Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Kι εγω απολυτα ευχαριστημενος απο το play... Mονο potential μειονεκτημα οτι το ΕΛΤΑ δεν το λαμβανει σαν δεμα, αλλα σαν γραμμα, οποτε καθε φορα το βρισκω πεταμενο στην εισοδο του σπιτιου μου το βραδυ που γυρναω. Ευτυχως δεν το εχει καβατζωσει κανεις ολες αυτες τις φορες που εχει ερθει δεμα.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Kι εγω απολυτα ευχαριστημενος απο το play... Mονο potential μειονεκτημα οτι το ΕΛΤΑ δεν το λαμβανει σαν δεμα, αλλα σαν γραμμα, οποτε καθε φορα το βρισκω πεταμενο στην εισοδο του σπιτιου μου το βραδυ που γυρναω. Ευτυχως δεν το εχει καβατζωσει κανεις ολες αυτες τις φορες που εχει ερθει δεμα.

που μενεις βρε ? :hehe:

Βασικά δε λέω για το delivery αλλά για το αν την ημερομηνία που το play λέει ότι θα είναι διαθέσιμο το παιχνίδι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει. Επειδή το παιχνίδι που έγραψα ΘΑ βγει στην αγορά και το κάθε site λέει το κοντό και το μακρύ του για release date..

Αρχική απάντηση από SLN

το αυτό

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όταν μια χώρα βγάζει προσωπικότητες επιπέδου Τρότσκυ, είναι πολύ φυσικό να υπάρχει ποιότητα. Τώρα θα μου πείτε ο Στάλιν πως προέκυψε. Ε, σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...

Metallica - Kill 'em all

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:43]

τι πάθανε? δεν κατεβαίνει το τορρεοαρχείο?

Το τορρεοαρχείο με σκότωσε :p

Ασχετο, οι μουσουλμάνοι δεν ξέρουν οτι "Jack (Bauer) lives here"; Τι πήγαν να κάνουν;

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 16:21]

Δεν το 'χω κρυφο...

Στην... Πατρα :p

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...????????? Ου ρε παλιοΠατρινεεεεεεε......:p :P

Εγω δεν μενω στην Πατρα....χεχεχε στην Ανθουπολη μενω.....:giveup: :slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.