Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xylokastro

εχει problem το msn σας?εμενα με εχει μαμισει στα disconnects :(

Το κατάλαβα και εγώ.Εμένα δεν έχει κάτι.Δοκίμασε να κάνεις πάλι εγκατάσταση.Δοκίμασε restart αλλιώς όλο τον υπολογιστή.

please help

υπαρχει τροπος να βγει .νετ απο windowsxp αν δεν υπαρχει sto add/remove programs?

μιας και αν κανω install απο πανω δεν με αφηνει κατι εχει γινει και εχει μ@μηθει η εγκατασταση του και δεν τρεχει π.χ. το udmonitor

Αρχική απάντηση από def

χρησιμες οι συμβουλες σου Σoλων ευχαριστω,θα το ψαξω και αλλο με τις τιμες

Ναι, λες και υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ πάρεις τον FX-60 :p

Το Metropolis στη Θεσσαλονικη μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο σημερα?

Γενικα υπαρχει καποιο δισκαδικο σημερα που να ειναι ανοιχτο μεχρι τις 9?

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

?????

ξερεις τι ειναι να παρακαλας 2 μηνες,να φαινεται στον οριζοντα οτι κατι γινεται και τελικα να μην κανει vcore-vdim στην καρτουλα μου???? :cry: περα απο την πλακα ξερω οτι δεν προλαβαινει αλλα δεν μπορω και εγω το παιζακι!!!!θελω να δω την msi μου να χτυπαει πυρηνα 580 και μνημες 690.....

:weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

γμτ ... πηρα μια 7800GT σημερα για το 24/7 αλλα ακουω κατι φωνες που μου λενε

:devil: :devil: :devil: "βαλτης λιγο χεεεεεεριιι...τιιι?? με την εργοστασιακη θερμοαγωγιμη θα μεινει? ... ακομα default ειναι ο πυρηνας???!?":devil: :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 21:52]

γμτ ... πηρα μια 7800GT σημερα για το 24/7 αλλα ακουω κατι φωνες που μου λενε

:devil: :devil: :devil: "βαλτης λιγο χεεεεεεριιι...τιιι?? με την εργοστασιακη θερμοαγωγιμη θα μεινει? ... ακομα default ειναι ο πυρηνας???!?":devil: :devil: :devil:

Σιγα μη την αφησεις στην ησυχεια της :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.