Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 10:17]

4)Το αναμενομενο ,οι Crucial παρεδωσαν το πνευμα τελικα , ασχετα εαν στο μεμτεστ δεν πετανε λαθη , αλλα ηταν πολυ περηφανες να πανε μονες τους πηραν και τον 4400+ μαζι τους........Ευθεια παμε....

Λολ??

:tomato: :tomato:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis

Την τυχη μου !!!! Ειχα μια ελπιδα μεσα μου οτι εαν αλλαξει ο μηνας θα φυγει η γκαντεμια.......

Απολογισμος

1)3 ραπτορες για rma

2)Αρκετοι μεγαλοι δισκοι αλλοι προβληματικοι αλλοι με εικονικα bad sectors , ευτυχως χωρις απωλεια δεδομενων.

3)Το εξτρα φανακι στην dfi χαλαει , εδω το γαμωτο παει στην ταλαιπωρια να αλλαξει το φανακι.

4)Το αναμενομενο ,οι Crucial παρεδωσαν το πνευμα τελικα , ασχετα εαν στο μεμτεστ δεν πετανε λαθη , αλλα ηταν πολυ περηφανες να πανε μονες τους πηραν και τον 4400+ μαζι τους........Ευθεια παμε....

5)Τα γ@μημενα χιονια αναβεαλαν την εξεταστικη ...και ετσι το ονειρο μου να δωσω ολα τα μαθηματα του εξαμηνου σε 2 μερες θα γινει πραγματικοτητα.....

Και σαν μην εφταναν ολα αυτα χθες το βραδυ ο Doom Networks επεσε και δεν προλαβα να σκισω τον Frost στο CoD :)

αφου καταβαθος εισαι Intelας.... Παρε Αsus P5WD2 + 930/940/950 να βρεις την υγεια σου.

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:27]

αφου καταβαθος εισαι Intelας.... Παρε Αsus P5WD2 + 930/940/950 να βρεις την υγεια σου.

Ετσι ετσι!! Ιντελ ROLEX!!!

Aκομα και ο cerneton σπερνει!!!

Χωμα πιανεις, χρυσαφι γινεται με αυτη την εταιρια!!!

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88570 *

*link sponsored by Tom-φερνω-4-διπλες-στο-μαζεμα

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:44]

εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα, άλλο πράμα το ιdέλ.

Εσυ τι θιχτηκες δηλαδης??

Σου κοψαμε το μεροκαματο?? Αντε διαβασε κανα μαθημα να παρεις πτυχιο να γινεις ανεργος!

Αρχική απάντηση από SLN

Εσυ τι θιχτηκες δηλαδης??

Σου κοψαμε το μεροκαματο?? Αντε διαβασε κανα μαθημα να παρεις πτυχιο να γινεις ανεργος!

Έχω laptop centrino, δε μασάι μία.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:11]

... μασάι ...

Sotos da muzzic lovah

Wolfgang Amadeus Mozart

Dmitry Shostakovic

Φοιβος

Αρχική απάντηση από unseen

Κοιτα οι micron και στον Ιντελ θα την παθαιναν την ζημια .Οι δισκοι στον Ιντελ-σερβερ ηταν ....οποτε παμε στην γνωστη αρμενικη κουβεντα >>αρμε μποκου σκατο.

Για τις Crucial στο είχα πει...

Για τους hdd απλά είσαι γκαντεμόσαυρος

και για το cod2, πρόσεχε μην σκίσεις κάνα καλτσόν...

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:51]

εδω τον σκοτωνει η μαρια και ψαχνει να δει απο που του ηρθαν... :p

Aφου της ριχνει 8 σφαιρες στο κεφαλι!!! Τις μετρησε!!

Αλλα το κολπο ειναι γνωστο με το λιγο laggarisma παραπανω!!

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 10:17]

Την τυχη μου !!!! Ειχα μια ελπιδα μεσα μου οτι εαν αλλαξει ο μηνας θα φυγει η γκαντεμια.......

Απολογισμος

1)3 ραπτορες για rma

2)Αρκετοι μεγαλοι δισκοι αλλοι προβληματικοι αλλοι με εικονικα bad sectors , ευτυχως χωρις απωλεια δεδομενων.

3)Το εξτρα φανακι στην dfi χαλαει , εδω το γαμωτο παει στην ταλαιπωρια να αλλαξει το φανακι.

5)Τα γ@μημενα χιονια αναβεαλαν την εξεταστικη ...και ετσι το ονειρο μου να δωσω ολα τα μαθηματα του εξαμηνου σε 2 μερες θα γινει πραγματικοτητα.....

Και σαν μην εφταναν ολα αυτα χθες το βραδυ ο Doom Networks επεσε και δεν προλαβα να σκισω τον Frost στο CoD :)

edit Μου εφυγε και η Eizo απο τα χερια με αποτελεσμα να σπασει....

Μολις ηρθα σπιτι και ειδα οτι επεσε ο κομβος... τωρα ειναι οκ

doom networks up and running.

Και να ήταν lagarisma μόνο καλά θα ήταν, με *** στα connection interupted χθες...

Και με το που μπόρεσα τα ξημερώματα να παίξω λίγο αξιόπρεπος χωρίς να με πετάει κάθε 3 και λίγο τα Doom networks έπεσαν!!!

Τυχέο??? Δεν νομίζω...

Ξέρει κανείς τι panel φοράει η LG 1717S; S-IPS; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168253

Πήρανε κάτι τέτοιες για το εργαστήριο πληροφορικής στο σχολείο και μου φάνηκαν αρκετά καλές και με καλές γωνίες θέασης. Κατα καιρούς ρίχνω μια ματιά σε διάφορες οθόνες σε μαγαζιά πληροφορικής αλλά βλέπω έχουν βελτιωθεί αρκετά τελευταία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.