Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

συγχαρητηρια για την επιλογη του τραγουδιου που θα μας εκπροσωπησει στη Eurovision. Αξιοι καλλιτεχνες (sic) πραγματικα.

ευτυχως που δε στειλαμε οτι καλυτερο εχουμε, κραταμε καβατζα την παραλιακη και χρυση εφεδρεια για την εκπληξη την εθνικη.

κλείστε το χαζοκούτι ρε.

εγώ δεν βλέπω tv και είμαι ευτυχισμένος!

/. rulez :D

αν είναι δυνατόν να σχολιάζουμε τα τραγούδια της γιουροβίζιον, δηλαδή το my number one είναι καλό τραγούδι? (που βγήκε πρώτο). για πέταμα είναι, όπως και τα περισσότερα νεοελληνικά.

μουσικά δεν αξίζουν euro-cent.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Νικησαμε περσι, συνεπως σιγα μην βγαιναμε πρωτοι και φετος.Ηταν η τελεια ευκαιρια να τους ταραζαμε ολους με μπουζουκια και μαντολινα...

Αρχική απάντηση από sotiris

κλείστε το χαζοκούτι ρε.

εγώ δεν βλέπω tv και είμαι ευτυχισμένος!

/. rulez :D

αν είναι δυνατόν να σχολιάζουμε τα τραγούδια της γιουροβίζιον, δηλαδή το my number one είναι καλό τραγούδι? (που βγήκε πρώτο). για πέταμα είναι, όπως και τα περισσότερα νεοελληνικά.

μουσικά δεν αξίζουν euro-cent.

Τωρα που πες οτι δε βλεπεις Τιβι σε συμπαθω επι 10, αλλα εισαι Λινουξακι ρε γαμωτο :hehe: Τραβα δες το p7010 που σου προτεινα για λαπτοπ να ξεχασεις για παντα τον desktop :daisy:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ποιος ειναι ο τραγουδιστης που θα λαλησει στο σοου

από όσα ακούω από τον περίγυρο, η σ-βίσση.

Αρχική απάντηση από Vadergr

Νικησαμε περσι, συνεπως σιγα μην βγαιναμε πρωτοι και φετος.Ηταν η τελεια ευκαιρια να τους ταραζαμε ολους με μπουζουκια και μαντολινα...

ναι ναι, μήπως ξεχνάς περί τίνος πρόκειται?

είναι σα να βάλεις tarkovsky στα oscar.

Αρχική απάντηση από Maz00nga

Τωρα που πες οτι δε βλεπεις Τιβι σε συμπαθω επι 10, αλλα εισαι Λινουξακι ρε γαμωτο :hehe: Τραβα δες το p7010 που σου προτεινα για λαπτοπ να ξεχασεις για παντα τον desktop :daisy:

το είδα, είναι και ακριβό και υπερβολικά μικρό.

εκεί στα 13-14 wide είναι το ιδανικό, γι' αυτό σκέφτομαι και το άσε-ρε 5562.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 01:39]

Αποκλειεται οι ελληνες να ψηφισαν την μπαλλαντα της καταστροφης και του πεζου στιχου...

Θα αστειεύεσαι βέβαια.

Έχεις συνειδητοποιήσει ποιοι μας κυβερνάνε (τις τελευταίες δεκαετίες);

Ε, δεν εχουν και αλλους να ψηφισουν (μεγαλους εννοω).Ψηφιζουν το εκαστοτε λιγοτερα χειροτερο...

Αρχική απάντηση από spc

Θα αστειεύεσαι βέβαια.

Έχεις συνειδητοποιήσει ποιοι μας κυβερνάνε (τις τελευταίες δεκαετίες);

ποιοι?

Ε, δεν εχουν και αλλους να ψηφισουν (μεγαλους εννοω).Ψηφιζουν το εκαστοτε λιγοτερα χειροτερο...

Α, μάλιστα! Πολύ ωραία λογική! Ψηφίζουμε μόνο ''μεγάλους''! Τα συγχαρητήριά μου! Μην ακούσω όμως μετά κανέναν να διαμαρτύρεται για τα προβλήματά του (α ρε Λεβέντη.....).

Αρχική απάντηση από ea6gka

ποιοι?

’σε κι εσύ ρε George που δεν ξέρεις....:p

Αυτοί που τους αξίζουν!

λολ , καταλαβα , αλλα τι να κανουμε βρε αδερφε δε βαριεσε κλπ , αυτους ξερουμε αυτους εμπιστευομαστε :hehe: σα τη χλωρινη ενα πραμα.

:TD: τα χαλια μας

Ναι, ναι, με αστεϊσμούς Παπαρήγος και τα συναφή, μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνάνε οι μεγάλοι.

Τα δικά σου μυαλά έχει το 80-90% του ελληνικού λαού, μπράβο σας.

Τα ψευτο-διλήμματα "τι να ψηφίσω?" αλλού, σε όποιον δεν αρέσει κανένας να ρίξει άκυρο, όχι να ψηφίσει τον "λιγότερο κακό". Το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή?

Και θα βλέπουμε τον Βουλ...άκη να μας λέει για δίκτυα και για υποκλοπές.

’σε τώρα.

(sorry που στη λέω έτσι, αλλά επιβάλλεται).

ps ακούστε τώρα Βίσση, σας αξίζει :hehe::p

ps ακούστε τώρα Βίσση, σας αξίζει :hehe::p

Και δείτε fame story και π@π@ρια show (πως το λένε δεν ξέρω) και Eurovision και ειδήσεις στο Star και Τατιάνα και μετά τραβάτε να ψηφίσετε αυτούς που σας αξίζουν (επειδή είναι ''μεγάλοι'')!

(Α στο καλό πρωινιάτικα :p)

Sotiri :D, δεν ειπα οτι ψηφιζω εγω ετσι πουθενα.Ετσι ομως το βλεπει ο πολυς ο κοσμος.

Αρχική απάντηση από spc

Και δείτε fame story και π@π@ρια show (πως το λένε δεν ξέρω) και Eurovision και ειδήσεις στο Star και Τατιάνα και μετά τραβάτε να ψηφίσετε αυτούς που σας αξίζουν (επειδή είναι ''μεγάλοι'')!

(Α στο καλό πρωινιάτικα :p)

ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DREAM SHOW :p :P :p

Sotiri :D, δεν ειπα οτι ψηφιζω εγω ετσι πουθενα.Ετσι ομως το βλεπει ο πολυς ο κοσμος.

Γι' αυτό κι εγώ τα λέω σε σένα για να τα ακούν οι άλλοι :hehe::p

Τώρα που το σκέφτομαι, έχεις πολύ θράσος Sotirάκι.

Εσύ δεν είσαι που θα τα ξανασκάσεις στην ACER όντας ευχαριστημένος από τα προιόντα και τις υπηρεσίες της;

Και μετά μιλάς για αυτούς που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους;

:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:16]

Τώρα που το σκέφτομαι, έχεις πολύ θράσος Sotirάκι.

Εσύ δεν είσαι που θα τα ξανασκάσεις στην ACER όντας ευχαριστημένος από τα προιόντα και τις υπηρεσίες της;

Και μετά μιλάς για αυτούς που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους;

:p

Π-π-π-π-πες του κ-κ-κ-και για την Μ-μ-μ-μ-μαρω Λυτρα ρε Τ-τ-τ-τ-τακη!!

Αρχική απάντηση από SLN

Π-π-π-π-πες του κ-κ-κ-και για την Μ-μ-μ-μ-μαρω Λυτρα ρε Τ-τ-τ-τ-τακη!!

:worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.