Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def

Παναγια μου ριχνει ενα χιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:eek:

Αρχική απάντηση από haris1984

αντε να χιονισει και χχχχχ να μην δωσω το μαθημα αυριο... :hehe:

[κολλημενος]αντε να κατεβει παλι απο το 0 να δω 15χιλ aquamark[/κολλημενος]

screenshot5ba.th.jpg

Χρειάζομαι δίσκο.... :(

Το λειτουργικό το έχω σε έναν Seagate ST380013AS (SATA 80GB) και χρέη αποθήκης εκτελεί ένας Western Digital WD400JB (IDE 40GB). Λέω για να μην παίρνω τώρα νέο δίσκο (δεν θέλω να δώσω άλλα λεφτά σε αυτό το μηχάνημα) να τους κάνω απο ένα low level format και να τους αντιστρέψω. Μέχρι τώρα στο δίσκο του λειτουργικού χρησιμοποιούνται τα 30/80GB ενώ ο άλλος χρησιμοποιείται σχεδόν ολόκληρος και σίγουρα σε λίγο δεν θα με φτάνει. Να σβήσω σαβούρα δεν παίζει γιατί την έχω σβήσει ήδη... :p

Τι λέτε; Διαφορά στην ταχύτητα θα δω σημαντική λέτε; Μπα, ε;

Μετα απο μια κουραστικη μερα στα μαγαζια... μανικιουρ, πεντικιουρ, ανανεωση γκαρνταρομπας στα Attica+notos gallery (μαλλον θα την ειχε ζαλισει ο Φανης οτι δεν γινεται η πρωτη κυρια του Lab να κυκλοφορει σαν λετσος), αγορασε κι ενα κουτακι για να στεγασει το "μαυρο διαμαντι" Α8Ν32, το οποιο παρατησε οπως-οπως, οπου βρηκε στην κατασταση που βλεπετε...

Υ.Γ.

Θα αγοραζε και μια δευτερη Χ1900ΧΤ (Crossfire edition) αλλα στο "τσακ" ενημερωθηκε οτι δεν παιζει σε NF4 SLI μητρικες το crossfire

post-1498-1416072414,9506_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.