Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πριν καιρο ειχα ζητησει απο τον psychokiller να μου ανεβασει μια αγγελια,για την δεν ειχα την απαιτουμενη χρονικη παρουσια και ποστ...θελω να κανω ενα update στην τιμη στα 240.ειναι εφικτο admins-mods?

παιδια τι διαφορες εχουν οι ελεκτρον βιζα απο της κανονικες?

θελω να βγαλω μια αττικα gift card για μια αγορα που χρειαζομαι να κανω απο εξωτερικο...

προπληρωμενη ειναι...και ειναι electron visa...

υπαρχει περιπτωση να μην την δεχτουν αν τα μαγαζια λενε οτι δεχονται visa?

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 17:26]

ακομα να ερθει το κουριερ?

ΗΡΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεε

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ρε παιδες,ειχα ακουσει οτι τωρα τον χειμωνα που πειραζουμε τα pcακια μας και τα βγαζουμε στο μπαλκονι βλεπουμε διαφορες πολλες.αλλα τοσο μεγαλες δεν ξαναδα.να σαι καλα ρε βασιλακη για την ιδεα ειμαι στα 247x17=4199 και χτυπησα 32sec pi την στιγμη που πριν παρολο που εδειχνε σταθερο εβγαζε 37+και λιγο πιο πανω μου εκανε throttle και εστελνε το pi στο θεο...!!!θερμοκρασιες!!!ολα απο κει ξεκιναν....το θεμα ειναι οτι λιγο πιο πανω θα κανει reboot-μαυρισμα οθονης.ολα αυτα με ρευμα 1.48 'η 1.51 νομιζω....μηπως φταινε οι μνημες?δεν εχω ανεβασει καθολου την ταση τους.

Αρχική απάντηση από jpcupra

ρε παιδες,ειχα ακουσει οτι τωρα τον χειμωνα που πειραζουμε τα pcακια μας και τα βγαζουμε στο μπαλκονι βλεπουμε διαφορες πολλες.αλλα τοσο μεγαλες δεν ξαναδα.να σαι καλα ρε βασιλακη για την ιδεα ειμαι στα 247x17=4199 και χτυπησα 32sec pi την στιγμη που πριν παρολο που εδειχνε σταθερο εβγαζε 37+και λιγο πιο πανω μου εκανε throttle και εστελνε το pi στο θεο...!!!θερμοκρασιες!!!ολα απο κει ξεκιναν....το θεμα ειναι οτι λιγο πιο πανω θα κανει reboot-μαυρισμα οθονης.ολα αυτα με ρευμα 1.48 'η 1.51 νομιζω....μηπως φταινε οι μνημες?δεν εχω ανεβασει καθολου την ταση τους.

μηπως δεν επρεπε να το ποσταρω εδω???δεν ηθελα να ανοιξω καινουργιο thread...

:cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από jpcupra

[gnostos boufos] Διάβασε όλο το θρεντ από την αρχή και θα καταλάβεις [/gnostos boufos] :hehe:

YΓ. τι θερμοκρασίες έχεις; Κατέβασε και τις μνήμες πιο χαμηλά για να δεις μεχρι που φτάνει το τσιπι γιου

Αρχική απάντηση από kender

Γινεται κάτι torrent που δεν έχουνε τελειώσει ακόμα το κατέβασμα να τα βάλω σε άλλο client?

ναι.

Ασχετο.Ολοι εχουν γλυκαθει απο τα χριστουγεννιατικα δωρα και αγοραζουν 24ρες οθονες?Ηδη αισθανομαι μικρος με την 20αρα μου...

Θα τους δειξω εγω του χρονου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.