Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

να σου πω ρε μάκη, 19 ΧΗΜΕΙΑ ΡΕΕΕ?????

ΕΛΕΟC.

άντε κάτσε και διάβαζε και άσε τα fora!!!!!

19.8 έγγραψα στο οριαίο, όσες φορές με σήκωσε του έκανα ό,τι μου ζήτησε σωστά αλλά γράψαμε ένα τεστάκι τους αριθμούς οξείδωσης και έγγραψα 15 (ως γνωστόν καθόλου καλός στην αποστίθιση)... Το βράδυ της ίδιας μέρας έκατσα και τους έμαθα... :p

462.3 kilobits per second

Κοιτάχτε νούμερα η 512 πρωινιάτικα...

Υπάρχουν δυο αντιδράσεις:

1. Απόλυτη: ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ BANDWITH!

2. Συγκριτική: Και μαμώ έ; Όνειρο τέτοιες ταχύτητες στην Ελλάδα! :D

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

19.8 έγγραψα στο οριαίο, όσες φορές με σήκωσε του έκανα ό,τι μου ζήτησε σωστά αλλά γράψαμε ένα τεστάκι τους αριθμούς οξείδωσης και έγγραψα 15 (ως γνωστόν καθόλου καλός στην αποστίθιση)... Το βράδυ της ίδιας μέρας έκατσα και τους έμαθα... :p

Ωριαίο :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μάλλον εγώ θα έχω το μεγαλύτερο στην τάξη αλλά δεν πρόκειται να το δεχτώ το απουσιολόγιο... Δεν θέλω τέτοιες ευθύνες...

Δεν είναι τίποτα Μάκη, εγώ το συμπλήρωνα μετά τη δεύτερη ώρα με -εννοείται- 0 απουσίες στη τάξη (θαύμα για τις πρώτες ώρες... ;) ;) ;) )

Προσωπικά όμως επειδή δεν μου αρέσει να βάζω απουσίες στους συμμαθητές μου και επειδή παράλληλα θέλω να κάνω σωστά την όποια δουλειά μου, δεν θέλω να το πάρω ωστε να βρίσκομαι συνεχώς στη δύσκολη θέση. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...

Μια φορά που έλειπε και ο απουσιολόγος και η αναπληρώτρια μου το δώσανε εμένα για 2 ώρες και έψαχνα σε ποιόν να το φορτώσω... :p

Τέσπα, παρατράβηξε η συζήτηση με τους βαθμούς... Ωστόσο το κέρασμα ελπίζω να ισχύει ακόμα. :devil: :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Καναλι ΒΟΥΛΗ ολα τα ! Εχει μια μαυροασπρη ταινια με ενα ανθρωποφαγο φυτο ! Απιστευτο...

The little shop of horror μήπως; Αυτό είναι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.