Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def

χρονια ανχοδη καταθληψη.Συγνωμη που σας ζαλιζω με τα δικα μου

Ωχ, καταλαβαίνω απόλυτα... Κι εμένα με πιάνει συχνά αλλά μέχρι τώρα δεν ξέρω να μου έχει γίνει πάθηση...

Ψάξε να βρεις μια καλή κοπέλα και μερικούς καλούς φίλους. Αυτό μόνο του είναι η μισή θεραπεία..... :)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Και η άλλη μισή είναι να ξεκινήσεις ένα χόμπυ που να σε κάνει να ξεχνιέσαι, πχ, κηπουρική, ψάρεμα, κτλ

Αρχική απάντηση από spc

Πήρες κιόλας quad sli 7900gt βρε θηρίο;

:p

κοιμαμε και μερικες ωριτσες παραπανω πεφτω στις 11το βραδυ και ξυπναω στις 3 το μεσημερι,δυστηχως αυτα τα φαρμακα προκαλουν πολλες παρενεργειες οταν ξυπνας εχεις πονοκεφαλους.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Παίρνε μαζί με αυτά τα φάρμακα και ένα Depon.... :hehe::)

ειναι συνδιασμος αντικαταθληπτικων + ηρεμηστικων- ανχωλιτικων

Γμσ τα δλδ... Κουράγιο φίλε μου και όλα θα πάνε καλά! Απλώς ακολούθα αυτά που σου είπα εγώ και ο Astro και θα νιώσεις σίγουρα καλύτερα... :)

οκ σας ευχαριστω ειναι καλο να σταματησουμε εδω την συζητηση να μην γινομαστε κουραστικοι στα αλλα τα παιδια.Σας ευχαριστω ολους σας:flower:

727 σελίδες έχουν περάσει λέγοντας ο καθένας τα δικά του. Αν διαβάσεις το αρχικό post του Ζάχου, αυτό το θέμα είναι κάτι σαν ομαδική ψυχανάλυση (οπότε τα ποστς πάνε ανάλογα με το βαθμό που χρήζει κάποιος ψυχανάλυση - έτσι δεν είναι ea6gka; :p ) αν ήταν να κουράσουμε κάποιον, τότε το έχουμε κάνει ήδη εδώ και πολύ καιρο ;)

Αρχική απάντηση από astrolabos

727 σελίδες έχουν περάσει λέγοντας ο καθένας τα δικά του. Αν διαβάσεις το αρχικό post του Ζάχου, αυτό το θέμα είναι κάτι σαν ομαδική ψυχανάλυση (οπότε τα ποστς πάνε ανάλογα με το βαθμό που χρήζει κάποιος ψυχανάλυση - έτσι δεν είναι ea6gka; :p ) αν ήταν να κουράσουμε κάποιον, τότε το έχουμε κάνει ήδη εδώ και πολύ καιρο ;)

ξερεις το ειπα καλοπροερετα, να μην λενε να κοιτα μας μιλαει συνεχεια για το προβλημα του

:)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:32]

ξερεις το ειπα καλοπροερετα, να μην λενε να κοιτα μας μιλαει συνεχεια για το προβλημα του

:)

Ε σιγά μωρέ "το πρόβλημά σου"! Τι να πει κι ο spc; Το ίδιο είναι να είσαι καταθλιπτικός, με το να είσαι καταθλιπτικός και να έχεις και μια μερικώς πετυχημένη εγχείρηση αλλαγής φύλου; :boxed:

Αρχική απάντηση από Chosen

Ε σιγά μωρέ "το πρόβλημά σου"! Τι να πει κι ο spc; Το ίδιο είναι να είσαι καταθλιπτικός, με το να είσαι καταθλιπτικός και να έχεις και μια μερικώς πετυχημένη εγχείρηση αλλαγής φύλου; :boxed:

:clap: :rofl:

και για να μην ξεχνιομαστε με αφορμη το ποστ του αστρολαβου , Here's the Daddy

ea6gka 923

Makis Hourdakis 752

greekfragma 571

SLN 558

spc 552

RootX 549

YDinopoulos 513

astrolabos 480

esdee 374

Βασιλης 374

Αρχική απάντηση από Chosen

Αυτό θα πει πωλητές με @@!

Όλα τα λεφτά το σχόλιο του register: "We phoned Dell to ask them for comment and they very nearly sold us a $6,000 storage array.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ea6gka 923

Makis Hourdakis 752

greekfragma 571

SLN 558

spc 552

RootX 549

YDinopoulos 513

astrolabos 480

esdee 374

Βασιλης 374

Ξέρω ένα καλό ψυχίατρο Γιώργη ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

ea6gka 923

Makis Hourdakis 752

greekfragma 571

SLN 558

spc 552

RootX 549

YDinopoulos 513

astrolabos 480

esdee 374

Βασιλης 374

Χρήζουμε και οι δυο καλής ψυχανάλυσης.... :hehe: :hehe: :hehe:

Δλδ, για να καταλάβω, 38 σελίδες απο τις 727 τις έχω γράψει εγώ; OMG! Συγκινήθηκα... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.