Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

RIP :rip: στον πιτσιρικα που αφησε το πρωι στη μεσογειων τη τελευταια του πνοη πριν απο 20 λεπτα, αλλα οταν πεφτεις πανω στα ματια γατας ακρανωτος οι πιθανοτητες να σου γινει κιμας το κεφαλι ειναι μεγαλες [οπως και εγινε]

γμτ πρωι πρωι μπροστα μου κιολας :weep:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ματια γατας λεγονται τα Φωσφορούχα που ειναι καρφωμενα στις διαγραμισεις , ειναι μεταλικα και ειναι θανατηφορα πολυ αν σε βρουνε "βολικα". ε αυτος μαλλον εκει πανω χτυπησε το κεφαλι του

cat eyes... αυτές οι βλακιές που γλυστράνε απίστευτα και αντανακλούν το φως τη νύχτα, που έχουν σχεδόν όλες οι λεωφορειολωρίδες

’τιμα δίτροχα... Μόνο που σκέφτομαι πως θα γίνουν οι γονέις του, τρελαίνομαι...

Και επειδή δε πρέπει να μας παίρνει απο κάτω:

Καινουρια μπαταρια για το λαπτοπ: 50 Ευρω

Αναπαυτικο μαξιλαρι: 20 Ευρω

Χυμος ανανα: 2 Ευρω

Να σβηνει το λαπτοπ μετα απο 3,5 ωρες λειτουργιας επειδη χαζευεις το site με τα 1800 πιπινακια (πανω που εχει αρχισει να ξεποναει το ματι σου :hehe: )

Αξία: Ανεκτίμητη!

Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε οι έξυπνοι - μάγκες - cool - τα κάνω όλα και συμφέρω Έλληνες μηχανόβιοι να φοράμε κράνος και για διαδρομές μέχρι το περίφτερο

Και ταυτοχρονα να αξιωθει και η πολιτεια να φτιαξει δρομους της προκοπης...

:rip: στο παλικαρι...

’τιμα δίτροχα... Μόνο που σκέφτομαι πως θα γίνουν οι γονέις του, τρελαίνομαι...

Δεν φταινε οι μηχανες φιλε μου.Το κλουβιο το κεφαλι μας φταει

Φταινε δε φταινε οι μηχανες, εγω ξερω πως ο ξαδερφος μου θα εκανε διακοπες μαζι μου το καλοκαιρι αν ειχε παρει το αυτοκινητο εκεινη την γ@Μημενη μερα κ οχι την μηχανη. Και ναι φορουσε κρανος και ναι πηγαινε με 40. Με τα μαθηματικα κ τις πιθανοτητες δε τολμα να παιξει ουτε ο Θεος, μηχανη = κινδυνος*10^10

Αρχική απάντηση από FrOsT

Μόνο με 2ρα είχα πρόβλημα, αλλά με τις καινούριες sub 1.26 γραμμές και το 11e (beta) setup λύθηκε :p

Αχ ατιμη frosta αν δεν επεζε λιγο ο παπους με τις αναρτησεις να δουμε τι θα κανες... :whistling

ρε παιδες , υπαρχει τροπος να βλεπω οταν γινεται μεταφορα αρχειου σε LAN να μου δειχνει εκτος απο τη μπαρα και με ποση ταχυτητα ερχεται , πχ 20mb/s?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ρε παιδες , υπαρχει τροπος να βλεπω οταν γινεται μεταφορα αρχειου σε LAN να μου δειχνει εκτος απο τη μπαρα και με ποση ταχυτητα ερχεται , πχ 20mb/s?

Ή linux θα βάλεις ή Vista. :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

DU Meter(ή παρεμφερές), ή σαν περήφανος win user φτιάνεις ένα με performance counters :)

Γουστάρετε παλιο(παθήσεις των δοντιών-χαρακτηρηστικό κάποιων ηλικιωμένων δέντρων) το χιουμοράκι Γουϊντοουζ-Λαϊνουξ ε?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.