Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Linux man, να βρεις την υγειά σου :)

Ρουτερακο, εχεις το απολυτο δικιο αλλα ειμαι τοσο n00b us0r που ουτε την εγκατασταση του Mandrake 8.2 δεν καταφερα να κανω. Αργα η γρηγορα βεβαια και λογω της σχολης θα μπουμε κ στα Γιουνιξοειδη (Παρεπιμπτοντως τα μονο εργαστηριο που εχει Χαι Τεκ λουκ (LCD μονιτορς, ωραια κουτια, πληκτρολογια κτλ.) ειναι των Linux και Unix, τα υπολοιπα εχουν κατι γομαρια Compaqs με κατι CRT για να κοπανας οσο θες :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

οργανωσης : http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=45&threadid=1320093&enterthread=y

Ειναι ελλειπες, στο G ο greekfragma δεν υπαρχει με την περιγραφη: Fragma, greek aka OverDose. Well-known for his overdue payments. Notorious for having managed to exceed his typical credit limit by 1000.1%. Probably the only man on earth having every bank chasing him for having debts for items ranging from watch batteries to 20" computer monitors. Avoid at all costs except if you have a really good lawyer (and a baseball bat perhaps with his name on it)

:hehe:

Και να πως γινονται τα καλα.....

Υστερα απο 2 μηνες ακθυστερησης για την dsl συνδεση μου....(εχω τωρα 512/128) ερχεται ανακοινωση εκει που δουλευω πως ολοι οι εργαζομενοι της εταιριας εχουν εκπτωση σε ολα τα πακετα 50%.....so...απο βδομαδα και εγω στο 1Mbit club....με μονο 10.5 παραπανω....:D:D:D

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Και να πως γινονται τα καλα.....

Υστερα απο 2 μηνες ακθυστερησης για την dsl συνδεση μου....(εχω τωρα 512/128) ερχεται ανακοινωση εκει που δουλευω πως ολοι οι εργαζομενοι της εταιριας εχουν εκπτωση σε ολα τα πακετα 50%.....so...απο βδομαδα και εγω στο 1Mbit club....με μονο 10.5 παραπανω....:D:D:D

Που δουλευεις ρε συ?:woot:

Το ειδα σημερα ανεβηκα πανω και εμεινα..Απο κοντα εχει καποιες λεπτομερειες

παρα πολυ καλες.Αυτη ειναι η ακριβη εκδοση που βγαινει στα 16 950 ευρω.

Καλο δεν λεω ...αλλα 17χιλιαρικα...crap...:weep:

152nq.th.jpg

Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 20:55]

Το ειδα σημερα ανεβηκα πανω και εμεινα..Απο κοντα εχει καποιες λεπτομερειες

παρα πολυ καλες.Αυτη ειναι η ακριβη εκδοση που βγαινει στα 16 950 ευρω.

Καλο δεν λεω ...αλλα 17χιλιαρικα...crap...:weep:

152nq.th.jpg

κοιτα και το καινουριο 750αρη Gsx-r.............ηρθε και τσακιζει κοκκαλα....χωρις να πρεπει να δωσεις 17χιλιαρικα.:cool:

ναι δεν διαφωνω εχει πολλα καλυτερα.απλα με αιφνιδιασε

γιατι δεν περιμενα να βγαλει κατι τετοιο η Bmw.αν το εβλεπες μεσα στο

μαγαζι διπλα στα αλλα θα ελεγες αποκλειεται να ειναι bmw.btw

περιμενω απαντηση για ενα Honda.αν κατσει πιστευω θα εχω ενα

ηλιθιο χαμογελο επι μονιμου βασεως(και τωρα το εχω οταν με πιανουν αναλαμπες):D

Ρε σεις, ψάχνω να βρω το thread με μια τρελή modα που είχε κάνει μια Γερμανίδα σε ένα Lian Li V2000 αλλά η αναζήτηση δε βοήθησε... Μήπως το έχει πρόχειρο κανείς; Φέτος πρέπει να ήταν...

Βρε το μωρο τι εκανε... Καμια φωτο της εχει να δουμε μπας κ ειναι αυτη ωραια και μονταρισμενη καλα? :hehe:

Αρχική απάντηση από defiant [Χθες, στις 23:55]

καμενος με το wow.

:blink: ρε λες να καταντησει ετσι και ο Samael-ακος?:blink:

:hehe:Μιχαλακι κατεβα Ελλαδα να σε βγαλουμε καμια πιπινoτσαρκα.........εχει πονεσει ο πωπος σου πανω σε αυτην την καρεκλα:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.