---Zapotek-- Φεβρουάριος 3, 2006 #13441 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 19.8? wtf?Υπαρχουν τετοιοι βαθμοι??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #13442 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Σε πέρασα... 19.8... Ωστόσο δεκτό το κέρασμα... Screenshot παίζει? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2006 #13443 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 εμεις δεν εχουμε γυμναστικη γμτ... Screenshot την δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #13444 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Σε λίγο και το screenshot να μη λέτε δλδ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #13445 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 ’ντε... Έπεσε φυσικά το ανάλογο edit με το paint να κρυφτούν όσα δεν χρειάζεται να ξέρετε... Απο κει και πέρα εγγυόμαι οτι όλα τα άλλα είναι original. Όποιος θέλει το πιστεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 #13446 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ’ντε... Έπεσε φυσικά το ανάλογο edit με το paint να κρυφτούν όσα δεν χρειάζεται να ξέρετε... Απο κει και πέρα εγγυόμαι οτι όλα τα άλλα είναι original. Όποιος θέλει το πιστεύει... :banging: :banging: :banging: :banging: :worship: :worship: :worship: :worship: δεν ρωταω ποιος θα ειναι απουσιολογος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2006 #13447 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupraδεν ρωταω ποιος θα ειναι απουσιολογος!!!! Δεν ρωτάω ποια είναι η μητέρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #13448 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra :banging: :banging: :banging: :banging: :worship: :worship: :worship: :worship: δεν ρωταω ποιος θα ειναι απουσιολογος!!!! Μάλλον εγώ θα έχω το μεγαλύτερο στην τάξη αλλά δεν πρόκειται να το δεχτώ το απουσιολόγιο... Δεν θέλω τέτοιες ευθύνες... Αρχική απάντηση από spc http://img435.imageshack.us/my.php?image=vathmoi5vf27ze.jpg :rofl: :rofl: :hehe: Όχι ρε... Καμία σχέση... Δεν είναι καθηγήτρια η μάνα μου...* *Η διευθύντρια είναι λέει.... :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 3, 2006 #13449 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από spc Δεν ρωτάω ποια είναι η μητέρα σου :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 3, 2006 #13450 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Eχει πλακα ρε Μακη που εκρυψες και το επιθετο σου... Μην τυχον μαθουμε οτι σε λενε Χ....ατζηνικολαου?? Χ...ατζηπαναγη?? Χ...ατζηιωαννου?? Χ...ριστοδουλοπουλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #13451 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Μα είδες;;; :hehe: Η πλάκα είναι που έχουμε ένα μπούλη στην τάξη, αφασία, ο οποίος ανάθεμα κι αν έβγαλε πάνω απο 12-13, και πολλά λέω, ο οποίος έλεγε όλη την ώρα "θα πάρω το απουσιολόγιο φέτος" κτλ κτλ και μου έλεγε κιόλας συνέχεια "ρε συ τι κόλπο κάνεις και τα ξέρεις όλα κτλ κτλ κι εγώ δεν τα καταφέρνω;". Λοιπόν το παιδί αυτό, κάθεται στο πρώτο θρανίο και όλη την ώρα είτε κοιμάται (στην κυριολεξία) είτε παιζει με το κινητό. Δεν προσέχει ποτέ στο μάθημα, ποτέ δε γράφει, σπάνια έχει βιβλίο, κτλ κτλ. Λέω να του προτείνω το απουσιολόγιο. Τι λέτε;;; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2006 #13452 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Eχει πλακα ρε Μακη που εκρυψες και το επιθετο σου... Μην τυχον μαθουμε οτι σε λενε Χ....ατζηνικολαου?? Χ...ατζηπαναγη?? Χ...ατζηιωαννου?? Χ...ριστοδουλοπουλο??? Βρε μπoύφο (sorry Σοτηράκι - don't worry πάντως, δεν χάνεις το TM), Χουρδάκη τον λένε τον άνθρωπο (ήμουν κι εγώ δε δίλλημα για το αστειάκι - αλλά έτρωγα εκείνη την ώρα και δεν ήθελα να λερώσω το θειικό MS KEYB 4000). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #13453 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Πώς το κατάλαβες;;; :hehe: Τι να κάνω, ήμουνα μικρός και άπειρος όταν γράφτηκα... :P:P Τώρα πλέον χρησιμοποιώ άλλο... το θειικό MS KEYB 4000 κατά το θειικό οξύ ένα πράγμα; Πάντως είμαι πολύ ψονάρα ε; :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2006 #13454 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:52] Δεν ρωτάω ποια είναι η μητέρα σου αθλια φωτοτσοπιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #13455 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Έχεις βαλθεί να κατακρίνεις το Seriο για τις δυνατότητές του στο Photoshop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 3, 2006 #13456 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:36] αθλια φωτοτσοπιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 3, 2006 #13457 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 χμμ μαλλον παω για το αρμα http://www.boysstuff.co.uk/category.asp?id=42&subcat=55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 3, 2006 #13458 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από 2cpu χμμ μαλλον παω για το αρμα http://www.boysstuff.co.uk/category.asp?id=42&subcat=55 Να κάνουμε ομαδική κράτηση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 3, 2006 #13459 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 μεσα παντα για το αρμα ε? λαμποργκινι :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2006 #13460 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 να σου πω ρε μάκη, 19 ΧΗΜΕΙΑ ΡΕΕΕ?????ΕΛΕΟC.άντε κάτσε και διάβαζε και άσε τα fora!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.