Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις δεν ντρέπεστε λιγάκι...μιλάμε 10 μέρες έλειψα (σχεδον) από το φόρουμ και έχουν βγεί τρελλά μαχαίρια. Κάθομαι και διαβάζω τώρα και μου έχουν πέσει τα σαγόνια...

Δεν είναι δυνατόν ούτε και σωστό να πάρω κάποια θέση στα δρώμενα αλλα όλο αυτο με στεναχωρεί. Πολύ παρασκήνιο τελικά...πάρα πολυ παρασκήνιο παίζει.

Κρίμασε...πάω να διαβάσω και τη συνέχεια....

Info για τα παρασκήνια εγω δεν έχω...σε αυτή την περίπτωση θα ήμουν μέρος του παρασκηνίου.

Αλλά όταν διαβάζεις μισόλογα απο τον έναν, μισόλογα απο τον αλλο...λες...τι έγινε ρε παιδιά. Τι έχω χάσει? Δεν ξέρεις πλέον πως να τοποθετηθεις σε μια συζήτηση. Οπότε κάθεσαι μπροστά απο την οθόνη και μασας.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς περίπτωση.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

I'm back....

11 ωρες χειρουργειο & 5 μερες νοσηλεια....

Ολα καλα....Εχω να δω τρελα μηνυματα στον Λαμπη + 6 σελιδες offtopic !

ωρε γιανννη τι επαθες ρε? περαστικα τι να πω 11 ωρες ειναι πολυ μεγαλο χειρουργιο

ο κονεκτορας μιλησε με τον Γιαννη πριν λιγο.χαιρει ακρας υγειας και επανερχεται δριμυτερος απο σημερα(ωχ την βαψαμε) :hehe:

ομαδικη ντισκ ιμπεξ κανατε.........ομαδικη συνεισφορα για μια κουτα προφιτελ για τον Γιαννακη μας ποτε θα κανουμε?

4σε1 ηταν

- Τοποθετηση δαχτυλιου στο στομαχι

- Γαστρικο bypass ("κοντημα" λεπτου εντερου για δυσαναρόφηση λιπους)

- Λιπαναρόφυση σε καποια σημεια

- Πλαστικη κοιλιας

Καποια πραγματα ποθ ηδη ειχαν αργισει να γινουν. ;) Τωρα ειμαι με κορσεδακι σπιτι και τσαγακια :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:18]

Τωρα ειμαι με κορσεδακι σπιτι και τσαγακια :hehe:

ξερω καποιον που πολυ θα ηθελε φωυογραφια σου με κορσεδακι για να γραψει το ετησιο βιβλιο του λαμπ:p

ΚΑΛΑ ΡΑΑΑΑΑ????????τωρα ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ μασες?(εαν ειναι απαγορευμενη λεξη να μου πεις να την διαγραψω)

:hehe:

:daisy: γερος να σαι και εχουμε πολλα χρονια μπροστα μας να πηγαινουμε για κοψιδια/μπριζοκλικια/κλπ κλπ κλπ(σταματαω γιατι πεινασα)

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.