Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

ποιος αντεχει ακομα 3 ωρες αυπνος ως την εκκινηση στη μαλαισια?:yawn:

ΦΤΟΥ! και το ήξερα ότι ξέχασα κάτι...

Αρχική απάντηση από .38-.45

να μας ζησει!!! να τη χαιρομαστε!!

σημερα εχει γεννεθλια η Βεφα.

Τις ρίχνω 2 μέρες... :cool:

Btw σήμερα έχει γενέθλια ο Παππούς μου και ο ένας Θείος μου.... κοίτα να δεις...

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Βαρετότερο μάθημα ever: Εκθεση...

Μπα... Δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση. Τα αρχαία βαριέμαι... Τη γραμματική βασικά. Τα άλλα τα παλεύουμε...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:50]

ποιος αντεχει ακομα 3 ωρες αυπνος ως την εκκινηση στη μαλαισια?:yawn:

Γιαυτο νεε μου Π-Ο-Τ-Ε δεν ξενυχταμε για (αμφιλεγομενα) αθληματα οπως F1 οπου γινεται προσπαθεια να μεινεις ξυπνιος μεχρι τον αγωνα μονο και μονο για να σε παρει ( ο υπνος ) κατα την διαρκεια!

Μονο για το ΝΒΑ υπαρχει ξενυχτι!!!

*It's faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaantastic

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 18:41]

Γιαυτο νεε μου Π-Ο-Τ-Ε δεν ξενυχταμε για (αμφιλεγομενα) αθληματα οπως F1 οπου γινεται προσπαθεια να μεινεις ξυπνιος μεχρι τον αγωνα μονο και μονο για να σε παρει ( ο υπνος ) κατα την διαρκεια!

κατι ξερει ο μαυρος.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΡΑΙΚΟΝΕΝ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:rant:

Αρχική απάντηση από SLN

έχεις δίκιο, το χουν ξεφτιλίσει.

πριν από 10-15 χρόνια ήταν πολύ καλύτερα (όπως και το nba όμως, νομίζω έχει πέσει πολύ).

σε 4 ώρες φεύγω από σπιτι για τον σταθμό, αεροδρόμιο και δεν έχω μαζέψει τίποτα! :wassat: :hi: :hehe:

sol :p γαμάτος......χαλαρά μωρέ........ο εκτυπωτής δεν εκτυπώνει......αλλά το μελάνι υπάρχει τουλάχιστον το έγχρωμο.......γμιετε!

Αρχική απάντηση από Sol

σε 4 ώρες φεύγω από σπιτι για τον σταθμό, αεροδρόμιο και δεν έχω μαζέψει τίποτα! :wassat: :hi: :hehe:

Αντε καλο ταξιδι, κ εγω ο ξενιτεμενος Τριτη φευγω ξημερωματα :p Παντως θα φας πιο πολλα απο 3 ε :hehe:

Αρχική απάντηση από F117

sol :p γαμάτος......

Bad word violation has been detected...starting log...

User "F117" identified...missile lock imminent....

Target Locked...firing missile....

Direct Hit....missile hit...balloon pops up "Please μην γράφετε βρωμόλογα μη σας λιανίσω! Ευχαριστώ"

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.