Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ο τον που........λοοοοοοοοοολ!πάντως θα τον καταλάβουν από την κατανάλωση του ηλεκτρικού λοοοοοοοοολ!τέτοια πράματα ψάχνεις ορε unseen? :o

Αρχική απάντηση από def

παραγγειλα οθονη αυριο ερχεται:)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Καιρός ήταν! :D:D:D

Καλά, έχει πέσει τρελό τρέξιμο για..... ένα ζευγάρι πυτζάμες.... :tomato:

Έχει γενέθλια μια "φίλη" (γκουγκουχ) μου και μου χει καρφωθεί η ιδέα να της πάρω για δώρο πυτζάμες for ever friends. Έχω γυρίσει όλο το Ηράκλειο αλλά δε βρίσκω πουθενά. Έμαθα οτι δεν βγάζει πλέον ρούχα αλλά εγώ συνεχίζω μπας και ξετρυπώσω πουθενά. Μέχρι και στο internet έψαξα, βρήκα την αντιπροσωπεία και θα πάρω τώρα τηλέφωνο να δω ποια μαγαζιά στο Ηράκλειο έχουν... :p

Και να φανταστείτε οτι συνήθως βαριέμαι να ψάξω ρούχα για μένα... :hehe: Αφήστε και το άλλο. Έχω γυρίσει όλα τα γυναικεία εσωρουχάδικα για να βρω. Θα μου βγάλουν το όνομα στο τέλος. Και δεν θα είμαι ο πρώτος Κρητικός που του έχει βγει το όνομα.... :whistle2:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Καιρός ήταν! :D:D:D

Καλά, έχει πέσει τρελό τρέξιμο για..... ένα ζευγάρι πυτζάμες.... :tomato:

Έχει γενέθλια μια "φίλη" (γκουγκουχ) μου και μου χει καρφωθεί η ιδέα να της πάρω για δώρο πυτζάμες for ever friends. Έχω γυρίσει όλο το Ηράκλειο αλλά δε βρίσκω πουθενά. Έμαθα οτι δεν βγάζει πλέον ρούχα αλλά εγώ συνεχίζω μπας και ξετρυπώσω πουθενά. Μέχρι και στο internet έψαξα, βρήκα την αντιπροσωπεία και θα πάρω τώρα τηλέφωνο να δω ποια μαγαζιά στο Ηράκλειο έχουν... :p

Και να φανταστείτε οτι συνήθως βαριέμαι να ψάξω ρούχα για μένα... :hehe: Αφήστε και το άλλο. Έχω γυρίσει όλα τα γυναικεία εσωρουχάδικα για να βρω. Θα μου βγάλουν το όνομα στο τέλος. Και δεν θα είμαι ο πρώτος Κρητικός που του έχει βγει το όνομα.... :whistle2:

samsung 930BF

καλουτσικη ειναι Μακη

Αρχική απάντηση από RootX

Αν τα δοκιμάζεις κιόλας, το έχεις σίγουρο το ξεκατίνιασμα :p

:hehe: :hehe: :hehe:

Και να ήθελα ρε πού να τα δοκιμάσω τόσο λεπτές που είναι οι γυναίκες; :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αντε απο κει ρε.... :p:P:P:P

Ααααα όχι αντε απο κει ρεεεεε.

Πες του καλύτερα να φάει φέτα....(η μήπως ήταν ροκφόρ....όχι όχι Σαν Μιχάλη ήταν....όχι...μυζήθρα! ναι μυζήθρα!! ) Πες του να φάει μυζηθρα!!!!!

:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

ποιος καλος μαθητης, θα μου πει πως υπολογιζουμε το μηκος της καμπυλης, οταν το μηκος του τοξου ειναι γνωστο;

τελικα το λυσες?

ναι, το ελυσα με s=θr.

το ηθελα για ενα excelακι, ευτυχως η περιεχομενη γωνια παραμενει σταθερη και ελειψαν τα χειροτερα.

σ' ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.