Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πέτρο στο έχω αγοράσει ήδη.... :D

Καλά, δε με βλέπω να το κερδίζω αυτή τη φορά... Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 21:00 και τώρα είναι 02:00 και πάω να παίξω το παιχνίδι του τρίτου γύρου.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν μέσο όρο ηλικίας 22 χρόνια και αυτή τη στιγμή, με 3-4 ώρες ύπνο (το πολύ) είναι σα να ξυπνήσανε μόλις. I'm too old for this shit...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Είπε κανείς τπτ για μεταλλαγμένα; :rolleyes:

Το λεμόνι που βλέπετε είναι πραγματικό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φρουτιέρα της κουζίνας... :blink:

post-753-1416072460,5368_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Είπε κανείς τπτ για μεταλλαγμένα; :rolleyes:

Το λεμόνι που βλέπετε είναι πραγματικό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φρουτιέρα της κουζίνας... :blink:

Δεν είναι μεταλλαγμένο, απλά ο αγρότης είχε υπερβολικό ζήλο και έριξε λίγο περισσότερη αυξίνη από αυτή που θα έπρεπε.

Eιμαι συγκινημενος....

Για πρωτη φορα μετα απο 1.5 μηνα DSL κατεβαζω με 35 -40 στην 384 μου!!

Παρακαλουνται οι "κατοικοι" του DSLAM Κωνσταντινουπολεως να με αφησουν να χαρω λιγο ακομα αυτο το γλυκο Κυριακατικο πρωινο...

@2cpu...

Θα το εψαχνα σε ιμιτασιον φαση αλλα δεν ειμαι για βολτες σε συνεργεια απο δω κι απο κει γιατι οπως καταλαβαινεις ειναι επικινδυνη φαση. Το συνεργειο της peugeot ειναι 300 μετρα απο το σπιτι οποτε μεχρι εκει "τσουλαει"...

Thanks για το tip με την ασφαλεια. Θα το κοιταξω αυριο.

Παιζει Coca Cola :p

@Makis

Ε κατσε, εγω που τρελενομαι για λεμοναδα, γιατι να μη βγαζω ενα ποτηρι ανα λεμονι δηλαδης, δε με σκεπτεσαι? :p:hehe:

Μου φαίνεται πως δεν το πιάσατε..... Το λεμόνι είναι κανονικού μεγέθους ή τέσπα ελάχιστα μεγαλύτερο απο το κανονικό. Όντως στη φωτογραφία φαίνεται κάπως μεγάλο...

Αλλά τα.............κερατάκια δεν τα πρόσεξε κανείς; :blink:

Ο Armageddon πλησιάζει λέμεεεεεε!!!!!!!!! :hehe:

Μπας κ συ εχεις μικρα χερια ρε? :p

(Κ ας ελπισουμε οτι η μπαταρια που ερχεται θα κανει γαντι στο λαπτοπακι, γιατι αν κανει... 6+ ωρες αυτονομιας αναμενονται :D )

Γιατί μερικούς χρήστες στο msn του βλέπω μέσα αλλά χωρίς avatar, μιλάμε κανονικά και μετά απο λίγο βλέπω να βγαίνουν και να ξαναμπαίνουν αμέσως με avatar, fonts κτλ κανονικά;

ακούσατε τίποτα για επιθέσεις τούρκων χακεράδων σε ελληνικά φόρουμ?

την τελευταία εβδομάδα έχουν τσακίσει 3-4 φόρουμ κυρίως απο το χώρο του αυτοκινήτου

Βρε μη φοβαστε, εγκαταστηστε το baklavas.exe κ οταν επιτεθουν θα γλυκαθουν κ θα τους πιασουμε στα πρασα :hehe: (BTW, δουλεψε ο ρημαδοκονεκτορας, τωρα HI-FI με PDA Και σκληρο δισκο οεο :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.