Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Και να σκεφτεις οτι σ'εκεινο το παιχνιδι ηταν μεσα ο πατερας μου με την αδερφη μου 3 χρονων κι εφυγαν 10 λεπτα πριν τελειωσει!Εγω γεννηθηκα 7 μηνες αργοτερα..

Οπως και να το κανουμε δεν ξεχνιεται εκεινη η μερα.Μακαρι να μην συμβει ποτε κατι αντιστοιχο σε καμια ομαδα..οσο το σκεφτομαι μια λεξη πλαναται γυρω μου..ΚΡΙΜΑ!Παω να την πεσω πριν αρχισω να θλιβομαι περισσοτερο..:weep:

Αρχική απάντηση από F117

@RootX

????????γιατί??????? δεν νομίζω να το οφελείσει αμα το σβήσει....το είχανε κάνει κ άλλοι αλλά δεν βοήθησε !!!!!το έχω διαβάσει κ αλλού.....

Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πανε 24 χρονια. Τιμη και δοξα στα 21 αδελφια που χαθηκαν !:rip:

Εχμ... Τι ακριβώς έγινε τότε; Επειδή εγώ είμουν αγέννητος ακόμα... :(

Αρχική απάντηση από ea6gka

και σπουδαγμενες ολες , οικονομικα πολυτεχνεια , κοριτσια για παντρεια 100%

Όταν μια χώρα βγάζει προσωπικότητες επιπέδου Τρότσκυ, είναι πολύ φυσικό να υπάρχει ποιότητα. Τώρα θα μου πείτε ο Στάλιν πως προέκυψε. Ε, σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όταν μια χώρα βγάζει προσωπικότητες επιπέδου Τρότσκυ, είναι πολύ φυσικό να υπάρχει ποιότητα. Τώρα θα μου πείτε ο Στάλιν πως προέκυψε. Ε, σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...

ξερεις , τωρα θα βγουνε οι σταλινικοι να πουνε

"το καλαισθητο θεαμα αυτο ειναι προιον της γενετικης διαλογης που εφαρμοστηκε την 25ετια διακυβερνησης του πατερα Σταλιν κατα την οποια τελειοποιηθηκε το θηλυκο γενος στην μητερα ρωσσια"

:hehe:

Παρήγγειλα (ο τεμπελης) ένα ασύρματο τηλέφωνο από το πλαίσιο (ο μ@λακας). Χτες με πήραν και μου είπαν ότι θα έρθει σήμερα. Σήμερα με ξαναπήραν και μου είπαν ότι έρχονται. 1 ώρα μετά με παίρνει ο κούριερ και μου λέει "Είμαστε Πλουτάρχου 9 αλλά δεν βρίσκουμε τη μονοκατοικία", ??? λέω. Του λέω που ακριβώς είστε? Μου λέει εδώ στο Κολωνάκι.

Μένω Γέρακα.-

Kακος ψοφος και φρικιαστικος θανατος απο πνιγμο,καρχαρια,μαχαιρι ή φωτια να βρει τον βρωμιαρη φορτηγατζη που μου γαμ*σε το αμαξι σημερα τα ξημερωματα και την κοπανησε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.