Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Καλά, δεν είναι και η πρώτη φορά που βλέπω site.Αλλά 40-50 επισκέψεις ανά ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, με το μπαρδόν, αλλά μου φαίνονται κάπως σε αυτή τη σελίδα.

Πάντως δεν πρόκειται να βάλω και τέτοιο στοίχημα, μη μας διακορεύσουν κιόλας! :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:00]

Πιστεψε το, ετσι ειναι με το internet/forums... γινονται γνωστα site στο πιτσ φυτιλι.

αυτό πιστεύω και γω, αν χτυπήσει κάποιος το νεύρο της nerd generation (δεν δέχομαι ότι όποιος ποστάρει συστηματικά κι ειδικά στο πείτε ότι θέλετε δεν ανήκει σε αυτήν :hehe: ) μπορεί να διαδώσει ότι θέλει στο νετ κάτι σε no time

προσωπικά το έστειλα σε καμμία δεκαριά άτομα, αν καθένας που το είδε το έστειλε σε άλλους 5 για δείτε πόσο γρήγορα διαδίδεται...

έκανε και φορουμ ο ήρωας

rdolishny : was this an ad? OK come clean how much $ did you make and do you work for that dating company?

winthebetjim : It's kind of funny that people think i've made thousands and thousands of dollars - more like a few hundred. Somebody is bound to copy this and be much more prepared - and then make thousands of dollars. I'll probably put google ads up in a bit since I've gotten tons of suggestions to do that. But until then I'm happy with a threesome.

rdolishny : Well, congratulations. Not on the threesome (not sure if I could force my wife to follow through on that one, we'll see how that goes) but on become an internet legend in 12 hours.

And thanks for being honest and coming clean on the $.

Don't sell the movie deal too fast there's a good story here already and you're obviously not done!

Αρχική απάντηση από dpresv

I'll probably put google ads up in a bit since I've gotten tons of suggestions to do that. But until then I'm happy with a threesome.

:rofl: :rofl:

έχει ήδη γίνει...

σαν αυτό με το κουνέλι που απειλούσε να το σκοτώσει αν δε μάζευε τα φράγκα, μόνο που αυτός είναι πιό έξυπνος και εργάζεται για έναν ευγενικό και ανώτερο σκοπό... :D

το κινητρο του ειναι αρχεγονο λεμε , τιποτα δεν μπορει να τον σταματησeι πλεον. Να δεις που θα βαλει και live cam και θα χρεωνει για να δειξει τη φαση :hehe:

Τελευταία ώρα στο σχολείο.

Φυσική γενικής παιδείας.

Εξηγούσε ο καθηγητής τις ακτίνες "γ"...

blah blah blah... και έτσι προκύπτουν οι ακτίνες γάμα οι οποίες έχουν και το ομώνυμο αποτέλεσμα ως οι πιο καταστροφικές.

:worship:

Πάλι στην ίδια ώρα

πετάει ένας φίλος μια χαρτόμπαλα σε μια χαζή/μπάζω που κάθεται πίσω μου.

3-4-5 παρατηρήσεις ο καθηγητής, ακάθεκτος ο φίλος.

Στο τέλος ο καθηγητής του παίρνει ότι χαρτικό είχε και τη τσάντα για να σταματήσει.

Του πετάει όμως ένας άλλος φίλος μια χαρτόμπαλα, τι παίρνει αυτός και τι ρίχνει πάλι στη χαζή.

Τα παίρνει αυτή, κύριε ο τάδε μου πέταξε χαρτιά κτλ

Πως?!?!? λέει αυτός, αφού μου τα πήρατε όλα!

Κάνω εγώ Κύριε δε πέταξε, αφού δεν έχει χαρτιά!

Τρελή θα με βγάλετε? κτλ η χαζη πίσω μου, συνεχίζαμε εμείς, κύριε δε πέταξε κτλ

Και κάνει η άλλη, δεν είμαι τρελή δεν είμαι τρελή!!!

Κάνω εγώ, με ύφος τι έγινε ρε παιδιά γιατί με ξυπνήσατε:

Ναι, καλά, όλοι οι τρελοί έτσι λένε...

Λιώνουν όλοι στα γέλια, παραλίγο να φάω και ένα βιβλίο φυσικής στο κεφάλι από τι χαζη πίσω μου αλλα έβαλα τα χέρια και τη γλίτωσα... :hehe:

το διαφημιστικο με τα γερμανικα πανω-πανω το βλεπει

κανεις αλλος η μονο εγω?και τι καταστημα ειναι αυτο?λαμπες

πουλαει?

Αι και μπιπ μπιπ overclockers.co.uk

Τοσες φορες εχω παραγγειλει απο κει...τωρα βρηκαν να μου το πουν αυτο???

Dear Mr dsklsdhledfhvd,

In order to comply with credit and debit card regulations, we need to verify your identity. To allow us process this and subsequent orders please post or fax (details below) copies of 2 of the following documents.

1 - Bank statement showing address and within last 3 months.

2 - Credit card statement showing address and within last 3 months.

3 - Utlity bill showing address and within last 3 months .

4 - Driving licence.

Please include your Order Reference Number and daytime telephone number in all communication.

When the documents have been received and approved you will receive an email confirming your order is being processed. All subsequent orders will be processed automatically without the need for further verification.

If we do not receive a response within 7 days we regret that your order will be cancelled.

Ρε σεις ένα παιδι που εγραφε παλια εδώ

Δεν θυμαμαι ονομα, φατσικα τον ηξερα

Νομιζω ειχε nickname chromo,?? chroma??

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε σεις ένα παιδι που εγραφε παλια εδώ

Δεν θυμαμαι ονομα, φατσικα τον ηξερα

Νομιζω ειχε nickname chromo,?? chroma??

lol

Οντως, που εχει χαθει αυτος?

πάρε ένα σαν το δικό μ........από το πλαίσιο........3-4 ευρά ............ :D :D lol :D κυριλέεεεεεεεεεεεεεεεε λοοοοοοοολ το σπας στο παιχνίδι κ δεν σε νοιάζει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.