Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly

Μαμω την Hol και τον πΟΤΕ... ακόμα περιμένω.. αντε να δούμε πότε θα'ρθει η 512...

A new spammer will spawn... greater than spc :p:P:P

Μην τον προκαλεις κ συ ντε...

Την τυχη μου !!!! Ειχα μια ελπιδα μεσα μου οτι εαν αλλαξει ο μηνας θα φυγει η γκαντεμια.......

Απολογισμος

1)3 ραπτορες για rma

2)Αρκετοι μεγαλοι δισκοι αλλοι προβληματικοι αλλοι με εικονικα bad sectors , ευτυχως χωρις απωλεια δεδομενων.

3)Το εξτρα φανακι στην dfi χαλαει , εδω το γαμωτο παει στην ταλαιπωρια να αλλαξει το φανακι.

4)Το αναμενομενο ,οι Crucial παρεδωσαν το πνευμα τελικα , ασχετα εαν στο μεμτεστ δεν πετανε λαθη , αλλα ηταν πολυ περηφανες να πανε μονες τους πηραν και τον 4400+ μαζι τους........Ευθεια παμε....

5)Τα γ@μημενα χιονια αναβεαλαν την εξεταστικη ...και ετσι το ονειρο μου να δωσω ολα τα μαθηματα του εξαμηνου σε 2 μερες θα γινει πραγματικοτητα.....

Και σαν μην εφταναν ολα αυτα χθες το βραδυ ο Doom Networks επεσε και δεν προλαβα να σκισω τον Frost στο CoD :)

edit Μου εφυγε και η Eizo απο τα χερια με αποτελεσμα να σπασει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.