Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εγω ειχα μια "περιεργη" υπογραφη, αλλα δεν ηξερα οτι ηταν τοσο προκλητικη, οποτε καλα εκανε (οποιος το εκανε) και μου την αφαιρεσε απο τους mod ή τουε admins. Αχ αυτοι οι κανονες...

Μακι παλικάρι μου, μην ανησυχεις, θα ερθω εγω να σου κανω συμπαράσταση. Παιζω αυριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονιας ηλ.κιθαρα κατι χαζα τραγουδια βλ Θούριο κλπ... Λεει να ριξω gain στον πρύτανη ή θα φυγω φουνταριστός ;

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Κι εγώ τα ίδια παίζω αλλά με ακουστική. Ηλεκτρακουστική 12χορδη για την ακρίβια... ;)

Αλλά ρε συ έλεος! Μην παίξεις με ηλεκτρική αυτά τα κομμάτια! Και προς θεού, μη ρίξεις overdrive γιατί θα το σκοτώσεις!!! Στη γιορτή των Χριστουγέννων η κοπελιά που έπαιζε είχε παίζει με τέρμα gain τα κάλαντα. Σε κάποιους μπορεί να άρεσε αλλά προσωπικά λυπόμουν τα αυτιά μου....

από τότε που το έβαλαν οι Cypress Hill στο "Make a Move" την έχω συμπαθήσει την ατάκα. Στο pulp fiction δεν μου είχε κάνει εντύπωση.

Πάντως θεωρώ ανεπίτρεπτο να παίζει τέτοια συμπερiφορά προς ένα εξέχον μέλος του lab. Ντροπή σας k. Admin... Σας εύχομαι καλή βόλτα καθώς κατηφορίζετε την πλαγια τις λασπολογίας. Στο τέλος τις διαδρομής θα συναντήσετε και τους άλλους "συναδέλφους" σας με τους χονδρεμπόρους τους!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κι εγώ τα ίδια παίζω αλλά με ακουστική. Ηλεκτρακουστική 12χορδη για την ακρίβια... ;)

Αλλά ρε συ έλεος! Μην παίξεις με ηλεκτρική αυτά τα κομμάτια! Και προς θεού, μη ρίξεις overdrive γιατί θα το σκοτώσεις!!! Στη γιορτή των Χριστουγέννων η κοπελιά που έπαιζε είχε παίζει με τέρμα gain τα κάλαντα. Σε κάποιους μπορεί να άρεσε αλλά προσωπικά λυπόμουν τα αυτιά μου....

εξάντλησες δηλαδή ότι είχαν να σου δώσουν οι 6 χορδές, και είπες να δοκιμάσεις 12άχορδη? :p

το ξερω ρε συ, σιγα μην παιξω με overdrive, το πολυ να ριξω κανα 5tonic solo με gain στο τελος. Ο,τι μου ρθει εκεινη την στιγμη. Εχω μια απορια, γιατι την λενε 12χορδη ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

το ξερω ρε συ, σιγα μην παιξω με overdrive, το πολυ να ριξω κανα 5tonic solo με gain στο τελος. Ο,τι μου ρθει εκεινη την στιγμη. Εχω μια απορια, γιατι την λενε 12χορδη ;

δεν έχει 12 χορδές?

Αρχική απάντηση από .38-.45

παντρευτηκε ο ανθρωπος, προσφατα, και αλλαξε η ζωη του. πηγαινει καθε κυριακη στην εκκλησια, και στον λιγοστο χρονο που εχει ελευθερο, μελεταει τας γραφας. εδω και λιγο καιρο μαλιστα, αποφασισε να εκτελεσει το χρεος του σαν καλος καγαθος χριστιανος, και καταβαλει προσπαθειες για να σωσει τις ψυχες ημων. ετσι λοιπον, εβαλε στο sig του στιχους απο τους ψαλμους του προφητη ιεζεκιηλ..

βεβαια, την ατακα αυτη, την ειπε πρωτος ο Sonny Chiba.

Στο ναό (όχι στην μπανάλ ονομασία εκκλησία, εκκλησία είναι η ενέργεια προσκάλεσης των πιστών στο ναο) θα πάω για τα βαφτίσια του διαδόχου πάλι, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Οι στοίχοι του Ιζεκεήλ μόνο χριστιανικοί δε μπορούν να χαρακτηρισθούν μιας και σε αυτούς δεν περιγράφεται ο Θεός της αγάπης και της καλοσύνης, αλλά της εκδίκησης και του μίσους.

Η εν λόγω υπογραφή μπήκε γιατι περιγράφει μια κατάσταση του μυαλού (state of mind) και δίνει με πολύ ωραίο τρόπο τον τρόπο που μπορεί να επιλυθούν διάφορα εν δυνάμει προβλήματα.

Αφιερωμένο σε εσάς κύριε ιστομάστορα :D

And I will strike down upon thee with great bandwidth and furious packets those who attempt to DoS and corrupt my servers. And you will know my name is the r00t when I lay my 0-day exploit upon you.
Αρχική απάντηση από sotiris

δεν έχει 12 χορδές?

λες ;

Ας την ελεγεαν Αρπα να τελειωναμε!

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

λες ;

Ας την ελεγεαν Αρπα να τελειωναμε!

'ντάξει, δεν είμαι και σίγουρος, ρώτα τον ειδικό (μάκης λέγεται :p)

παω για μπάνιο τωρα... Μακη answerησε ή postαρε μας μια φωτο της 12χορδης να την θαυμασουμε!!!

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 22:24]

And I will strike down upon thee with great bandwidth and furious packets those who attempt to DoS and corrupt my servers. And you will know my name is the r00t when I lay my 0-day exploit upon you.

lool, ευχαριστω για την αφιερωση :D

πολλες ωρες ψαξιμο σε αγγλικες εκδοσεις της βιβλου, μεχρι να βρω οτι τελικα η ατακα ειναι κατασκευασμα του tarantino και κλεμμενη απο τον Sonny Chiba.

Αρχική απάντηση από astrolabos

guitar.JPGX2

με μπέρδεψες. και πώς τις κρατάς 2 κιθάρες μαζί? :p:hehe:

Ελεορ ρε, 12χορδη γιατι μαλλον εχει 12 χορδες? :hehe:

Εμεις φετος δεν εχει ορχηστρα/χορωδια, γιατι λεει δεν υπηρχε καποιος να μας διδαξει (σ.σ. Με τον ορο "διδασκων" στη συγκεκριμενη χορωδια/σχολειο εννοουν τον εκνευριστικο οποιονδηποτε, ο οποιος εχει την ιδια σχεση με τη μουσικη οσο ο γοριλας με το linux, ουρλιαζει στην χορωδια και στα οργανα, μας κλεινει τους ενισχυτες γιατι εχει πονοκεφαλο και γενικα μας κανει τα @@ τουμπανα με καθε ευκαιρια)... Ελεοc, ας βαλουν cd οι gayzz....

Παντως στην προηγουμενη γιορτη ειχαμε παιξει το "γυριζω τις πλατες μου στο μελλον" με απαλο overdrive κ 2 solo μεσα (:hehe:) και μαλιστα με απολυτη επιτυχια...

Μια με το ένα χέρι, μια με το άλλο και παίζεις είτε με το στόμα (Hendrix style) είτε με κανα τρυπάνι

Αρχική απάντηση από spresv

Ελεορ ρε, 12χορδη γιατι μαλλον εχει 12 χορδες? :hehe:

Εμεις φετος δεν εχει ορχηστρα/χορωδια, γιατι λεει δεν υπηρχε καποιος να μας διδαξει (σ.σ. Με τον ορο "διδασκων" στη συγκεκριμενη χορωδια/σχολειο εννοουν τον εκνευριστικο οποιονδηποτε, ο οποιος εχει την ιδια σχεση με τη μουσικη οσο ο γοριλας με το linux, ουρλιαζει στην χορωδια και στα οργανα, μας κλεινει τους ενισχυτες γιατι εχει πονοκεφαλο και γενικα μας κανει τα @@ τουμπανα με καθε ευκαιρια)... Ελεοc, ας βαλουν cd οι gayzz....

Παντως στην προηγουμενη γιορτη ειχαμε παιξει το "γυριζω τις πλατες μου στο μελλον" με απαλο overdrive κ 2 solo μεσα (:hehe:) και μαλιστα με απολυτη επιτυχια...

άντε ρε κάφροι κιθαρωδοί της κακιάς ώρας που θέτε και ενισχυτή, μουσικάντηδες του 5-τονικού, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ.

Έλεος ρε παιδιά!!! Εννοείται οτι τη λένε 12χορδη επειδή έχει 12 χορδές! :p

Είναι σαν την 6χορδη μόνο που οι χορδές είναι σε ζευγάρια, όπως το μπουζούκι. Δηλαδή, όπως είχες πχ τη χορδή λα, έχεις στη 12χορδη την κανονική λα μπάσσα και απο δίπλα της άλλη μια λα, μια οκτάβα πάνω.

Και επειδή το έχω ακούσει άπειρες φορές αυτό και διάφοροι πάνε να μου την πούνε με τη γνωστή πλέον φράση

Αρχική απάντηση από sotiris

εξάντλησες δηλαδή ότι είχαν να σου δώσουν οι 6 χορδές, και είπες να δοκιμάσεις 12άχορδη? :p

αλλά απ'ό,τι φαίνεται δεν ξέρουν :p, δεν υπάρχει εξάντλησες αυτά που σου έδιναν οι 6 χορδές. ’λλο το ένα, άλλο το άλλο. Οι 12 χορδές δίνουν πολύ πιο πλούσιο, πιο γεμάτο ήχο και είναι ιδανικές κατα τη γνώμη μου για ακορντοδουλειές, μπαλάντες, flamenco καθώς και για διάφορες περίεργες "συνθέσεις", ειδικά στις μπάσες χορδές. Όποιος έχει παίξει σε 12χορδη σίγουρα ξέρει τη διαφορά. Εννοείται βέβαια πως solo είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις αν και εγώ έχω σκοπό να τη "δαμάσω" και να κάνω τα αδύνατα δυνατά... (είμαι ψωνάρα, ναι... :p)

Και please, ας μην έρθουμε ξανά στη γνωστή αντιπαράθεση περι πενταγράμμου... :p:tomato:

Φωτογραφίες και λεπτομέρεις: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=329438#post329438

Δηλαδή τόσο καιρό που δεν υπήρχαν οι 12χορδες τί έκανε ο κόσμος; Η μουσική ήταν πιο φτωχη;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.