Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Δεν εχω Pci πανω στην μητρική μου [p5wd2-e premium] και ομως επιμένει να ψαχνει μια pci συσκευη που δεν βρισκει στο τελος οδηγους ουτε απο το cd του mobo .

τι ειναι ?

Βάλε ένα patch για τα xp που έχει to cd της m/b κάπου στους drivers της κάρτας ήχου και τα στρώσει...

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 14:41]

Δεν εχω Pci πανω στην μητρική μου [p5wd2-e premium] και ομως επιμένει να ψαχνει μια pci συσκευη που δεν βρισκει στο τελος οδηγους ουτε απο το cd του mobo .

τι ειναι ?

Το καινούργιο Intel.inf το εγκατέστησες?........ :)

Αρχική απάντηση από FrOsT

Βάλε ένα patch για τα xp που έχει to cd της m/b κάπου στους drivers της κάρτας ήχου και τα στρώσει...

:T:

Αρχική απάντηση από Athens2004

που'ντο patch :hehe:

κάπως έτσι:

CD (Μ/Β)\AUDIO DRIVERS\AZALIA\ΕΝ (ΑΠΟ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 10-15 DIRS ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΧΩΡΩΝ EL, UK ΚΛΠ)\KBBxx.xx (έχει 3 αρχεία - από το όνομα καταλαβαίνεις για ποιο λειτουργικό είναι το καθένα).

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 23:37]

μετά απο 800 χιλιομετρα, ενα πραμα εχω να πω: cruise control onwz me

Mετα από 500Χλμ (πηγαιν-ελα Αθενς) ένα εχω να πω 0.93euro/λιτρο OWNZ ΜΥ POCKET.

Corn Flakes για μια βδομαδα για να βγαλουμε τα «σπασμενα»

Πουνε ο Fugger οεοεοοεοεοεοεοοεοεοοεο :hehe: πουνε το bios οεοεοεοοεοεοεοοεοε , πουνε το p5dw2 975 οεοεοε

Πειναω αισχρα......αλλα 2.20 το βραδυ και ολοι να κοιμουνται σπιτι....τι τρωμε???oeo

Που ειναι η Κωλο Αοπεν οεο???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.