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που benchaρουν και ειμαστε σαν hellasocteam μεσα στις 3 πρωτες θεσεις παγκοσμιος!

:T:

"...ηρθε ο λαζαρος ηρθαν τα βαγια

ηρθε η κυριακη που τρων τα ψαρια.."

δωστε οτι εχετε ευχαριστηση ...

Εχουν ανοιχτοι λογαριασμοι ειδικα για το σκοπο αυτο στις παρακταω τραπεζες:

-------EΜΠΟΡΙΚΗ-ΑΓΡΟΤΙΚΗ-ALPHA-ASPIS-MARFIN-----

:D:d:d:D:D:D:D:D

Eιχα ξεχασει οτι σημερα τα λενε

μεχρι που μου τα ψαλαν!!!!!

σαν να ψιλοαδειασε το φορουμ απο αθηναιους θαμωνες.....

Ολοι στα multirama θα πατε....???

Πω ρε φουστη, τέλος η 5μερη...

Ούτε πως κατάλαβα πως πέρασε μια βδομάδα, γυρίστε με στη Ρόδο ρααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Πήρα και ωραία αναμνηστικά, μια πεταλούδα, ένα μαστίγιο και 2 διακοσμητικά σπαθιά που μπαίνουν σε μια ασπίδα..

Δε λέτε πάλι καλά που δε γυρίσαμε με αεροπλάνο.. ΛΟΛ

Τα έφτυσε και το άλλο Πισι γμτ και είμαι με το σαράβαλο.... :(

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πόσο χάλια θα βγει σε Α4 μια εικόνα (κάτι σαν σκίτσο βασικά) ανάλυσης 1152*846; Το θέλω για να φτιάξω μια μπλούζα...

για μπλουζα δεν νομιζω να σε χαλασει το αποτελεσμα!

Αλλα οτι δεν ειναι και η καλυτερη αναλυση αυτη που εχεις.........ισχυει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.