Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ea6gka : το απαραιτητο γυναικειο αξεσουαρ

Makis Hourdakis : Πάμε για ομαδική;;;

[καημενος αντμινιστρατορας] οταν σκεφτομουνα οτι θα κανω ενα forum με hard core users, αλλιως το φανταζομουνα [/καημενος αντμινιστρατορας]

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

easycon580 και dfi nf4 Ultra έχω και παίζει τζάμι. Εχω τα 2 rails combined. Όταν λέω παίζει τζάμι εννοώ ότι έχει απογειώσει το Οπτερόνι κανονικότατα όπως ίσως έχεις δει κάνα παλιοτερο θρεντ μου στις λίστες

Αρχική απάντηση από darkCount

easycon580 και dfi nf4 Ultra έχω και παίζει τζάμι. Εχω τα 2 rails combined. Όταν λέω παίζει τζάμι εννοώ ότι έχει απογειώσει το Οπτερόνι κανονικότατα όπως ίσως έχεις δει κάνα παλιοτερο θρεντ μου στις λίστες

θενξ μαν...

βασικα πιο πολυ για τα καλωδια το παιρνω...για να δουμε...αυριο θα το εχω στα χερια μου ελπιζω...

Αρχική απάντηση από .38-.45

[καημενος αντμινιστρατορας] οταν σκεφτομουνα οτι θα κανω ενα forum με hard core users, αλλιως το φανταζομουνα [/καημενος αντμινιστρατορας]

:rofl: :rofl: :rofl:

Αν είδες τη σελίδα θα είδες οτι υπάρχει και "αντρικό αξεσουάρ".... :hehe: :hehe: :hehe:

Κι έπειτα, έχουμε και μερικούς εδω μέσα που έχουν κάνει μερικώς πετυχημένη εγχείρηση αλλαγής φύλου.... :p

απο τη στιγμη που δηλωνει αντρακλας, τα περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.

εκτος αν αμφιβαλλεις επι του θεματος, οποτε εμεις με τη γνωμη μας ημαστε οι πλεον αναρμοδιοι για να απαντησουμε.

Χαιρετίσματα από το Ρέθυμνο και το 547 ΤΠ. Είπαμε... greek army, αλλά και λίγο νετ δε βλάπτει... :hehe:

’ντε να δω πότε θα φύγω από δω... :(

Και περίμενα να δω καμιά αλλαγή (π.χ. αποσύραμε τους άθλον και πήραμε ίντελ :hehe: ), αλλά τίποτα....... :D

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Χαιρετίσματα από το Ρέθυμνο και το 547 ΤΠ. Είπαμε... greek army, αλλά και λίγο νετ δε βλάπτει... :hehe:

’ντε να δω πότε θα φύγω από δω... :(

Και περίμενα να δω καμιά αλλαγή (π.χ. αποσύραμε τους άθλον και πήραμε ίντελ :hehe: ), αλλά τίποτα....... :D

έλα ρε είδωλο :)

καλό κουράγιο!

'Ηρθε και το dimmaki μου, 1Gb 533Mhz Kingston. 40 λίρες

ram13km.th.jpg

ίδια chip με αυτά που είχα. άντε να αναπνεύσει λίγο ο φορητός:D

post-4012-1416072503,0962_thumb.jpg

6750 max post καλα ειναι ? Τερματισε το fsb της μητρικης στα 450... θα ποσταρω σε λιγο spicy pics...

Αρχική απάντηση από unseen

6750 max post καλα ειναι ? Τερματισε το fsb της μητρικης στα 450... θα ποσταρω σε λιγο spicy pics...

loool, κανα καλητερο 32m θα δούμε? όχι πολύ, 10sec κάτω:p

I am in -100c club :D

και χωρις αιθυλενιο :p

μπραβο ρα!!! ειναι οφελιμο ομως το -100 η screenshot?

Σερνικοβότανο το τάϊσες ραααααα????? Μπράβο bro....το αξίζεις!!! Ρίχτου και λίγο άζωτο τώρα και λιώστου τα πετσιαααα

ρε συ δεν ξερω τι επαθε! -98 σε full load! 14 loop απο 32m

Το έλιωσες λέμε! ’ξιος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.