Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount

Έκανα το 1000στό ποστ μου. Κερνάω παστίτσιο της μαμάς....:laughing:

Eρχομαιιιιι

Αρχική απάντηση από F117

:o :O :o αππαπαπα!ντροπήςςςςςςςς

poy einai αθορυβη???η ησυχη???:p

@darkcount....κρατα ενα κομματι και για μενα..:D

Χαϊδάρι - Δρομοκαϊτειο(κάπως έτσι γράφεται) - room 304....ακολουθήστε τη μυρουδιά του φρέσκου παστιτσίου

Αρχική απάντηση από darkCount

Χαϊδάρι - Δρομοκαϊτειο(κάπως έτσι γράφεται) - room 304....ακολουθήστε τη μυρουδιά του φρέσκου παστιτσίου

εισαι τρελος???

Σαν γνήσιος "τρελλος" δεν μπορώ να παραδεχτώ την "τρέλλα" μου...οπότε η απάντηση είναι όχι.

Πάντως παστίτσιο έχω

Οποιος βρει ποιος ειναι και αυτος ο κουκλος με το κωλοχαρτο στο κεφαλι :hehe: θα κερδισει ενα βραδυ και με τους 2 μαζι...:p

post-634-1416072513,6126_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:26]

Οποιος βρει ποιος ειναι και αυτος ο κουκλος με το κωλοχαρτο στο κεφαλι :hehe: θα κερδισει ενα βραδυ και με τους 2 μαζι...:p

πολυ ''σκοτεινη'' η φωτο......γιατι αραγε:p

ASUS A8N32-SLI Deluxe (NFORCE4, s939)

Αν κάποιο βράδυ ο υπολογιστής σας ξυπνήσει τρομαγμένος από τη φωνή του, τότε θα του λείπει η μητρική πλακέτα της Asus, ότι πιο γρήγορο για επεξεργαστές AMD.

http://www.plaisio.gr/

:hehe::rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ASUS A8N32-SLI Deluxe (NFORCE4, s939)

Αν κάποιο βράδυ ο υπολογιστής σας ξυπνήσει τρομαγμένος από τη φωνή του, τότε θα του λείπει η μητρική πλακέτα της Asus, ότι πιο γρήγορο για επεξεργαστές AMD.

http://www.plaisio.gr/

:hehe:

:hehe::rofl: :rofl:

Την προηγούμενη φορά που είχαμε χημεία δυσκολευόμουν. Την τελευταία φορά δεν είμουν στο μάθημα και όμως όσες ασκήσεις μας έβαλε για το σπίτι τις έλυσα τσάκα τσάκα, με μεγάλη ευκολία και τις κατάλαβα και πλήρως. Κουφό; :p

Λέω να αρχίσω να μην πηγαίνω στην παράδοση ωστε να μου είναι πιο εύκολα μετά.... :hehe: :hehe: :hehe:

btw, τις τενοντίτιδές μου μέσα... Πριν 2 βδομάδες περίπου με είχε πιάσει μια τενοντίτιδα, το άφησα να ξεκουραστεί 3-4 μέρες, μου πέρασε αρκετά αλλά σήμερα αρχίζω να το ψιλονιώθω πάλι. Και μεθαύριο παίζω στη γιορτή... :( Γμτ, είναι ζόρικη η 12χορδη.... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.