esdee Μάρτιος 22, 2006 #14843 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Εργάρα. damn και αναρωτιωμουν που ξερω τον 'βαρβαρο' που τον ξερω... click me ελπιζω η ταινια να μην ειναι γυρισμενη στην Μυκονο
---Zapotek-- Μάρτιος 22, 2006 #14844 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από esdee damn και αναρωτιωμουν που ξερω τον 'βαρβαρο' που τον ξερω... click me ελπιζω η ταινια να μην ειναι γυρισμενη στην Μυκονο LOOOOOOOL
Makis Hourdakis Μάρτιος 22, 2006 #14845 Μάρτιος 22, 2006 btw, εγώ θέλω να μπω πολυτεχνείο αλλά να αποφύγω τα χάλια της τεχνολογικής οπότε πιθανότατα θα πάω θετική. Μπορεί να υπάρξει κανένα πρόβλημα;
spresv Μάρτιος 22, 2006 #14846 Μάρτιος 22, 2006 Χημεια γενικης Β ειναι του λουτσου. Κατευθυνση καπως σκουραινουν τα πραγματα αλλα παλευεται...
Makis Hourdakis Μάρτιος 22, 2006 #14847 Μάρτιος 22, 2006 Εννοώ μετά αν θα υπάρξει πρόβλημα. Πχ αν θα τα βρω σκούρα στο πολυτεχνείο επειδή δεν θα έχω διδαχθεί κάτι που διδάσκεται στην τεχνολογική...
greekfragma Μάρτιος 22, 2006 #14848 Μάρτιος 22, 2006 το αντιθετο θα ελεγα............εγω περασα γεωπονικα απο τεχνολογικη.εδω και 5 χρονια χρωσταω οργανικη χημειαανοργανη χημειαφυσικηαλγεβραστατιστικηβιοχημειακαι μερικα ακομα ωραια που σχετιζονται με χημειες φυσικες και εξειδικευμενα μαθηματικα.τραβα θετικη..........το μονο μαθημα που ειχα στην τεχνολογικη ηταν προγραμματισμος σε turbo pascal.το οποιο αποδειχθηκε παντελως αχρηστο.και στην τελικη και να μην το παρακολουθησεις ειναι ευκολο στο διαβασμα.
Makis Hourdakis Μάρτιος 22, 2006 #14849 Μάρτιος 22, 2006 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τόοοοοοσο καλά.... Κι εγώ νόμιζα πως κάνανε τπτ βαρβάτα πράγματα... Pascal τη μαθαίνω και μόνος μου... Btw, επειδή καλό είναι να αρχίσω απο τώρα να μαθαίνω κάποια γλώσσα, ποιά θα μου χρησιμεύσει περισσότερο; C++;
astrolabos Μάρτιος 22, 2006 #14851 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma το αντιθετο θα ελεγα............εγω περασα γεωπονικα απο τεχνολογικη.εδω και 5 χρονια χρωσταω οργανικη χημειαανοργανη χημειαφυσικηαλγεβραστατιστικηβιοχημειακαι μερικα ακομα ωραια που σχετιζονται με χημειες φυσικες και εξειδικευμενα μαθηματικα.τραβα θετικη..........το μονο μαθημα που ειχα στην τεχνολογικη ηταν προγραμματισμος σε turbo pascal.το οποιο αποδειχθηκε παντελως αχρηστο.και στην τελικη και να μην το παρακολουθησεις ειναι ευκολο στο διαβασμα. Πολύ μανίκι η βιοχημεία, αίμα έφτυσα να την περάσω
Dr.Paneas Μάρτιος 22, 2006 #14852 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τόοοοοοσο καλά.... Κι εγώ νόμιζα πως κάνανε τπτ βαρβάτα πράγματα... Pascal τη μαθαίνω και μόνος μου... Btw, επειδή καλό είναι να αρχίσω απο τώρα να μαθαίνω κάποια γλώσσα, ποιά θα μου χρησιμεύσει περισσότερο; C++; οχι c++ !!!! απλη C και εισαι ωραίος. Αν δεν την γουστάρεις ποιασε την perl, αν κ ιαυτη δεν την γουστάρεις πιάσε php. προς θεου οχι java!!!!!
spresv Μάρτιος 22, 2006 #14853 Μάρτιος 22, 2006 Απο τη μια ειναι αυτο που λεει ο Φαρμας.Απο την αλλη ειναι οτι αφου ειδικα αν ασχολεισαι με το αντικειμενο, σε συμφερει να πας τεχνολογικη (εαν δεν ενδιαφερεσαι για ιατρικη, ή για κανενα χημικων μηχανικων) για τους εξης λογους: Τα βαρβατα μαθηματα στην τριτη (γιατι αυτο κυριως σε ενδιαφερει) ειναι Φυσικη και Μαθηματικα κατευθυνσης. Με την προϋποθεση παντα οτι εισαι μαθητης επιδοσεων, σε οποια κατευθυνση και να πας, θα βγαλεις καλους βαθμους, και θα γραψεις καλα. Απλα στην τεχνολογικη εχεις καποια μαθηματα τα οποια (και λογω χομπυ) σου ειναι πολυ πιο ευκολο κ γρηγορο να τα μαθεις/διαβασεις. Οχι οτι Χημεια/Βιολογια δεν θα πας καλα. Θα πας, αλλα για να πας θα πρεπει να ξοδεψεις περισσοτερο χρονο απο τα αντιστοιχα της τεχνολογικης, τον οποιο χρονο θα μπορουσες να αφιερωσεις καλλιστα στα φυσικομαθηματικα για να γραψεις κ το 19ρι σου πανελληνιες...
GoriLLakoS Μάρτιος 22, 2006 #14854 Μάρτιος 22, 2006 Darksaga....τα βλεπω αυτα που γραφεις...μην νομιζεις οτι θα περασει ετσι....πιθηκε...
JaguarOne Μάρτιος 22, 2006 #14855 Μάρτιος 22, 2006 wow μολις συνειδητοποιησα ότι έχω αφήσει το παράθυρο ανοιχτό εδώ και 1 ώρα και δεν έχω ξυλιάσει.... spring ftw
kostas578 Μάρτιος 22, 2006 #14856 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas οχι c++ !!!!απλη C και εισαι ωραίος. Αν δεν την γουστάρεις ποιασε την perl, αν κ ιαυτη δεν την γουστάρεις πιάσε php. προς θεου οχι java!!!!! Γιατί όχι java?
astrolabos Μάρτιος 22, 2006 #14858 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης ΣΛΝ ti koitas re?? Πόσα θές να σταματήσεις να σπαμμάρεις το πείτε ότι θέλετε;
GoriLLakoS Μάρτιος 22, 2006 #14859 Μάρτιος 22, 2006 ton ειδα στο Who's online να κοιταει προς τα εδω....και επειδη βαριεμαι... εγινε το παραπανω... Δεν δεχομαι πληρωμες..... Μονο καμια ωραια φιλη αμα εχετε να μου γνωρισεται κατι γινεται...... Ακομα προτελευτεος ειμαι στην λιστα???
astrolabos Μάρτιος 22, 2006 #14860 Μάρτιος 22, 2006 Θές να πώ στο Φάνη να σου κόψει κανα πόστ να ξαλαφρώσεις;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.