sotiris Μάρτιος 15, 2006 #14501 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 συγχαρητηρια για την επιλογη του τραγουδιου που θα μας εκπροσωπησει στη Eurovision. Αξιοι καλλιτεχνες (sic) πραγματικα. ευτυχως που δε στειλαμε οτι καλυτερο εχουμε, κραταμε καβατζα την παραλιακη και χρυση εφεδρεια για την εκπληξη την εθνικη. κλείστε το χαζοκούτι ρε. εγώ δεν βλέπω tv και είμαι ευτυχισμένος! /. rulez αν είναι δυνατόν να σχολιάζουμε τα τραγούδια της γιουροβίζιον, δηλαδή το my number one είναι καλό τραγούδι? (που βγήκε πρώτο). για πέταμα είναι, όπως και τα περισσότερα νεοελληνικά. μουσικά δεν αξίζουν euro-cent.
Vadergr Μάρτιος 15, 2006 #14503 Μάρτιος 15, 2006 Νικησαμε περσι, συνεπως σιγα μην βγαιναμε πρωτοι και φετος.Ηταν η τελεια ευκαιρια να τους ταραζαμε ολους με μπουζουκια και μαντολινα...
Maz00nga Μάρτιος 15, 2006 #14504 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris κλείστε το χαζοκούτι ρε. εγώ δεν βλέπω tv και είμαι ευτυχισμένος! /. rulez αν είναι δυνατόν να σχολιάζουμε τα τραγούδια της γιουροβίζιον, δηλαδή το my number one είναι καλό τραγούδι? (που βγήκε πρώτο). για πέταμα είναι, όπως και τα περισσότερα νεοελληνικά. μουσικά δεν αξίζουν euro-cent. Τωρα που πες οτι δε βλεπεις Τιβι σε συμπαθω επι 10, αλλα εισαι Λινουξακι ρε γαμωτο Τραβα δες το p7010 που σου προτεινα για λαπτοπ να ξεχασεις για παντα τον desktop :daisy:
sotiris Μάρτιος 15, 2006 #14505 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ποιος ειναι ο τραγουδιστης που θα λαλησει στο σοου από όσα ακούω από τον περίγυρο, η σ-βίσση. Αρχική απάντηση από Vadergr Νικησαμε περσι, συνεπως σιγα μην βγαιναμε πρωτοι και φετος.Ηταν η τελεια ευκαιρια να τους ταραζαμε ολους με μπουζουκια και μαντολινα... ναι ναι, μήπως ξεχνάς περί τίνος πρόκειται? είναι σα να βάλεις tarkovsky στα oscar. Αρχική απάντηση από Maz00nga Τωρα που πες οτι δε βλεπεις Τιβι σε συμπαθω επι 10, αλλα εισαι Λινουξακι ρε γαμωτο Τραβα δες το p7010 που σου προτεινα για λαπτοπ να ξεχασεις για παντα τον desktop :daisy: το είδα, είναι και ακριβό και υπερβολικά μικρό. εκεί στα 13-14 wide είναι το ιδανικό, γι' αυτό σκέφτομαι και το άσε-ρε 5562.
sotiris Μάρτιος 15, 2006 #14507 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka η βισσυ?!!!!! !!!!! !!!!! καρατσεκαρισμένοhttp://www.eurovision.tv/english/greece.htm
spc Μάρτιος 15, 2006 #14508 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 01:39] Αποκλειεται οι ελληνες να ψηφισαν την μπαλλαντα της καταστροφης και του πεζου στιχου... Θα αστειεύεσαι βέβαια.Έχεις συνειδητοποιήσει ποιοι μας κυβερνάνε (τις τελευταίες δεκαετίες);
Vadergr Μάρτιος 15, 2006 #14509 Μάρτιος 15, 2006 Ε, δεν εχουν και αλλους να ψηφισουν (μεγαλους εννοω).Ψηφιζουν το εκαστοτε λιγοτερα χειροτερο...
ea6gka Μάρτιος 15, 2006 #14510 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spc Θα αστειεύεσαι βέβαια.Έχεις συνειδητοποιήσει ποιοι μας κυβερνάνε (τις τελευταίες δεκαετίες); ποιοι?
spc Μάρτιος 15, 2006 #14511 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Ε, δεν εχουν και αλλους να ψηφισουν (μεγαλους εννοω).Ψηφιζουν το εκαστοτε λιγοτερα χειροτερο... Α, μάλιστα! Πολύ ωραία λογική! Ψηφίζουμε μόνο ''μεγάλους''! Τα συγχαρητήριά μου! Μην ακούσω όμως μετά κανέναν να διαμαρτύρεται για τα προβλήματά του (α ρε Λεβέντη.....). Αρχική απάντηση από ea6gka ποιοι? ’σε κι εσύ ρε George που δεν ξέρεις.... Αυτοί που τους αξίζουν!
ea6gka Μάρτιος 15, 2006 #14513 Μάρτιος 15, 2006 λολ , καταλαβα , αλλα τι να κανουμε βρε αδερφε δε βαριεσε κλπ , αυτους ξερουμε αυτους εμπιστευομαστε σα τη χλωρινη ενα πραμα. τα χαλια μας
sotiris Μάρτιος 15, 2006 #14514 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Ε, δεν εχουν και αλλους να ψηφισουν (μεγαλους εννοω).Ψηφιζουν το εκαστοτε λιγοτερα χειροτερο... Ναι, ναι, με αστεϊσμούς Παπαρήγος και τα συναφή, μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνάνε οι μεγάλοι. Τα δικά σου μυαλά έχει το 80-90% του ελληνικού λαού, μπράβο σας. Τα ψευτο-διλήμματα "τι να ψηφίσω?" αλλού, σε όποιον δεν αρέσει κανένας να ρίξει άκυρο, όχι να ψηφίσει τον "λιγότερο κακό". Το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή? Και θα βλέπουμε τον Βουλ...άκη να μας λέει για δίκτυα και για υποκλοπές. ’σε τώρα. (sorry που στη λέω έτσι, αλλά επιβάλλεται). ps ακούστε τώρα Βίσση, σας αξίζει
spc Μάρτιος 15, 2006 #14515 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisps ακούστε τώρα Βίσση, σας αξίζει Και δείτε fame story και π@π@ρια show (πως το λένε δεν ξέρω) και Eurovision και ειδήσεις στο Star και Τατιάνα και μετά τραβάτε να ψηφίσετε αυτούς που σας αξίζουν (επειδή είναι ''μεγάλοι'')! (Α στο καλό πρωινιάτικα )
Vadergr Μάρτιος 15, 2006 #14516 Μάρτιος 15, 2006 Sotiri , δεν ειπα οτι ψηφιζω εγω ετσι πουθενα.Ετσι ομως το βλεπει ο πολυς ο κοσμος.
sotiris Μάρτιος 15, 2006 #14517 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spc Και δείτε fame story και π@π@ρια show (πως το λένε δεν ξέρω) και Eurovision και ειδήσεις στο Star και Τατιάνα και μετά τραβάτε να ψηφίσετε αυτούς που σας αξίζουν (επειδή είναι ''μεγάλοι'')! (Α στο καλό πρωινιάτικα ) ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DREAM SHOW :P Αρχική απάντηση από Vadergr Sotiri , δεν ειπα οτι ψηφιζω εγω ετσι πουθενα.Ετσι ομως το βλεπει ο πολυς ο κοσμος. Γι' αυτό κι εγώ τα λέω σε σένα για να τα ακούν οι άλλοι
spc Μάρτιος 15, 2006 #14518 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Τώρα που το σκέφτομαι, έχεις πολύ θράσος Sotirάκι. Εσύ δεν είσαι που θα τα ξανασκάσεις στην ACER όντας ευχαριστημένος από τα προιόντα και τις υπηρεσίες της; Και μετά μιλάς για αυτούς που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους;
SLN Μάρτιος 15, 2006 #14519 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:16] Τώρα που το σκέφτομαι, έχεις πολύ θράσος Sotirάκι. Εσύ δεν είσαι που θα τα ξανασκάσεις στην ACER όντας ευχαριστημένος από τα προιόντα και τις υπηρεσίες της; Και μετά μιλάς για αυτούς που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους; Π-π-π-π-πες του κ-κ-κ-και για την Μ-μ-μ-μ-μαρω Λυτρα ρε Τ-τ-τ-τ-τακη!!
spc Μάρτιος 15, 2006 #14520 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Π-π-π-π-πες του κ-κ-κ-και για την Μ-μ-μ-μ-μαρω Λυτρα ρε Τ-τ-τ-τ-τακη!! :worship: :worship: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.