Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

ποιος θέλει να γνωρίσει την αδερφή του???

Σαν να τον ακουω:

[Κωνσταντάρας]Το νου σας ρεμαλια!!![/Κωνσταντάρας]

Αρχική απάντηση από sotiris

ok, τι λέμε mol?

LOL ρε, ακριβώς εκεί είμαστε... :p

Το mol είναι μονάδα ποσότητας ουσίας στο Διεθνές Σύστημα Μονάδων (S.I.) και ορίζεται ως η ποσότητα της ύλης που περιέχει τόσες στοιχειώδεις οντότητες όσος είναι ο αριθμός των ατόμων που υπάρχουν σε 12g του άνθρακα 6-12

απο το βιβλίο κατευθείαν... :p

Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα να ρωτάς κάποιον όταν δεν έχεις άμεση οπτική επαφή μαζί του... :p

AMD, σ'αγαπω πολυ! AMDαρα μου σ'αγαπάω πάρα πολυ! AMD μου, σ'αγαπάω απίστευτα, μοναδικά, ατέλειωτα, παντοντινά . . . η INTEL σου:inlove:

:hehe:

Ρεμαλε...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

AMD, σ'αγαπω πολυ! AMDαρα μου σ'αγαπάω πάρα πολυ! AMD μου, σ'αγαπάω απίστευτα, μοναδικά, ατέλειωτα, παντοντινά . . . η INTEL σου:inlove:

Someone get the drugs, I'll grab the mad-cloak. :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

LOL ρε, ακριβώς εκεί είμαστε... :p

απο το βιβλίο κατευθείαν... :p

Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα να ρωτάς κάποιον όταν δεν έχεις άμεση οπτική επαφή μαζί του... :p

ok, πόσα είναι 1 mol πατάτες? (να δω που θα το βρεις αυτό ρε νεανία που πας να μας πουλήσεις και πνεύμα).

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Τι είναι ποιο ελαφρύ, 1 Kg Fe ή 1 Kg στραγάλια? :hehe::hehe::hehe:

εσύ ξαναδιάβασε για το mol κι έλα του χρόνου, δεν το χεις καταλάβει :p

Σύμφωνα με ένα παράδειγμα που έγγραφε μέσα το βιβλίο, όπως μια ντουζίνα αυγά είναι 12 αβγά έτσι και 1mol αβγά θα ήταν NA αβγά, έτσι και 1mol πατάτες είναι NA πατάτες δλδ 6,02*10^23 πατάτες... :p

no offence man, please.... :flower:

Αρχική απάντηση από sotiris

εσύ ξαναδιάβασε για το mol κι έλα του χρόνου, δεν το χεις καταλάβει :p

Δεν εχω (αλ)χημειες εγω φετος... :cool:

Απολύομαι ψαρουκλες τα μαλια μου κάνω ραστα.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Σύμφωνα με ένα παράδειγμα που έγγραφε μέσα το βιβλίο, όπως μια ντουζίνα αυγά είναι 12 αβγά έτσι και 1mol αβγά θα ήταν NA αβγά, έτσι και 1mol πατάτες είναι NA πατάτες δλδ 6,02*10^23 πατάτες... :p

no offence man, please.... :flower:

ok, το κατάλαβες :D

σωστός :T:

FTW!!!

που αντί για Χημεία έχει αλγόριθμους με τα συννεφάκια?

πλάκα μας κάνεις?

Ρε σεις, καταλαβαίνετε τίποτα απο χημεία;

Εγώ που είμαι Β'λυκείου (τεχνολογική), δεν καταλαβαίνω τ-ί-π-ο-τ-α . Μεσα στην τάξη ή θα κοιμάμαι ή θα τα κοιτάω στον πίνακα σαν κινέζος :whistling

Ρε παίδες κάπου είχα διαβάσει πως τα αρχικά DNA's ήταν 4, δλδ 4 γυναίκες άρχισαν το πληθυσμό της γης.

Αληθεύει αυτό, αν ναι υπάρχει κανένα site, έχω λιώσει στη wikipedia εδώ και κανένα 15λεπτο και τπτ.

θα παρακαλούσα να μην εμπλακεί θρησκευτικό περιεχόμενο σε τυχών απαντήσεις.

Αρχική απάντηση από darien

Ρε σεις, καταλαβαίνετε τίποτα απο χημεία;

Εγώ που είμαι Β'λυκείου (τεχνολογική), δεν καταλαβαίνω τ-ί-π-ο-τ-α . Μεσα στην τάξη ή θα κοιμάμαι ή θα τα κοιτάω στον πίνακα σαν κινέζος :whistling

όχι αλλά το "παίζουμε" :p

Ρε παίδες κάπου είχα διαβάσει πως τα αρχικά DNA's ήταν 4, δλδ 4 γυναίκες άρχισαν το πληθυσμό της γης.

Αληθεύει αυτό, αν ναι υπάρχει κανένα site, έχω λιώσει στη wikipedia εδώ και κανένα 15λεπτο και τπτ.

θα παρακαλούσα να μην εμπλακεί θρησκευτικό περιεχόμενο σε τυχών απαντήσεις.

η θεωρία των 7 μητέρων ξέρω ότι υπάρχει, όχι 4.

βάλε στο google: four wh*res

Ε, καλά, και εγώ κοροϊδεύω αυτά στην ανάπτυξη εφαρμογών αλλά τι να κάνουμε...

Συννεφάκια=flow charts by any chance?

διάγραμμα ροής, yeah

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.