Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Κάνα δίσκο που να παίζει ίσως? :devil:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Και κανα τροφοδοτικό, βάλε και κανα τροφοδοτικό :p

λοοοοολ

take a number boys! :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Καλορίζικη Root;)

Να τα χιλιάσετε: RootX (33)

Να γιατί πήρε καινούρια οθόνη το παλικάρι, σωστά? ;) Καλορίζικη βρε και χρόνια πολλά! Σκεφτόμουν να σου κάνω και δωράκι μια ωραιότατη φωτογραφιούλα της Bellucci για να κοσμίσει το desktop αλλά μάλλον είναι κάτι παραπάνω από προκλητική και δεν κάνει...

:p

[edit:τώρα το είδα και έμεινα εντυπωσιασμένος: http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4155330 Δείτε τι χάναμε τόσον καιρό!]

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Γιατι να πας σε ABIT?

μου την συστησε χθες το αδελφακι μου απο Σουηδια Βασιλη παρα πολυ καλη.Αν δεν την βρω εδω θα την παρω απο πανω.Παντος απο Πεμπτη εφαγα τα μαγαζια εδω Ελλαδα και δεν την φερανε,το sli ειναι επι 32 δλδ 2χ16 καθαρα,και κλοκια παει τρελλα,ενας φιλος του που ειναι μελος του κλοκ φορουμ της Στοχολμης την ξεσκισε

Συναμιλια με εναν ισπανο φιλο...

|\| [_> /\ ( says:

How fast i sur internet?

| |\| [_> /\ ( says:

i have 2mbit down but just 512 up

GoriLLaKoS says:

OMG

GoriLLaKoS says:

512/128 here

GoriLLaKoS says:

how do you pay for this......

| |\| [_> /\ ( says:

my parents pay for this

GoriLLaKoS says:

HOW ?

| |\| [_> /\ ( says:

its about 40 euro /month

2Mbit - 256K up, 22 λίρες τον μήνα (33 ευρώ), ετήσια συνδρομή.

broadband5rq.th.jpg

Αθήνα τα χριστούγεννα στην isdn64, ήταν σαν να οδηγούσα cinquecento ενώ δυο μέρες πριν οδηγούσα enzo... :cry:

"..but just 512 up" :nerd::D

γιατι δεν ριχνουν το upload στην ελλαδα , αυτο ειναι που κανει ακριβο τη συνδρομη. Πχ στην ελλαδα στα 2048 ειναι 640 , πολυ πιο πανω απο πολλες ευρωπαικες χωρες, Αν το ριξουν στο μισο νομιζω θα πεσουν οι τιμες πολυ

O πατέρας μου μόλις έγινε μέλος σε forum. Είμαι τόσο συγκινημένος που είδα τον πατέρα μου να προκώβει... :cry:

:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

O πατέρας μου μόλις έγινε μέλος σε forum. Είμαι τόσο συγκινημένος που είδα τον πατέρα μου να προκώβει... :cry:

:hehe: :hehe: :hehe:

gotcha:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.