Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αν περάσει κανένας από περιοχή Ναυαρίνου σήμερα βράδυ (Θεσ/νίκη) ας προσέχει για δύο μαλ@κισμένα με μπλε μπουφάν που την πέφτουν στον κόσμο, ήρθαν σε μένα και ένα φίλο μου αλλά με δυο τρεις σπρωξιές την έκαναν, καλό θα είναι να προσέχουμε όμως...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp

Αν περάσει κανένας από περιοχή Ναυαρίνου σήμερα βράδυ (Θεσ/νίκη) ας προσέχει για δύο μαλ@κισμένα με μπλε μπουφάν που την πέφτουν στον κόσμο, ήρθαν σε μένα και ένα φίλο μου αλλά με δυο τρεις σπρωξιές την έκαναν, καλό θα είναι να προσέχουμε όμως...

[σπιουν] πάρε τους μπάτσους και κάρφωσέ τους [/σπιουν] :hehe:

Ρε παιδια τι γινεται τις τελευταιες μερες στο φορουμ?Ειναι αναδρομος ο Ερμης?Γιατι τοσο πλακωμα?Δεν απανταω πουθενα γιατι βλεπω να γινεται "lab fighter" σε λιγο..:D

ΥΓ:Κατσε να παρω τον παγκοσμια αποδεχτο επιστημονα "αστρολογο-χαρτοριχτρα-μεντιουμ" Χορταρεα να δω τι θα μου πει:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.