Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

’σε... Τα πράγματα που αξίζουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός ποδιού. Αλλά και αυτά άντε να τα πετύχεις...

Αρχική απάντηση από sotiris

καινούριο δεν είναι?

εγώ έτσι το ξέρω πάντως, βαριέμαι να φέρω το λεξικό, μόνο για τον frost τα κάνω αυτά :p

Κι εγώ έτσι το γράφω. Ο Μπαμπινιώτης όμως το λέει "καινούργιο". Μάθαμε και κάτι σήμερα... :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

βαριεμαι , καθομαι να δω τι βλεπει στο ΤΙΒΙ η συντροφος , και αρχιζει ενα ζαπινγκ , τσιφτετελια στο αλτερ , "κλαρα" στο μεγκα , καλλιστεια στο αντ1 , βλακειες στο σταρ, λιακοπουλος στο εξτρα...δεν αντεξα 5 λεπτα λεμε ρε τι σκουπιδαριο ειναι αυτο πωπω:getlost:

δορυφορική rulez.

τα ίδια είναι, αλλά δεν καταλαβαίνεις τι λένε :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κι εγώ έτσι το γράφω. Ο Μπαμπινιώτης όμως το λέει "καινούργιο". Μάθαμε και κάτι σήμερα... :p

ας μη μιλήσω γιατί τον έχω και πρύτανη :p

Κανούργιο άνευ ''Γ''.....

Μάλιστα....

Τι να πω, δεν το είχα σκεφτεί....

Για να το λέει κι ο Μπάμπης όμως με ''Γ'' κάτι θα ξεύρει...

:p

Αρχική απάντηση από spc

Κανούργιο άνευ ''Γ''.....

Μάλιστα....

Τι να πω, δεν το είχα σκεφτεί....

Για να το λέει κι ο Μπάμπης, κάτι θα ξεύρει...

:p

ο μπαμπινιώτης το λέει με γ.

μια αναζήτηση στο google, έβγαλε 1.230.000 καινούριο και 693.000 καινούργιο.

εγώ καινούριο το γράφω.

Κι εγώ. Βασικά απο τη στιγμή που οι μισοί + έλληνες το γράφουν έτσι, δεν πρόκειται να στο πάρει κανείς λάθος. Αν πάμε όμως με αυτή τη λογική θα την ξεχάσουμε τη γλώσσα μας τελείως στο τέλος. Σαν το άλλο που ακούω απο πάνω απο τα 3/4 των Ελλήνων και εκνευρίζομαι... "ο στυλός" αντί "το στυλό". Ξέρω πως δεν είναι ελληνική λέξη ωστόσο πιο σωστό πιστεύω πως είναι σαν ουδέτερο...

Edit: Δείτε αυτό. http://www.kamenoi.gr/article67.html Ο τύπος τα λέει πολύ σωστά. Έχει γεμίσει ο κόσμος ψυχάκια λόγω του Lineage. Ένας λόγος που δεν θέλω να πηγαίνω σε net cafes. Πιάνεται η καρδιά μου να τους βλέπω να χαραμίζονται...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

???

αν θυμασαι το site τον multirama ηταν περιπου 5 χρονια "under Construction" και τώρα αυτο με την αναβθμιση του site τους, απλα μου το θύμησε.

btw δειτε τα καινουρια μου custom made tshirts:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=374324#post374324

Εχω μερικες ωρες που γυρισα απο Καρπενησι και διαβαζω ολες τις απαντησεις!Ειχα παει μινι-εκδρομουλα σε συνδυασμο με rafting.Παιδια οποιος δεν εχει κανει πραγματικα χανει..το συνιστω σε ολους!:T:

Ρε γμτ, τρελό σπάσιμο να ψάχνεις να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα και η μία σελίδα να μην υπάρχει πλέον, ο server της άλλης να είναι down, η τρίτη να απαιτεί να είσαι μέλος για να κατεβάσεις, η τέταρτη να έχει το πρόγραμμα στα γιαπωνέζικα, η πέμπτη να είναι στα Γερμανικά και να μην καταλαβαίνεις γρι...

Βασικά ψάχνω το πρόγραμμα rpg maker XP (έστω trial, το φτιάχνουμε) ή κάποιο μεταξύ των προηγούμενων rpg maker 2k και 2k3 που είναι free ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΜΤ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

αν θυμασαι το site τον multirama ηταν περιπου 5 χρονια "under Construction" και τώρα αυτο με την αναβθμιση του site τους, απλα μου το θύμησε.

btw δειτε τα καινουρια μου custom made tshirts:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=374324#post374324

λάθος link μάστορα

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Χθες, στις 23:53]

Εχω μερικες ωρες που γυρισα απο Καρπενησι και διαβαζω ολες τις απαντησεις!Ειχα παει μινι-εκδρομουλα σε συνδυασμο με rafting.Παιδια οποιος δεν εχει κανει πραγματικα χανει..το συνιστω σε ολους!:T:

καλο το Rafting αλλα και το 1nightparty @ Πατρα ακομα καλυτερο:whistling

Edit: Δείτε αυτό. http://www.kamenoi.gr/article67.html Ο τύπος τα λέει πολύ σωστά. Έχει γεμίσει ο κόσμος ψυχάκια λόγω του Lineage. Ένας λόγος που δεν θέλω να πηγαίνω σε net cafes. Πιάνεται η καρδιά μου να τους βλέπω να χαραμίζονται...

Έχεις παίξει Lineage2 πότε;

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 00:39]

Μυριζομαι τρελλιτσες με Σολωνα ή λαθος κανω?:p

Μη νομιζεις Ένα Σ/Κ εχεις ελευθερο, και να εισαι αναγκασμενος να το περνας με τον Θεμη δεν είναι ο,τι καλυτερο. Να τον ακους να σχολιαζει μεχρι και την μαρκα στο μπλουζακι της γκομενας που περασε και την ειδε «φευγαλεα» γιατι απο την άλλη μερια περνουσαν άλλες 3 ενώ standard παρατηρουσε και την άλλη σε τραπεζι 10μ. απεναντι που δαγκωνε το καλαμακι του φρεντο.

Και νομιζα ότι ειχα καλο ματι, αλλα με ξενερωσε το παληκαρι. He is not human!!

:boxed:

Aμα σου πω οτι εβαζε σε συστημα με crossfire....drivers για nvidia θα το πιστεψεις???

Και παραπονιοταν οτι δεν επαιζαν οι καρτες σωστα......

:hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 01:20]

Aμα σου πω οτι εβαζε σε συστημα με crossfire....drivers για nvidia θα το πιστεψεις???

Και παραπονιοταν οτι δεν επαιζαν οι καρτες σωστα......

:hehe:

Ε τον αλητη! Εμενα μου ελεγε ότι δεν τα σηκωνε τα συστηματα το TAGAN 480 για την ακριβεια τα λογια του ηταν

-Ηταν απλα 2καρτες crossffire, μητρικη, χωρις ανεμιστηρια, λαμπες κλπ και με το TAGAN ειχαμε reboot και δεν εβγαζε το 3Dmark

:tomato: :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.