astrolabos Μάρτιος 31, 2006 #15261 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης ΛΟΛ Tι έγινε Βασιλάκη, ξεκινήσαμε το "Spammers Strike back";
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #15262 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Tι έγινε Βασιλάκη, ξεκινήσαμε το "Spammers Strike back"; Aσε ρε ατσροβλαβε....που απαντας 2 φορες σε καθε ποστ...
sotiris Μάρτιος 31, 2006 #15263 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΠάντως δεν ισχύει αυτό που λες. Η αυτοκτονία είναι αμάρτημα άρα no παράδεισος... Τι νόμιζες; ’μα ήταν έτσι θα αυτοκτονούσαν όλοι... Τα 'χει προβλέψει αυτά ο Μεγαλοδύναμος... Αμάρτημα σύμφωνα με τους εν τη γη εκπροσώπους, την πρωτοπόρα αυτή φυλή που αυτοδιορίστηκε ως η έχουσα την ύψιστη γνώση της υφηλίου, δικαίως φυσικά, ως αποκύημα ενός λαμπρού παρελθόντος (Ιερά εξέταση κλπ.).
astrolabos Μάρτιος 31, 2006 #15265 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Aσε ρε ατσροβλαβε....που απαντας 2 φορες σε καθε ποστ... Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα Αρχική απάντηση από sotiris Αμάρτημα σύμφωνα με τους εν τη γη εκπροσώπους, την πρωτοπόρα αυτή φυλή που αυτοδιορίστηκε ως η έχουσα την ύψιστη γνώση της υφηλίου, δικαίως φυσικά, ως αποκύημα ενός λαμπρού παρελθόντος (Ιερά εξέταση κλπ.). Και έλεγα που πήγε το LSD...
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #15266 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabosΚαι έλεγα που πήγε το LSD... Πηγε για αντικατασταση διοτι καηκε το 1pixel......lol________________________________________________________________________Πιστευει κανενας οτι υπαρχει παραδεισος-κολλαση?
astrolabos Μάρτιος 31, 2006 #15267 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Πηγε για αντικατασταση διοτι καηκε το 1pixel......lol________________________________________________________________________Πιστευει κανενας οτι υπαρχει παραδεισος-κολλαση? Όχι, όλα είναι μια κατάσταση του εγκεφάλου
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #15268 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Όχι, όλα είναι μια κατάσταση του εγκεφάλου Για το LSD λες τωρα εεε??? και εγω το ιδιο νομιζω...χωρις πλακα τωρα... Αλλα προσδιορισε το λιγο περισσοτερο...
ea6gka Μάρτιος 31, 2006 #15269 Μάρτιος 31, 2006 εισερχομενο απο την AGB / metron analysis ea6gka 969 Makis Hourdakis 798 greekfragma 594 SLN 579 RootX 572 spc 566 astrolabos 540 YDinopoulos 533 Βασιλης 490 sotiris 399λιγο θελω και τελειωσαμε
astrolabos Μάρτιος 31, 2006 #15270 Μάρτιος 31, 2006 Εγω πιστεύω ότι η κόλαση και ο παράδεισος είναι μια εγκεφαλική κατάσταση για να μας έχουν σε καταστολή οι πάσες θρησκείες. Απλά.
Maz00nga Μάρτιος 31, 2006 #15271 Μάρτιος 31, 2006 Εγω πιστευω πως τα Z-5500 θα ακουγονται τελεια με ομοαξονικη συνδεση και πως το τιμονι που πηρα ειναι gtp Πειτε κανενα καλο εξομοιωτη αυτοκινητων... Εικαζω πως το CMR 2 ειναι το καλυτερο που εχει βγει?..
Chosen Μάρτιος 31, 2006 #15272 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ονειρεύομαι ένα κόσμο χωρίς κακό, χωρίς μίσος, χωρίς δυστυχία. Ονειρεύομαι ένα κόσμο που κανένας δεν θα παραμονεύει τον άλλο. Ονειρεύομαι ένα κόσμο οπου ο ένας θα προσφέρεται στον άλλο και δεν θα κοιτάει πως να βγει αυτός πρώτος. Ονειρεύομαι ένα κόσμο οπου θα επικρατεί μονάχα η ειρήνη, η αγάπη και η ευτυχία. Ζητάω πολλά????? το παραπάνω όπως το πάρει κανείς... Ωπ τώρα το είδα αυτό το ποστ. Ναι, ζητάς πολλά, και εξηγώ: * Αν πιστεύεις στον Θεό, θα πρέπει να δεχτείς όλα αυτά που εν σοφία εποίησε, συμπεριλαμβανομένων και των "κακών". Γιατί αν πιστεύεις ότι ο Θεός έφτιαξε όλα τα καλά, και τα στραβά είναι αποτέλεσμα των πράξεων του ανθρώπου, είσαι αφελής :ρ * Αν δεν πιστεύεις στον Θεό, τότε ζήσε τη ζωή σου στο φουλ, πάρε ό,τι μπορείς να πάρεις από αυτήν και άλλαξε στον κόσμο ό,τι μπορείς να αλλάξεις. Για τα υπόλοιπα να μην αγχώνεσαι και πολύ γιατί κάποιος άλλος θα τα ελέγχει
spresv Μάρτιος 31, 2006 #15273 Μάρτιος 31, 2006 Αν ο ea6gka σταματησει να ποσταρει, θα του παρουμε τον αριθμο των ποστ του σε Porsche.
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #15275 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Εγω πιστεύω ότι η κόλαση και ο παράδεισος είναι μια εγκεφαλική κατάσταση για να μας έχουν σε καταστολή οι πάσες θρησκείες. Απλά. Και τι σκεφτεσαι εσυ την καθε ημερα?Οτι δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα?
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #15277 Μάρτιος 31, 2006 Eβαλα το κρασακι μου...εκατσα και στην καρεκλα μου να το πιω.....το ηπια...παω να φαω λιγο φετουλα και παω για υπνο! Καληνυχτα παιδες.... Καληνυχτα στροβλαβο μου...
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #15278 Μάρτιος 31, 2006 Το dell των 10Κ του 98'...:D:D http://video.google.com/videoplay?docid=-2563581249095877374
greekfragma Απρίλιος 1, 2006 #15279 Απρίλιος 1, 2006 Μολις γυρισα απο βραδυνη εξοδο σε γνωστο σκυλαδικο της Ιερας Οδου..............πιτα στην κοκ@ (κατα τη γνωμη μου) η πρωτη φιρμα του μαγαζιου. ισα ισα μπορουσε να τραγουδησει.και μολις εκανε παυση πηγαινε το μικροφωνο στην ακρη και σχεδον ξερνουσε απο τον βηχα. δεν νομιζω οτι ηταν αρρωστος γιατι αρκετες φορες αντι να τραγουδα............ γελουσε. ο κοσμος λεφτα δεν εχει και μουρμουραει γιατι παιρνει 3 και 60.....αλλα 50ευρα για δισκο λουλουδια για πολεμο με τα διπλανα τραπεζια αλλά και τα 200ευρα για το μπουκαλι μια χαρα φευγανε..........και μιλαω για τις ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ που θα συναντησεις αυριο στο μετρο/ηλεκτρικο/λεωφορειο να μιλανε στο κινητο και να λενε οτι ο ταδε μλκ@ς του χρωσταει λεφτα και δεν βγαινει να παει ουτε στο σουπερμαρκετ λογω χρεων..........ο ιδιος κοσμος που ακομα ξεχρεωνει αμαξια/σπιτια/επαγγελματικα δανεια.......... στην αρχη του ποστ ηθελα να γραψω οτι 1 φορα το χρονο παω σε σκυλαδικο και περναω καλα.γιατι τουλαχιστον στην παρεα μου περασαμε καλα. ........αλλα τωρα αρχισα να σκεφτομαι γυρω μου το ποσο ρευστα και εικονικα ειναι ολα.ποση υποκρισια και ΔΗΘΕΝ κοσμος που προσπαθει να πουλησει μουρη με το τελευταιο αιμα που του χει μεινει για να δειξει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...............αφηνω λοιπον τις φιλοσοφιες τετοια ωρα και παω για υπνο. καλημερες
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2006 #15280 Απρίλιος 1, 2006 @Chosen, Mastrolabos κτλ: Προσωπικά πιστεύω στο Θεό (όπως κι αν είναι αυτός τελικά) και στο νόημα της θρησκείας αυτής (αγάπη κτλ) αλλά δεν πιστεύω σε αρκετές υπερβολές της εκκλησίας. @Greekfragma: Μια βραδυνή έξοδος με πόσες δόσεις αντιστοιχεί έιπαμεεε;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.