Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

http://robin.sourceforge.net

ένα λειτουργικό στον browser (από εκεί ποστάρω :p)

Πρωτη φορα κανω Browse μεσω Browser μεσα στον Browser μου :p

Για καντε Browse με τον Browser μεσα στον Browser σας στην ιδια ιστοσελιδα του Ο/S!

καλημερα και καλο 3μερο παιδια,καλα να περασατε οπου και να πατε:)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Καλημερα παιδες ! Εγω εχω 2μερο:( , μιας κ Δευτερα ειναι full εργασιμη για την εταιρια που δουλευω :TD:

καλα να περασεις στο 2μερο

Καλημερα παιδες ! Εγω εχω 2μερο:( , μιας κ Δευτερα ειναι full εργασιμη για την εταιρια που δουλευω :TD:

Εβραιοι ειναι οι ιδιοκτητες της εταιρειας????? :p

Καλημερα και καληνυχτα για μενα, 2 ωρες υπνακο δε θα με βλαψουν πριν το μαθημα, εχουμε κ τσαρκα σημερα στην πολη! :hehe: Kαλα να περασετε ρεμαλια οτι κ αν κανετε το ΣουΚου :flower:

η βιβοντι εριξε τις τιμες τις 1024ρας στα επιπεδα περιπου της 512ρας , εφυγε αιτηση on the fly και περιμενω ενεργοποιηση , ξαδερφε ειναι πολλα τα DVD :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:13]

η βιβοντι εριξε τις τιμες τις 1024ρας στα επιπεδα περιπου της 512ρας , εφυγε αιτηση on the fly και περιμενω ενεργοποιηση , ξαδερφε ειναι πολλα τα DVD :hehe:

που ειναι το 3το part του winrar οεοεοεοοεοεοεοοεοεοεοοεοε

οοεεο

οεεο

οε

οε

οεο

Αρχική απάντηση από knight_77

Εβραιοι ειναι οι ιδιοκτητες της εταιρειας????? :p

Οχι. Ορθοδοξοι ειναι οι γονεις μου ;)

Aλλα δυστυχως ειναι η φυση του επαγγελματος που δεν σηκωνει αργιες. Περαν απο καποιες μεγαλες σαν Χριστουγεννα/Πασχα/1η Μαιου...

πες τους τουλαχιστον να σου πληρωσουν τις υπερωριες γιατι αλλιως θα τους καταγγειλεις! :D

Οχι. Ορθοδοξοι ειναι οι γονεις μου ;)

Aλλα δυστυχως ειναι η φυση του επαγγελματος που δεν σηκωνει αργιες. Περαν απο καποιες μεγαλες σαν Χριστουγεννα/Πασχα/1η Μαιου...

:slap: Kαλο κουραγιο....Και εμεις που δεν θα δουλευουμε δεν θα καταλαβουμε και πολλα...

Μπαμπακια, σκασε κ δουλευε :p

ΤΟ ΣΤΡΩΣΕ ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΙΟΝΙ ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :jump: :jump: :jump: :clap: :clap: :clap: :jump1: :jump1: :jump1: :happy2: :happy2: :happy2:

Αρχική απάντηση από ea6gka

καλο κουραγιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.