Pieros Απρίλιος 10, 2006 #15561 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από F117 :worship: :worship: :worship: :worship: Unseen.......πως την είπαμε? Κ ά _ λ α !
Makis Hourdakis Απρίλιος 10, 2006 #15562 Απρίλιος 10, 2006 Στην τάξη μου καθόταν μια φορά μια σε ένα θρανίο ακριβώς σε αυτή τη στάση και φωνάζει μια άλλη απο παραπέρα "ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΕΙ #$%ΤΣΟ!" :hehe:
f117 Απρίλιος 10, 2006 #15563 Απρίλιος 10, 2006 αχμμμμμμμμμ.......τι είναι αυτό ? new game? fill in the ΓΚΑΠΣ with the right letter? να μαντέψω? κρεμάλα ε? axmmmmmm είμαι μεταξύ Β και Υ λοοοοοοοοοοολ!
f117 Απρίλιος 10, 2006 #15564 Απρίλιος 10, 2006 Makis Hourdakis ......... πρέπει να αρχίζεις να βγάζεις φωτός κ εσύ μ φένετε λοοοοολ
Makis Hourdakis Απρίλιος 10, 2006 #15565 Απρίλιος 10, 2006 "Β" ρε... Αν ήταν "υ" δεν θα είχε τόνο στο "α"... Αρχική απάντηση από F117 Makis Hourdakis ......... πρέπει να αρχίζεις να βγάζεις φωτός κ εσύ μ φένετε λοοοοολ Με το τρισάθλιο M65 μου; Μπα... ’στο καλύτερα... btw, απο τι τα φτιάχνουνε γμτ; Παρατήρησα πως έχει σπάσει ένα κομματάκι απο το πλαστικό εκεί που έχει τα leds. Και απο την τελευταία φορά που το παρατήρησα μόνο στην τσέπη μου το είχα... Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω το M75 αλλά φοβάμαι μήπως έχει τα ίδια χάλια... btw#2 είδα σήμερα ένα ipod video. Πολύ ωραίο αλλά ρε γμτ γεμίζει πανεύκολα γρατζουνιές...
f117 Απρίλιος 10, 2006 #15566 Απρίλιος 10, 2006 σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσ...........κρέμασε με τώρα λολ......απο το 3ο πόδι εξαιτίας τις Κ..........οπελιάς.........ΚΑ _ ΛΑΣ lol
ARVAS Απρίλιος 10, 2006 #15567 Απρίλιος 10, 2006 Εχει τονο στο α! αλλος στην κρεμαλα παρακαλω..και μου το λεγε η μανα μου 'μην τραβας πολλες αγορι μου θα τυφλωθεις..'
esdee Απρίλιος 10, 2006 #15568 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Στην τάξη μου καθόταν μια φορά μια σε ένα θρανίο ακριβώς σε αυτή τη στάση και φωνάζει μια άλλη απο παραπέρα "ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΕΙ #$%ΤΣΟ!" :hehe: :laughing: :rofl:
astrolabos Απρίλιος 10, 2006 #15570 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Όχι δεν έχω παίξει. Έχω όμως δει να παίζουν και επίσης βλέπω καθημερινά καμένα άτομα. Ψυχάκια στην κυριολεξία. Όσο καλό και να είναι ένα PC game δεν αξίζει να χαραμίζεις τη ζωή σου γι'αυτό... Το αν χαραμίσεις τη ζωή σου για αυτό το παιχνίδι είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή. Όπως και προσωπική σου επιλογή είναι αν καπνίζεις ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, ή τρία. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα παιχνίδι από το βαθμό εξάρτησης τον οποίο προκαλεί μιας και αυτός είναι υποκειμενικός και ποικίλει ανάλογα με τον άνθρωπο. Όπως εσυ ξέρεις άτομα που κολλήσανε, εγώ μπορώ να σου αντιπαραβάλλω άτομα που δεν κολλήσανε. Το Linage2 είναι ένα ωραίο παιχνίδι εποχής, το οποίο παίζεται με ευχαρίστηση αρκεί να ξέρεις και να βάζεις όρια. Αν δε μπορεί κάποιος να βάλει όρια, δε θα έχει πρόβλημα μόνο με το παιχνίδι, αλλά με τη ζωή του γενικότερα.
Makis Hourdakis Απρίλιος 10, 2006 #15571 Απρίλιος 10, 2006 Είπα εγώ τπτ για αυτό καθ'εαυτό το παιχνίδι; Για τους εθισμένους μίλησα. Και μπορεί να είναι προσωπική επιλογή αλλά αν δεν ακούσουν και την αντίθετη άποψη, θα μείνουν πάντα έτσι. Δεν έπιασα κανέναν να του πω "ξεκόλλα γιατί θα σε δείρω"...
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2006 #15572 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Tελικά ήθελε ? H ερωτηση ειναι..."Τελικα τον πηρε" ?
ARVAS Απρίλιος 10, 2006 #15574 Απρίλιος 10, 2006 H πραγματικοτητα για τα μεταλλαγμενα εδω:OT: και για :OT:
ARVAS Απρίλιος 10, 2006 #15575 Απρίλιος 10, 2006 και η φαντασιωση καθε αντρα. 3 μ...ς κανουν οτι τους πεις(οπως το αντιληφθουν καθε φορα εδω :devil: :devil:
dpresv Απρίλιος 10, 2006 #15576 Απρίλιος 10, 2006 δεν έχει ποσταριστεί αυτό πριν εδώ? εκπλήσσομαι! πάρτε και ... μερικές εντολές για τα κουρίτσα.... golden, shit, piss, penis, dildo, anal, cunt, stalker, stalk, harass, perv, letch, magazine, clarkson, jeremy, gear, top, fancy, date, write, number, give, sauce, munch, feed, cherries, cherry, naked, minx, cheeky, soapy, foam, auto, lucky, randy, scare, alive, herbie, boot, open, pussy, floor, lads, limbo, catch, throw, middle, pig, ball, beach, perform, picture, glamour, lense, lens, shoot, model, snap, photo, nuzzle, airbag, airbags, puppies, dyke, bury, funbags, extra, lube, thighs, legs, work, grind, shake, bootie, gym, exercise, stretch, pilates, yoga, fit, sexy, display, pose, spray, shower, pistol, water, oil, baby, slick, rub, tee, watering, tim, soak, competition, shirt, wet, wank, titwank, mirror, wing, valet, rinse, clean, wash, sponge, bucket, suds, bubbly, bubbles, soap, lather, buff, plate, bumper, headlight, shammy, shine, polish, fender, hood, bonnet, detail, wax, flange, spread, groom, slave, fashion, strip, knickers, suspenders, angel, underwear, lingerie, stocking, bite, chew, dick, taste, head, hummer, blow, job, fruit, banana, sex, drive, dirty, bang, love, get it on, seat, back, shag, ****, 3, page, relax, read, easy, paper, news, crash, attack, smash, scrap, destroy, wreck, total, hammer, car, writhe, moan, climax, cum, orgasm, hooters, hooter, bra, tits, kit, jugs, melons, flash, undress, boobs, grope, fondle, feel, massage, breast, sauciness, stoop, bend, saucy, drop, keys, exhaust, sugar, behind, pants, hot, shorts, hotpants, ass, arse, bum, lesbian, gay, tongue, french, frenchie, make, snog, kiss, pat, bad, slap, peach, kinky, naughty, punish, spank, drink, asbo, chav, bolloxed, wasted, steaming, alcohol, booze, legless, drunk, pissed, repair, mend, wheel, flat, fix, tyre, change, wrestle, arm, contest, agile, bendy, acrobat, splits, minge, revenge, punani, fanny, growler, joke, hoof, toe, camel, wedgie, peck, hen, chicken, pull, war, tug, fight, juicy, squeeze, cleavage, shatter, break, violent, knock, hit, punch, aggressive, violence, camera, angry, accident, collapse, fall, stumble, trip, over, stand, balance, leg, lap, party, groove, office, boogie, brent, david, dance, silly, funny, bulge, strength, man, iron, muscleman, flex, strong, muscle, want, come, smoulder, tease, prick, flirt, slag, swear, screw, whore, moose, munter, hooker, ripper, ugly, minging, bird, flip, gyrate, wiggle, jiggle, lips, mouth, pout, sweets, lollypops, candy, sweet, lollypop, plums, plum, finger, lick, suck, computer, robotics, machine, cyborg, robot, roast, hug, group, huddle, cuddle, threesome, sandwich, girl, murder, kill, die, trample, squash, squish, crush, python, monty, monty python, pant, heat, canine, bitch, hound, doggy, dog, beg like a dog, beg, mewl, unhappy, upset, sob, cry, smile, laughter, happy, chuckle, giggle, laugh, fiddle, play, excite, tickle, flee, panic, dolly, heels, run, totter, bounce, skip, hop, leap, jump, howdy, wotcha, hi, greetings, hello, wave, array, Rude, Topgear, Number, Cherry, Foam, Herbie, Pussy, Limbo, Ball, PhotoKarina, PhotoJenna, PhotoAli, Funbags, Thighs, Bootie, Yoga, Pose, Pistols, Oil, Wetshirt, Wingmirror, Washcar, Soap, Polish, Wax, Slave, CatwalkKarina, CatwalkJenna, CatwalkAli, Banana, Shag, Relax, Hammer, Climax, BoobsKarina, BoobsJenna, BoobsAli, Breast, Keys, Bum, Kiss, Spank2, Spank, Drunk, Fix, Contest, Splits, Wedgie, Camel, Chicken, Fight, Cleavage, Angry, Fall, Oneleg, Dance, Muscle, Flirt, Flip, Jiggle, Pout, Candy, Finger, Robot, Sandwich, Python, Beg, Cry, Laugh, Tickle, Run, Jump δεν τις έχω δοκιμάσει όλες (έχουμε και δουλειές να κάνουμε ) αλλά με μερικές μου είχε κοπεί η ανάσα!
ARVAS Απρίλιος 10, 2006 #15577 Απρίλιος 10, 2006 ευτυχως που ειχες και δουλειες και δοκιμασες μοοοονο αυτες ουτε τις μισες δεν ειχα καν σκευτει..
dpresv Απρίλιος 10, 2006 #15578 Απρίλιος 10, 2006 οχι ρε, δεν τις δοκιμασα ολες... περιπου το 1/5 έχω δοκιμασει, αυτές που είχα σκεφτεί μόνος μου. άντε, τωρα πάρε και κανένα αναψυκτικό με μπολικα παγάκια μην ανάψεις πολύ και ξεκίνα...
Vadergr Απρίλιος 10, 2006 #15579 Απρίλιος 10, 2006 ρε παιδια ο duron@1000mhz σε τι socket εμπαινε?Κυκλοφορει πουθενα καμμια τετοια μητρικη?
Makis Hourdakis Απρίλιος 10, 2006 #15580 Απρίλιος 10, 2006 λογικά socket A. Απο εποχής K6 θυμάμαι αυτό το socket...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.