Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:18]

Πλάκα πλάκα έχω βαρεθεί να βλέπω το γορίλλακι στο ΠΟΘ. Δεν το μπαννάρετε να ησυχάσουμε λίγο;ή να του ανοίξετε ένα θέμα να σολάρει; Το παιδί φαίνεται, έχει την ανάγκη της (αμφίδρομης) επικοινωνίας

:rofl: :rofl: :rofl:

Λυπησου το λιγο ρε συ...

ειναι περιοδος αναπαραγωγης..

το παρκο στα Σπατα πεφτει μακρια...

αστο να εκτονωθει εδω μπας και γλυτωσουμε τα χειροτερα...

:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

OK koroideyte οσο θελετε....την μερα που θα γινω διασημος σε ολον τον κοσμο ομως μην κανετε τους φιλους μου.....:(

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:30]

OK koroideyte οσο θελετε....την μερα που θα γινω διασημος σε ολον τον κοσμο ομως μην κανετε τους φιλους μου.....:(

τωρα θες να τα ακουσεις και απο μενα στο ΠΟΘ?

τι σχεση εχει αυτο που σου λενε τα παιδια για σπαμινγκ μεσα στα ορια της πλακας με αυτο που μολις εγραψες........για τιμωρια ΤΕΛΟΣ η Chiquita......ΑΠΛΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ:p

ρε παιδια το καινουριο mp3 δεν φορτιζει. Στην συσκευασια ειχα φορτιστή με usb (συνδεεις τον φορτιστη στην πριζα και σε αυτον τον mp3 player με usb), αλλα δεν φορτιζει. Απλα οταν το συνδεω, ανοιγει και παιζει τραγουδια, δεν δειχνει καποια ενδειξη οτι φορτιζει. Εχει μπαταρία λιθιου. Παιζει να ειναι μουφα μπαταρια ;

Αρχική απάντηση από greekfragma

τωρα θες να τα ακουσεις και απο μενα στο ΠΟΘ?

τι σχεση εχει αυτο που σου λενε τα παιδια για σπαμινγκ μεσα στα ορια της πλακας με αυτο που μολις εγραψες........για τιμωρια ΤΕΛΟΣ η Chiquita......ΑΠΛΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ:p

Πλακα κανω ρααα....τι βριζεις στο msn????:p:P:P

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:30]

post-400-1416072515,7974_thumb.jpg

Πειτε το ρε παιδια και εχω φαγωθει να κοιταω μηπως εχω κανει λαθη στο ΝΑΤ (το hublist.org ειναι νταουν νταουν νταουν...) :p (Καλα ε, σχολαστικο καθαρισμα πληκτρολογιου ρουλζ, σαν καινουριο εγινε - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ :p )

Αρχική απάντηση από xylokastro

bill , για κοιτα καλα την photo και θα καταλαβαεις :D

Θα σου πρότεινα να τη βγάλεις πάντως

Αρχική απάντηση από astrolabos

Θα σου πρότεινα να τη βγάλεις πάντως

Και γω.

Αρχική απάντηση από Maz00nga

(Καλα ε, σχολαστικο καθαρισμα πληκτρολογιου ρουλζ, σαν καινουριο εγινε - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ :p )

Αυτά είναι! Οι μικρές χαρές της καθημερινότητας. Κάπως έτσι ένιωσα ότι άνοιξα και ανέστησα το ΜΧ500 που από κει που πήγαινε για τα σκουπίδια, χειρίζεται πλέον 4 επεξεργαστές και είναι τρισευτυχισμένο, κι αυτό κι ο κάτοχός του :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.