Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

looooooooooooooooooooool......

και την μερα των εκλογων απεναντι στο πολυτεχενειοειχε κατσει απο εξω και χαζευε την %&^%*θυελλα....αλλα δεν...ο Σωτηρακης δεν εφανει..:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Δελφούς - Αράχωβα (καταραμένο χιονοδρομικό) μονοήμερη συνιστώ ανεπιφύλακτα, ’νοιξη με ωραίο καιρό λέει πολύ!

η βενζίνη έτσουξε λίγο βέβαια...

Για τους μικρότερους ενημερωτικά γινόταν χαμός από ξένα σχολεία!

Μην αρχίσετε να λέτε για τίποτα linux ή κανά yonah όμως :D

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 22:58]

Κανούργιο άνευ ''Γ''.....

Μάλιστα....

Τι να πω, δεν το είχα σκεφτεί....

αμε, γιατι οχι; στη δημοτικη, ολα ετσι ειναι. οπως και το "αυγο" που εγινε "αβγο".

..... Ωστόσο η εξέλιξη της γλώσσας μας επέβαλε οι λέξεις-δάνεια από άλλες γλώσσες να γράφονται με την πιο απλοποιημένη ορθογραφία......

Kαλημερα.

Επειδη στο γραφειο, δεν μπορουμε να ανοιξουμε καποιες σελιδες, μπορει καποιο καλο παιδακι να παει στο www.driveme.gr και να ποσταρει ενα sc/shot με την οδο Πελλοπονησου 6, στην Αργυρουπολη ?

Αρχική απάντηση από astrolabos

Έχεις παίξει Lineage2 πότε;

Όχι δεν έχω παίξει. Έχω όμως δει να παίζουν και επίσης βλέπω καθημερινά καμένα άτομα. Ψυχάκια στην κυριολεξία. Όσο καλό και να είναι ένα PC game δεν αξίζει να χαραμίζεις τη ζωή σου γι'αυτό...

Επίσης για το καινούργιο. Το καινούριο είναι τελείως λάθος άμα το σκεφτείτε. Πώς λέμε ούριος άνεμος; Αντίστοιχα λοιπόν το "καινούριος" θα προφερότανε "και-νού-ρι-ος" και όχι "και-νού-ργιος". ;)

@makis

το στυλο στην πραγματικοτητα ειναι αντιδανειο(δλδ την πηραν σε αλλη γλωσσα την διαμορφωσαν και μετα εμεις την ξαναπηραμε πισω διαμορφωμενη) οπως και παραπολλες αλλες λεξεις που νομιζουμε οτι ειναι ξενες. στην πραγματικοτητα ειναι απο το στύλος οποτε το στυλός δεν ειναι πραγματικα λαθος. οσο για το καινουριος ετσι ειναι στη δημοτικια.. τι να κανουμε;;

Καλημερα απο το brand - new free-bsd μου :D

Μου επιασε και το smp με τη μια, αυτα ειναι.

Asus 4tw.

Αρχική απάντηση από .38-.45

αμε, γιατι οχι; στη δημοτικη, ολα ετσι ειναι. οπως και το "αυγο" που εγινε "αβγο".

:sick:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ 1000ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ :smoke: :happy2: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από SLN

Tιμη και δοξα στον ανθρωπο που εβαλε φωτογραφικες μηχανες στα κινητα!! :worship: :worship:

και τωρα θα σας πει "Εγω την τραβηξα απο το σχολιο μου και θα :cry: ολοι"

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:27]

και τωρα θα σας πει "Εγω την τραβηξα απο το σχολιο μου και θα :cry: ολοι"

Μα κι εγω αυτο πιστευω... απλα για μενα αξιζει ενα μπραβο στον ανθρωπο που ειχε την ιδεα για το παντρεμα κινητου-φωτογραφικης και πολλα μπραβο στον τυπο που διατηρησε την ψυχραιμια του στην κρισιμη στιγμη να πει

-Ωπα μεγαλε κατσε να βγαλω το κινητο να την ........ "τραβηξω" :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.